İnsan mesaj atmalı mı sevdiğine?

Gece 12 den Sabah 8 e kadar konuşmuşluğumuz bile vardı onunla. Benden hoşlandığını söylemişti. İlk başta sevmiyordum onu seni kandırmak istemiyorum dedim. "Duygularınla oynamak istemiyorum" :) . Ne kadar saçma bir cümleymiş. Her defasında ilgilendi benimle. İlgi manyağı etti beni. Daha önceki ilişkimde aldatıldığım için kimseyle çıkmamıştım bir süre. Gösterdiği ilgiden dolayı mıdır nedir durum tam tersine döndü. Ben artık arayıp soruyordum onu. Ben kıskanıyordum. İlişkimizin adı yoktu sadece. Ardından bir süre sonra değişti her şey. Geceleri konuşmamaya birbirlerimizi 2-3 günde bir aramaya başladık. En yakın arkadaşına da böyle davrandığını söyledi. Bana karşı böyle değildin dediğim de o zamanlar farklıydı dedi. Neden bilmiyorum kavga ettik o gün. Aramak istiyorsan ara dedi. Bende bir daha görüşmek istemiyorsan söyle dedim. Telefonu kötü kapattık. 2 gün sonra mesaj attım. "Haklı olduğumu bildiğim halde senden özür diliyorum. Umarım hayatında mutlu olursun ve seni hak eden kişiyle birlikte ol" diye. Cevap verdi. "Benim için dilediklerinin daha fazlasını sen gör. Hoşçakal". 15 gündür ne mesajlaşıyoruz ne konuşuyoruz. Sosyal medyaların hepsinden çıkardık birbirimizi. O kadar yaşanmışlık anı varken diye başlamayacağım cümlelerime. Çünkü artık bu demode oldu ki biz hepimiz her güzel günün bir gün biteceğini biliyorduk zaten. Sadece hala onu çok seviyorum. Sesini duymak hoşuma gidiyor. Ama yanındakilerle mutlu sanırım artık. Öyle de olsun tabii ki. Bunları neden yazıyorum bilmiyorum. Ama dayanamıyorum mesaj atmamak için ne yapabilirim. Bu durumu kolaylıkla atlatabilmek için? Ve son olarak herkes sevdiğinin kıymetini bilsin arkadaşlar ve mutlu günleriniz hiç bitmesin.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj atmaya karar verdim. Ne yazsam diye düşünüyordum. Bire bir aynısını yazmayacağım tabii ki ama yorumlarınızı, görüşlerinizi almak isterim. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Eskişehir'e gelecekmiş. Umarım görürüm onu. Teşekkürler herkese cevapları için :)
İnsan mesaj atmalı mı sevdiğine?