İstemiyorum artık seni dedikten sonra mesaj atan erkek?

Uç ay okul tatiil icin evime döndüm. Bir ay sonra Erkek arkadaşımla tartıştık ayrıldım.. Biraz Lisa ve sert bir msj. la bitirdim. (kisa süreli ayriliklarimiz çok oldu, uç ay boyunca). Pişman olup beş gün sonra uzun mesaj attım şiir yazdım özür diledim o ise artık seninle ben asla olmucaz. Kimseyi istemiyorum sende dahil dedi. Çok kırıldım bir daha da mesaj atmadim aramadim.. Face. de sohbet listemde cıkıyodu arkadaş olmadigimiz halde. sebebini sordum sinirleniyorum dedim. Bakmazsan gormezsin filan dedi konuşma bitti. uzun zaman geçti iki hafta sonra filan oda aynı şekilde face. de sohbette cikiyosun diye mesaj attı, bilmiyorum filan deyip gecistirdim. Konusmayi çok istesemde kısa kestim. bir kaç gün sonra beni rahatsiz eden bir numaranin onun ark. inin olma ihtimalini sordum şüphelenmistim, asla olamaz oyle bisey o degil dedi. Yine kapattik konusmayi. O gece 'kaç günün kaldi' dedi (geleceğim tarihi sordu). Beş hafta niye sordun dedim 'öylesine' dedi. işe girmişti işini filan sordum bir kac msj. la konuşma bitti. Arada gülümsedim acı cektigimi anlamasin diye ve asla bizden barismaktan bahsetmedim. Eyvallah filan dedi iki kere cok sinirlendim bende eyvalllah diyip son msj. imi attim. Aklim cok karisik. Hem tam istegim gibi birisin sana baglandim seviyorum diyodu. Sonrada istemiyorum asla dedi. Gerçekten gelmeye yakin mi barismayi düşünüyo o yüzden mi soruyo ne zaman gelen diye,, simdi onla bunla eğlenip ben gelince barismak mi isticek bilmiyorum. Ne yapmaliyim yardim edin seviyorum...
İstemiyorum artık seni dedikten sonra mesaj atan erkek?