Ya sizde oyle olduniz mu bilmem ama ben 1 yil sobra eski sevgilime mesaj attim beni affetmesi icin sonuc 0 yok dedi sana guvenmiyorum bir daha o hatayl yapmam dedi rezil oldugunla kaldim gururum incildi cok zoruma gitti sizce kotumu ettimisim ;(
Cevabın nedir?
Selam Gizli kullanıcı. Bir erkek olarak yaptığın hata her ne ise affedilmen zor. Çünkü kadınların yapısı itibari ile: Affedebilir, hem de defalarca. Bile bile erkeğin hatalarını sineye çekebilir katlanabilir, hatta bilmiyormuş gibi de davranabilir. Ama erkekler malesef o kadar asil değil. Bazı hataları affedemez. Erkekler mantıksal değil kimyasal düşünür çoğunlukla. Bu kimya cinsel kimyadır bildiğin gibi. Kadınlar da fazla mantıksal düşünür, sen mantıkla, sevgiyle hareket edip "Acaba?" sorusuna cevap aramışsın. Denemişsin en azından. Çünkü ilerde keşke diyecektin hep aklında kalacaktı. Kimse ulaşılmaz değil bu bir gerçek ama sen yaptığın hatayı bilip düzeltip yoluna devam etmelisin, hem de erişilmez biri olduğunu kabul ederek yaşa. Böylece hayatına girecek insan bunu bir lütuf olarak kabul eder yapacağın hataları (Hataya göre değişebilir) görmezden gelmek yerine affeder ve düzeltmek için elinden gelen yapar. Şunu da unutma ki, her an dönüp gidebileceğini bildiğin kişiye sahip çıkar kaybetmemeye çalışırsın. Sen o çocuğu bırak geleceğine yönel, ne kadar çabuk ayaklarının üzerinde durup kendi paranı kazanıyor olursan o kadar çok seçenek değerlendirirsin ;) Sen seçilmez seçersin böylece. Kadınlar çok özel yaratıklardır, bunun kıymetini bil :)
29 Yorumla
Soran+1 yılDokturmussun resmennya cok etkilendim valla
Evet ben icimden geleni yaptim cnku kimsenin ahi bende kalsin istemem vede bir kirginligi varsada beni affetmesini soyledim affeti galiba bilmiyorum ama artik sana guvenemem benimde cektigim acialrim oldu senden sonra bir daha yasatmamyacagini nerden bilebilkrmki bende tamam dedim ama beni affet dedim son ra ararm dedi hala aramdi bende aramiyacam konusmayacam icimdeki o konusmayi ona bir mesaj olarak yazdm bittk- +1 yıl
Açıkcası ilişki uzmanları gibi sadece yetenek olduğu için insanlarla ilişkileri hakkında sohbet edebiliyorum.. Görüşüm biraz daha açık diğer insanlardan bu yüzden başka yeteneklerimden de faydalanarak senin hislerini de kullanıyorum. Yardımcı olabilirsem mutlu olurum. Konuya gelince o da haklı, üzülen sen olacaksın çünkü o hep tedirgin olacak senden bekleyecek.. Sana yansıtacak sen üzüleceksin. Böylece temiz bir sayfa açıp seni sarıp sarmalayacak, gerçekten mutlu edecek birini bulabilirsin. Bu senin elinde, yeterki kendini mutlu hisset, ve pozitif ol. Temiz bir sayfa her zaman iyidir :) Tabiki sen de birşeyleri mutlaka düzeltmelisin, şeytanla mücadele kolay değil ama başarabilirsin ;)
Soran+1 yılAllah razi olsun yardimci oldun tabi sagol
Konuya gelince ben eskilerden kurtulmak isterim ama kutumamiyorum bir kara leke gibi yapismis boynuma gitmiyor nwfret ediyorum bu durumdan
Ama ben takmiorym allahima siginiyorum ve mutlu olmaya calisiyorum ki ben oyle herseyi kafaya takan biri degil sadece cok iyi niyetliym ve pis niyetli insanlr bu durmmumdan faydalaniyorlar
O mesaja gelince benim vicdanm rahat degldi ona mesaji attm o cevap yamadi tamam bitti ben i- +1 yıl
Anladım, sen sakinleş ve sadece bundan sonrasına yoğunlaş. Kadınlar erkekler gibi değildir, kadınlar çok güçlüdür. Birazcık toparlarsan gerisi gelir. Eskiyi unutamazsın, insanları unutamazsın, yaşadıklarını unutamazsın. Ama tahammül edebilirsin, umursamaz ol az. İnanıyorum ki iyi niyetini de suistimal etmeyecek seni gerçekten saracak sarmalayacak birine sahip olacaksın. Acele etme herşey bir anda olmaz :) Yavaş yavaş önce bir hayatını düzelt de, sonra adım adım olumlu gelişmeler olur. Sen kendine de pozitif düşünceler yükle sürekli.
Soran+1 yılInsallah becerebilirm bunu ama yapacam hersey icin cok sagol cok iyiis
Soran+1 yılSagolasin tesekkur ederim
- +1 yıl
morpiç :D
En İyi Cevaplar
+1 yılben atmadım ama genelde eskierden alıgorum , bu yüzden 2008 den beri olan feysimi kapadım.
sana gelince ; sakın sıkma canını , atmasan hep merak edicektin ve keşken olucaktı. artık hayatına dön ve mutlu yaşa. dünya ondan ibaret değil unutma.21 Yorumla
Soran+1 yılBende hep ondan vicdan azabi cekiyordum cok kotu oluyordum face onun resimlerine bakinca cnku ondan ben ayrldm sevmedim ama sadece beni affetmesi ickn mesaj attim o heme yanlis anladi affederim ama opucuk verirsen dedi sapik bende oyle erkelerden nefret ederim sonra sabah oldu mesaj atmis kusura bakma ben yine dusmme o hataya diye bende ttm dedim hayatinda basarilar
+1 yılBarıssanız bile bidaha hiç bişey eskisi gibi olmaz. ben cok gördüm ayrılıp barısan sonra yine ayrılıyorlar bitmiş bişey yeniden başlamıyor sevsen bile eskisi gibi olamıyosun bu evli çiftlerdede görülüyor boşanıyorlar geri birleşiyorlar yine kopuyorlar. Zaten çifler küsüp barıştıklarında bile bu ilişkiye zarar verir onunla yeniden baslasanız da mutlu olmazdnz emin ol
09 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum canim onu ama benim onunla yeniden bir iliski edinmek icin mesaj atmadm ondn ayrilan bendm beni affetmesi icin mesaj attm oda hemen bana eski gunleri hatirlati birde dedi hatirliylrmusn beni nasl birakigni ama ben ona bir turlu isinamadim bosuna onada aci cektirmemek icin ayrldm
- +1 yıl
Anladım sen sanırım ondan ayrıldıgında çok üzüldü sende onun o halini hala unutamadın dayanamayıp özür diledin ee tabi senin o mesajın onun götünü kaldırdı sonra sana gider yaptı ama salla pişman olma sen içinnden gelen bişey yapmıssın oda cevabını kendince vermiş artık düsünmene bile gerek yok hatta sen yalandan üzülmüsüm yalandan af dilemisim hiç gerek yokmuş diye bile düşünebilirsin cocugunda sana karsı bir kııgınlıgı varsa busöylediğinden sonra kırgınlıgı gecmiştirde yapmış bide giderini işte salllaaa
Soran+1 yılOyle yapacam zaten canm bende onu diyorym ya yarina ne placagimiz velli degilken bana kirgin olmasini istemedim ondan yok izulmuyorum ben icimden geleni yaptm oda red etti tamam artik ne mesaj atacam yani artik o yok ben icimde kalani tamaladm bittk
- +1 yıl
Aynen oyle canimm bosver bosvermesen de ayni bosversen de aynı değiştiremezsin sadece bosverirsen kafan rahat olurr o yüzdenn en iyisi bosvermek yani aci cekmemek sen bastaa bosvermemişsinn suclu hissetmişsin de hç grek yoktu ayrılık insanlar içindr :))
Soran+1 yılBencede ondan ozur dilememeliydim keske hep oyle kalsaydi birde ne diyor o terk edilisin cok zoruma gitti simdi ben sana ne desem ne yapsam ama o beni terk etigin gun ben degistm o eski ben deglm bende tamam affedecnmi deddm hemen konuyu sexe getirdi pislik
- +1 yıl
oha pislik ne iğrenc insanmış götü resmen tavan yapmış ağzına geleni say hatta mümkünse dövdür ne sanıyor kendini hiç hiçç düşünmene bile deymezmiş hata yapmışsın...
Soran+1 yılBencede hata yaptimm iste o konusmalarini okuyunca sok oldum 😮
Bende bir sey diyemedim agzim acik kalmsti birde askm bitanem hayatm deyisi yok mu bir ara ne oluyor dedim kendime bende aynen onun gibi davradm sabah hic aramdi sormadi saat 5 gibi mesaj atti ben artk sana guvenemiyorm yaa dedim midesiz neden bana aksamdan beri askm jayatm diyoesn dedm serefsiz Sonra dedi ben seni ararim hala ariyor pislik- +1 yıl
o seninle dalga gecıyor söylim hiç konusma bence konusursan dalga gectırırsın sadece
Soran+1 yıltamam zaten konusmam o kim ki pislik onun gibi 10 tanesininkapimda bekletirm ben asla bir daha konusmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılaman neyini takıyorsun kafaya ya gururunu bu çocukla bir mi tutuyorsun bırak gurur un daha güçlü yerlerde kullan... eski sevgili işte ya tamam affettim der 2 ay sonra ayrılırdınız ya da olmaz dicekti açık ve net.. neden başka biriyle tanışmak için uğraşmıyorsun.. kötü etmişsin ama ne kaybettin ki hiç bir şey sadece hayır dedi olay kapandı boşverrr
01 Yorumla
Soran+1 yılKotu oldu hic bir sey kaybetmedim ama konustugu kizi bir gorecen yaaa cok cirkin yani ben bu kadar guzelim onun benim elime su dokmesi lazim anlamiyorm ne buluyor onda iste bunu kendime yediremiyorm soriyorm kendime ben ne ise yariyorm diye bir eski sevgiliyi donduremedim hep soriyorm bu soruyu kendime o cirkin kiza kaptirmam zaten onu sevmiyorum simdi ama o kiza kaptirmak istemiyorum birde ne diyor o benim eski ben seni kaybetmek istemiyorum ama korkuyorum ya yine ayni yaparsan dedim korkma yemem seni iste sonra ben seni sonra ararm dedi serefsiz hala aramadi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
+1 yılbir erkeğin eski sevgiliye heleki 1 sene sonra mesaj atmasının tek ama tek sebebi sevişecek kimse olmadığı için eldekiyle idare etme isteğidir. uyandırayım, hiç film çekmeye gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBliyorm ama o atmadi ben attim. mesaji oda ondan ozur dilemek icin cnku ondan ayrilan bendenm
+1 yılBence iyi yapmıssın yoksa içinde kalacaktı, bnde eski sevgilimi çok kırmıştım 3 sene sonra özur diledim. Kabul etsin ya da etmesin ben diyecemmi yapacagimi yaptım. Içim rahat oldu, affetmesede kendi bilir degilmi onun sorunu.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo kadar rezil olduğunu düşünmüyorum en azından cevap vermiş, bence bu seni hala düşündüğünü gösterir ne kadar kırılmış ve bitirmiş olsa da. ben 2-3 sene sonra yazmıştım cevap bile vermeye tenezzül etmemişti.
00 Yorumla
+1 yılBırak mesaj atmayı, yıllar sonra iki kere karşılaştık, yüzüne bile bakmadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsan kotu oluylut bir yabaci gibi bakiyorsun artk ona
Totosunu kaldırmışsın kanks. Neden böyle şeyler yapıyorsun ki
08 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim kanka bir anlik bosluguma geldi aslinda ondan ben ayrimdin onun hic bir sucu yoktu cok hastaydm be i affetmesi icin mesaj attm oda hemen isi baska tarafa celti
Artik vicdan azabindan kurtuldm simdi o arasada ben acamm
Soran+1 yılHahah bildirdim de tam bildiremedim salak kakfa mesaji atmasayddm iyide ama
Soran+1 yılHaahhaha sen ne sin ya :D
Soran+1 yılHahahah cansin kanka
Emin ol cok erkekten daha erkeksin cunku gercekleri soyliyorsun
sesini duymak icn neler vermezdm bana cok yakin ama cokta uzak bisey desem cevabini biliyrm o yuzdn kahroluyrm tek secenk hayatina bakmak ve onun saba ulasmasi
03 Yorumla
Soran+1 yılAman kaka sakn arama valla cok kotu olur bak bana rezil oldugumla kaldm kekse diyoru zamani 1 hafta oncesine alabilsem
Soran+1 yılOfff cok zor gercekten ama yaoacak bir seyde yokki bak ne yapablirsn o arladaslarinla bulustugunda onalrda de ben aci cekiyorum deye onu gormek bana aci veriyor onlarda seni mutlaka anlayacalardir o kiz varken seni cagirmasinlar mesela kendine bunu yapmaa arakdasim hayat cok kisa bak sonra biliyorm biri cikar karsina cok seveceksin bunu hatirladiginda guleceksin iste hayat oyle bir sey
+1 yılevet ben atım söuyleydi byramızın mübarerek ola kıza yanlışlıkla atım sonra bana geri döndü şimdi cok yük var üstümde asdf
01 Yorumla
Soran+1 yılHadii yaa ee simdi berabermksnz
3 senedir düzenli 6 ay arayla atıyorum her seferinde muhabbetimiz şu:
Naber
-iyi sen
iyiyim bende
-görüşürüz
görüşürüz...10 Yorumla
+1 yıl1 kişiyi merak ettim ve kalkıp gittim üşenmeden, 550 km yol yaptım gördüm,
02 Yorumla
Soran+1 yılVayyy helal olsun bak
- +1 yıl
profilimdeki soruya bak 1200km gittim hep intihar edicem
beni arayan oluyor universiteden ve ortamdan. ama insanı zor durumda bırakıyorlar bence yanlış bittiyse bitti
07 Yorumla
Soran+1 yılSende cevap verme arkadasim
Soran+1 yılYok o seni arayanlara arkadasim
Soran+1 yılAnliyorum seni kimseyi kirmak istemessin ondan benimde karakterim oyle iste gecen o eski sevgilime mesaj atiigmda o bana askim dedi dusun 1 yil sonra bende yemin ederim sirf o kirilmasin diye bemde askim dedim benimde larakterim oyle ama hic iyi degl buda herkes firsat sanip tepemize cikiyor
Yon canim yanlis anlamadm
Soran+1 yılHe wwalla bende sok oldum ama uzmek istemedm dedim zaten uzmusum bari simdi yapmaym bende istemedende olsa askm dedm ne yaosaydm
Bende atmak istiyorum ama cevabı tahmin edebiliyorum ://
017 Yorumla
Soran+1 yılAman deym atma ben atm pisman oldmgla kaldm sen etme ben etim
Soran+1 yılBliyorm zor ama bosver artik baska birni sevmeye bak beni desne ben vicdan azabi cekiyordum cnku ben ayrimmstm ondan yazdm yoksa yazmazdm
Soran+1 yılAldattin mi yoksa
Soran+1 yılHadiii yaaa uzuldum bak senin adina ;(
Ama ne yapabilirsn simdi onceden konusman lazimdi icinde kalmis bak bende oyledm icimde kaldigi icin mesaja attm ama pismanim keske icimde kamsaydida kendimi rezil etmeseydm bence ssende unut artik hem o olayi hemde kizi artik son pismanlik neye yarar
Soran+1 yılBen olsam gecmis derim yank baska caresi yol cnku dusn kiz donse bile eskisi bigi omurmu hayir aslada olmaz icinizde hep bor suphe olur bence unjt artk bak karsima birk ckitignda bana hak verecesin
Bende unuttm ama sadece vicdan azabi cekiyordum ondan ayrimdm icin iste ama keske yazmasaydim
bence sende onume bak ama istersen dertlesebilirz hasta olursun oyle icine ata ata
Soran+1 yılO kadar aci cekiyorsan ozuru dile en azinda icin rahatlar alacagin cevap her ne olursa olsun bence uzun bir mesaj at faceden ya da telden farktmez
Ama icim rahatlar diyorsan bence ozurnu dile- +1 yıl
bu nasıl olur sence, kısa mı: "Özür dilemek istiyorum, yaptığım yapamadığım herşey için. Biliyorum belki tiye bile almıcaksın mesajımı, özür dilerim. Dediğin gibi çok artistim, özür dilerim. bir mesaj atayım dedim elime yüzüme bulaştırdım, özür dilerim. *, her şey için özür dilerim.
Soran+1 yılHadiii canim atin mi gercekten?
Cevabin ne
Soran+1 yıltamam bir sey olirsa mutlaka yaz
Çok fena etmişsin hemde bide onu havalara sokmussun yazık :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasl fena bir blsen off
+1 yılSoruyu soran kişi rica etsem bana bir mesaj atar mısın kendi iliskim icin birsey sorucam.
00 Yorumlaben de daha önce reddettiğim bir kızla konuştum ama o ekledi beni ilk adımı atan ben değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ayrildim uzerinden 4.5 sene gecti bu surecte evlendi ayrildi.
yurt dusuna tasındı aklıma geldi acaba atimmi diye :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben attım yeniden sevgili olduk, pişman oldum eskisi gibi olmadı hiçbir şey.. o çok değişmişti
01 Yorumla
Soran+1 yılHadiii yaaa yaa ben sadece ozur diledm
Ondan ayrlmstm onun sucu yoktu
+1 yılneden ayrıldınız ki yani ona bağlı
010 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrildim isinamadim bir turlu cok zormadim olmadi onun sucu yoktu aslinda amma ona beni affetmesi icin mesaj attim
- +1 yıl
O zaman çocuk sapına kadar haklı biliyosun ve gereken cevabı vermiş. sen diyosun gururum incindi falan. sanki sen ayrılırken onun hiçmi incinmedi birde empati kur seni seven birini yüzüstü bırakmıssın bence haketmişsin k bakma ama
Soran+1 yılBencede hakketim oda bana dedi beni birakiginda neler cektim nasil di benim icin anlatamam dedi
- +1 yıl
yani o yüzden bırak senden vazgeçmişse çocuğun hayatına müdahale etme. Allahın sopası yok kardeşim sende bedelini böyle ödedin simdi o keyfini sürcek eminim bu daha ilk pişmanlıgın daha çok üzülceksin ve vicdan azabı çekiceksin iyi bilirim. eski kız arkadaşımda bana aynısını yapmıştı
Soran+1 yılAma sen durmu pek blmiyorsn benim sevgilim olmustu cok zor zamanimda cikti karsima ama ben dedim belki onu unutrm artk yapacak bir dey yok buna bir sans verdm ama sevmedm isinamadm buna daha fazla aci cektirmemk icin ayrimdm oda bnu biliyordu ben basta herseyi soyledm ona boyle boyle dedm ayrildigmdada ona dedm onu unitmadsn kimsenin hayatini mavfetmek istemem diye
- +1 yıl
şimdide noldu pişman oldun mesaj attın eee bak yaptıgın şeyi yaşıyorsun şu an
Soran+1 yılEvet valla yaa inanirmisin gecmisim bir siyah perde gibi hep arkamda dolaniyor biktim artk bu durumdan
Birde bunu bizim butun tanidiklarimiz bilior cnku artik ben o olen sevgilimi unnutum tamam cok zordu ama allahima binlerce sukur olsun artik onu dusnunmuyorum ben bu hep benimle geliyor benden hislanan varsa bile soylrmiyor bu oaly yuzunden unutmamistr diye cok sikimdim bu durmdan- +1 yıl
adam seni silmiş ama farkındasın aynı hatayı yapmam demiş. birincisi bir insanın ahını almışsın ikincisi zaten şu an sana güvenmiyor yalvarsanda nafile diye düşnüyorum. ee adam diyor aynı hatayı yapmam. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bence o çocuğunda hayatına müdahale etmemeni tavsiye ederim
Soran+1 yılYok yaa zaten sevmiyorum onu ona beni affetmesi icin mesaj attm o hemen sapiklaiga bagladi yok hastayim keske yanimda olsaydin suanda kucagimda uyusaydin bende sok oldum valla askm diyor kalbim bitanm, be birden kendime ne oluyor dedim adam zaten firsat ariyordu iste oda intikamini aldi tamam bire bir bitti
Zaten simdi istesede ne ariyacam me mesaj atacam nede onun belki bir gun ginderecegi mesaja cevap verecem ben iicmden geleni yaptm ondan ozurumu diledim bitti- +1 yıl
k bakmada adam ne sapıklık yapmış kendin yazmışsın aynı hatayı bir daha yapmam diyen bu çocukmuş çelişki var bu durumda k bakma ama. çocuk en dogrusunu yapmış
+1 yılEski sevgiliden yeni sevgili olmaz :)
00 Yorumlaben atmıyorum ama bana halen atanlar var
14 Yorumla
Soran+1 yılOnemlisin demeki
Soran+1 yılOda dogru hemde cok ben olsam kezban gibi l*n falan kullanirdm ama sen cok iyi yapiyorsn
Nurettin rençber eski yara (:
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy o sarki bana cok aci anilar anlatiyor
en azından artık acaba affeder mi düşüncesi yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt ama kendimden utaniyorm valla yaa soriyorm kendime bunu yapan benmiyim diye
Soran+1 yılInsalalh insallah
Daha eski sevgilim olmado hic
00 Yorumla
+1 yılılk 30 gun sonra donmuyosa mesaj falan atılmaz
10 Yorumla
+1 yılsaçma olur kendini düşürürsün asla yapmam
00 Yorumlabende atmayı düşünüyom ama insana garip geliyoo
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sakin atmaa benettim sen etmee sakn rezil oldumla kaldm
gururlu olsan mesaj atmazdın
00 Yorumla
+1 yılo bana atmıştı
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen ne cevap vermistn
- +1 yıl
Güzel bir biçimde cevaplamıştım sonra bir süre konuştuk hiçbi yere varmadı bitti
Soran+1 yılOfff herkes bitti bir sure sonra diyor yaa
Biz zaten birlikte olmadk ben olmakta istemem
Sadece ozur dledm
Keske atmasaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılSendemi attin offff bende kopek gibi pismanm hemde cok
+1 yılasla atmam
00 Yorumla
+1 yılBuyur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar ben...
02 Yorumla