Eski sevgiliden eski sevgiliye değişir. Arkadaş kalınabilecek bir insansa kalınır mesajda atılır. Ki benim şu an arkadaş olduğum aramızda hiçbir duygusal bağ olmayan eski sevgilim var. Ne haber diye mesaj atsam ya da o bana atsa hiçbirimiz bu ne ya şimdi niye yazdı demez altında bir şey aramayız.
Ama tabi böyle olmayan eski sevgililer altında bir duygu ararsa ya da senin yazma amacın zaten bir duygu aratmaksa kendini hatırlatmaksa arkadaş kalmak amacı değilse tabii ki de atılır ya da atılmaz kişinin kendi kararı
Ayrıldığımda telefon numarasını anında silerim, olur da ilk günler kendime hakim olamayıp ararım falan diye.. Kimsenin de numarasını ezberlemem. Dolayısıyla böyle sorunlarım olmuyor.
Bazen aklını karıştırmış olmanın verdiği zevki tatmak istemişimdir. Nasıl olsa giden bi şekilde gizlensede geri dönüyor. Hiç şaşırtmıyorlar. 🤷♀️ Belki sobeledim seni diye bi mesaj atarım belli mi olur😀
Atilmamali, yani aradan digerinin evlene bilicek kadar uzun bir süre gecmisse özellikle 😅 iliski tam anlamiyla bitmisse gercekten atilmaz, hem kendini hemde karsi tarafi düsünerek hareket etmek gerekir.
Biteni bittiği yerde bırakmayı bilemedik bir türlü.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
atmistim. Ondan ayrilirken cok uzgundu ne durumda oldugunu merak ettim. Sevgilisiyle resmini atti. Iyi bari dedim icimden. Artik o ne dusundu bilmiyorum onemli de degil
Atmamak gerek ama bazen çok ani oluyor terk edilen için. Sinirini çıkarmak ve içinde kalanları dökmek için atılması insanı rahatlatıyor. Onun haricinde kimse boşu boşuna birinden ayrılmaz. Sorun var ki ayrılmışım diye bakıp ilerlemek gerekiyor diye düşünmek en doğrusu.
Ayrıldığın insanın topuna bile bakılmaz erkek veya kadın farketmiyor kimsenin hayatına müdahale edemezsin. Bitmiş ise bitmiştir ben asla yazmam Ayrıldığım an silerim numarasını
Bende attım hemde defalarca ama ne çare. sonra evlendi. ondan sonra umudumu kaybettim. sonra başka sevgilşye mesaj attım yıllar sonra polise veririm seni dedi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Özlendiyse bi bahane ile atılır sonra pişman olunur tabi sonra yine özlersin atmak istersin ama atamazsin
Şahsen ben attım ve atarım da yoksa sürekli onu düşünürüm ve kolay kolay da unutmam. Ama mesaj atınca ve oda beni istediğini soyler ise o zaman engelliyorum. d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Atılır bende evliyim eski sevgilimi unutamadım maalesef aldatıyorum