Uzun yürüyüşler yaparım,Kafamı dağıtacak türden müzik dinlerim,Kitap okurum veya resim çizerim,el becerin ne ise onu yap derim resim çizemessen gör bak birkaç hafta içerisinde nasıl dağılıyor kafan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şile taraflarına giderim,alırım nevaleyi atarım bagaja mangalı yüksek bir tepede denize nazır mangalımı yakar yanına çok çok birde 35lik patlatır dönüşte çevirmelere dikkat ederim =))
00 Yorumla
yanıyorum ölüyorum...birinin çocuğu olduğumu hatırlamak için annemin yanına geldim henüz faydası olmadı ama olacak.
00 Yorumla
Gezmek, tozmak anlık mutluluklar eve gelince her şey aynı. Genelde kahve+kitap bana daha iyi geliyor.
22 Yorumla- +1 yıl
doğru!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yıl-Alo ne yapıyorsun
ERHAN-işten geldim evdeyim oturuyorum
BEN- benim canım sıkıldı.sahile inelim bi tavla atalım
ERHAN-tamam. ama çay paraları senden
BEN- ne masraflı adamsın sen yaaa
ERHAN-işine geliyorsa adamımm
BEN- ne yapalım yoklukta seninle idare edeceğim artık
ERHAN- tamam ben iniyorum sahile
BEN- 10 dk sonra oradayım
ERHAN-görüşürüz...10 Yorumla
+1 yılcanım sıkıldığında kemal sunal ağırlıklı eski filmler izlerim. internet sitemden çıkıp kendimi buaraya atarım. kız arkadaşım olsaydı onunla sahile giderdim. o yüzden teknolojiden başımı kaldıramıyorum. :-)
10 Yorumlatek başına gir odaya al karşına gıcık aldığın bi eşyayı yada ne bilim ne yaparsan boyuna küfür et yada bağıra bağıra şarkı söyle sonunda ya gülersin deli gibi yada ağlarsın benim kafa böyle iyi dağılıyor :D
20 Yorumla
+1 yılGit ve yanında hiç tanıdık kimse olmasın. Free takıl. Yeni birini bul. İsmini bile öğrenme. Sadece dans et onla. Sonrada efendi efendi evine dön. Tabi dönebilirsen:d
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuzik iyidir veya bir uğraşın varsa.taksimde içiceksin anladım.kafan geçici olarak dağılır takma kafanı kendini öyle hissediceksen çık taksime sonu meçhul ne onu anlamadım? kendini topla saçmalama güçlü ol
220 Yorumla- +1 yıl
olamıyorum güçlü napayım .ruhum daraldı.
Cevap sahibi+1 yıltamam çıkalım o zaman taksime nereye gidicez?
- +1 yıl
bilmem fotoğraf olabilir?ayrıca sen kimsin:)
Cevap sahibi+1 yılfotoğraf iyidir.ben istanbul taksimde yaşıyorum. taksim diyince bir de bunaldım deyince bakayım nedir sıkıntısı insanlığın:)
- +1 yıl
hmmm ben de yakınım.günlerdir evdey,m çıkayım dedim.
Cevap sahibi+1 yılvalla haftasonu güzeldir taksim sen nerdensin? evde sıkılır zaten insan sürekli otura otura
- +1 yıl
mecidiyeköy.
Cevap sahibi+1 yılbaya yakınmış teras kafe iyidir bak taksimde .dorock ı bilir misin?
- +1 yıl
dorock ı severim
Cevap sahibi+1 yıloo rocker var aramızda hemşeri sayılırız o zaman:)
- +1 yıl
öğretmen misin sen?eğitimci derken?
Cevap sahibi+1 yılözelden yazsan da burdan mesaj chat olarak kirletmiyim sayfayı.
Cevap sahibi+1 yılenglish teacher+singer+guitar player
Cevap sahibi+1 yılsiz ne işle meşgulsünüz?
- +1 yıl
bir ara iletişime geçelim, görülen o ki müzikle uğraşıyorsun. Gitarını sesini dinlemek isterim :)
Cevap sahibi+1 yıleyvallah hocam aynen. sen de çalıyorsun galba?
- +1 yıl
elektro ve davul, yalnız uzun zamandır iş güçten dolayı zaman ayıramıyorum. önümüzdeki ay bir bass gitarı gözüme kestirdim tekrardan dönme taraftarıyım :)
Daha çok işin tekniğindeyim müzik prodüksiyon mezunuyum, ama kendi işimi yapmıyorum şartlardan dolayı maalesef :) Freelancer olarak haftasonları, kendi projelerim filan :)
Cevap sahibi+1 yılçok iyi.ben o şartların... ah ah.bas gitara dönmeye karar verdin demek o da güzel.bir gurupta bas gitar olarak ek çalışma düşünüyorsun sanırım
- +1 yıl
yok gene solo olarak takılmayı planlıyorum :)
grup işlerinden sıyrıldım olmuyor yürümüyor maalesef :)
Cevap sahibi+1 yılen güzeli.solodayız zaten getirisi daha ii hehe
+1 yılen guzel şey yeni insanlarla tanısıp onlarla kafa dagıtmaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
yeni insanlar ama bazıkarı üzer öyle
- +1 yıl
bazen sıradısı davranmak huzur veriri kimseden habersiz daha once yapmadığın birşey yapmak gibi.
ben buraya giriyorum kafa dagıtayım az güleyim die ama burada sıkıcı gelio su ara
310 Yorumla- +1 yıl
hadi çıkalım dışarı
- +1 yıl
doruben erkeklerle çıkmayı sevmiyom hepsi aç!
- +1 yıl
ne alaka ya dışarı çıkmak illa biriyle takılmak mı demek
- +1 yıl
onu demek istemedim sana ben hoşlandığın birinle dolaşıyorsan olay farklıdır.birinle normal arkadaş olarak çıkarsın bir kişinin seni tanımak amaçlı insanca sorular sorması da onu abaza yapmaz veya sana gel çıkalım demesi.ama senin böyle düşünmen sana çok şey kaybettirir.(Örnektir)
olmazmi nice geceler oluyorda bence kendini cok sansli hissetmelisin istanbuldasin sanirim taksim olmadi sahil ne ararsan var.. biz napak ölekmi? :))
00 Yorumla
+1 yıltaksime çıkılmaz gideceksen ortaköye gidiceksin ama taksimi tam bilmiyorsan kafan güzel olunca yalan ederler adamı ortaköyde sahilde clupler var sonrasında sahilin dibindeki bankta oturcaksın güneşin doğuşunu bekliceksin
00 Yorumlahayatindaki asalaklari ilacla bak nasl mutlu olunuyor. kafa dagitmaya gerek kalmiyor..
11 Yorumla
+1 yılAnkara gecelerine dalarız şuursuz düşunmeyi gerektirmeyen aşklar yaşarım sabah uyandığımda nerde kalmıştık hayat ?
10 Yorumla
+1 yılbi motosiklet al ve rüzgara bırak kendini. süper oluyor..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar dün velveleye verdin ortalığı evinde zıbar işte heh:) arkadaşlar ve hepimiz burda sana mekan tavsiyesi veriyoruz boşu boşuna
02 Yorumla- +1 yıl
:)))aynen bunaldım sanırım
Cevap sahibi+1 yıldüzelir ya çık dışarı gez biraz evde otura otura kafayı yicen:) nereye olursa olsunda çık ii gelir temiz hava beynine oksijen gitsin
Yalnızlığı ve sessizliği seçerim,o kadar gürültü hiç çekemiyorum,
01 YorumlaNeden taksim? Kafa dağıtmak için sessiz bir yer daha iyi olmaz mı?
01 Yorumla- +1 yıl
zaten gğnleridr evdeyim.dağılmıyo bu kafa
+1 yılyalnızlık en güzel dağıtma biçimi...
giderim kadıköyde kiliseme, kulağımda rocknroll elimde kırmızı kapatırım gözlerimi kendimi dinlerim.04 Yorumla- +1 yıl
doğru ama ben bayadır evdeyim
- +1 yıl
O senin zevkine yapmak istediklerine bağlı.
Ben sakinliği seçerim yanıma gelenide uzaklaştırırım.
Benide alın yanınıza mesaideyim bu gün kafa kazan gibi :(
00 Yorumlabenim de aklımdan bu gece taksim'de kafa dağıtmak geçiyor. öyle bir şey ki bazen böyle şeyler yapmaya mecbur hissediyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen mecburiyet hissi...
Ben 1 senedir İstanbul dayım ama çözemedim şu Taksim olayını..Koca cadde yoruluyo insan yürürkene..Ne zaman oraya gitsem 2 gün uyuyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
aynn ama alternatif yok
+1 yılFarklı bi kente giderim bi haftasonu.Uzaklaşmak iyidir.
00 Yorumlakafa dağıtmak içinn ılık bir ballı süt içerim ve uyurum sabah kalktığımda kafam dağılmış olur
02 Yorumla- +1 yıl
hahahah
aradan 3 gün geçmiş, naaptın peki o gün? merak ettim :)
06 Yorumla- +1 yıl
evde oturudum
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
evet.cesaret kırılması derken?
Nevizade paklar bu kafayı o kadar doluyum ki bende ama üşeniyorum şimdi and yakasının bi ucundan oraya git. İnerim sahile şimdi adalara karşı dertleşirim.
00 YorumlaAlırım gitarımı uzanırım yatağıma çala çala uyurum :)
10 Yorumlasakin bir sokakta içip dönüşte bağırmak kafa dağıtmanın kestirme yolu
10 Yorumlagez tabii ki evde oturmak insanı aptallaştırır. gez dolaş sevgili edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeliler gibi sevişirim
11 Yorumla- +1 yıl
harbiden haklısın ha ama olmuyo öyle kolay değil adam gibi biri olcak
+1 yılen yakın duvara koşarım :)
00 Yorumla
+1 yıltaksime gidip hardalda takılmak lazım
22 Yorumla- +1 yıl
aynen arada stresden kurtulmak lazım:D
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yıliçmek kafayı bulmak ancak kendini kandırıyorsun...
10 Yorumla
+1 yılsonu mechul derken o.O
01 Yorumla- +1 yıl
sonununda eğlenip eğlenememek
+1 yılBoşver iyi yapmışsın en güzeli, sessiz sakin...
010 Yorumla- +1 yıl
bilmiyom valla kafam dağılmıyo buaralar...sen naptın peki .
- +1 yıl
Seni anlıyorum, güncellemeni okudum (:
Benimde pek farklı değil, canımı sıkan birkaç olaylar var ama olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Sende yap...
Bir ara kadıköye geçtim, aldım biramı açtım rocknroll'umu oturdum duvara gözlerimi kapadım.
Çok geç olmadan eve döndüm, sonrasında da aklıma gelen herşeyi kaleme döktüm :) - +1 yıl
evde durdukça daha beter takıyon kafayı ya..beyin hücrelerin ölüyo.malllaşıyosun.off
- +1 yıl
Doğru, sıkıntının üstüne git, rahatlicaksın azda olsa, sonrasında biraz daha biraz daha derken, beynini kemiricek ama şuan olduğu kadar düşünmediğini farkediceksin.
Maalesef zamana katlanman gerekicek, yavaş yavaş silinmesini bekliceksin. - +1 yıl
eskiden cmt geceleri evde durmazdım buaralar keyif vermiyo.
- +1 yıl
sadece bu aralar, ilerisinde gene eski formuna dönüceksindir :)
- +1 yıl
tabi ki..ama şu yaz aylarını böle geçirmemem lazım
- +1 yıl
Kendini belirli bir standarta koyarsan daha çok sıkarsın, örneğin - yaz aylarını böyle geçirmemem lazım gibi.
E ona bakarsan bende yaz aylarını örneğin çalışarak geçirmek istemiyorum ama yapabilceğim birşey yok.
Böyle kimseyle iletişimde olmak istemiyorum, kaçim gidim bir yere tek yanımdaki kahvem sigaram olsun istiyorum ama şartları değiştiremiyorum gibi.
- +1 yıl
ben hep yaz depresyonuna giriyorum
- +1 yıl
yaz depresyonunu ilkkez senden duyuyorum =)
Havuza, denize at kendini günübirlikte olsa iyi gelir :)
+1 yılkafamı duvara vururum cok iyi geliyo
02 Yorumla- +1 yıl
hadi ya...denemem lazım ama acımaz mı ya:)
- +1 yıl
tam dağılıyo işte ;)
aksine kalabalıktan kaçarım.
10 Yorumlaaç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış !
06 Yorumla- +1 yıl
ne gibi?anlamadım hiç bi şiy
- +1 yıl
ilk kez taksime çıkmıyoruz
- +1 yıl
bence o hava sen de var herkesi kendin gibi sanıyosun senin mantığın bişi diyemem
götür beni gittiğin yere!
02 YorumlaMüzik dinlerim
02 Yorumla- +1 yıl
resim çok güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılAraba ile S (es) yola giderim.
00 Yorumla
+1 yılbalık tutarım.
10 YorumlaEskiciye gel beyb
02 Yorumla- +1 yıl
güzel orası evet
evet iyi olur
00 Yorumlaben alkol alırım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri