Herkes ikinci bir şansı hak etmez. Sadece gerçekten pişman olanlar hak eder. Diğer türlü tekrar aynı şeyi yapmayacağının garantisi yoktur. Sen affedersin ve gerçekten pişman değilse aklından sürekli "bir kere yaptım affetti ikinciye neden affetmesin" diye geçirir. Hele ki gözü dışarıda olan biriyse ikinci şansı hak etmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Bak dediklerimi yanlış anlama sakın. İkinizi de tanımıyorum sonuçta. Çok aşıksın belli ki. Eğer birini çok seviyorsan sadece üzgünüm dese bile sana çok pişmanmış gibi gelebilir. O yüzden tam olarak emin olmadan bir şey yapma. Eğer yeni yaşanmış bir olaysa kafanı topla biraz, ona da zamana ihtiyacın olduğunu söyle. İyi düşün taşın, onun hareketlerini iyi gözlemle öyle karar ver. İkinci kez kırılmak çok kötü oluyor çünkü.
En İyi Cevaplar
Herkes ikinci bir şansı hak eder.
15 Yorumla
+1 yılBen seviyordum buna rağmen aldattım pişmanlığımı bir ben bilirim ve affetti aynı şekilde başka ilişkimde ben aldatılmıştım affetiim yani 1 kere affedilmeli sevgi varsa.
00 Yorumla
ikinci şans diye bir şey yoktur
hata bir kere yapılır
not: böyle ciddi kabul edilmeyecek hazmedilmeyecek hatalardan bahsediyorum...02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılihanetin affı yok bn de.. kaldı ki çevremdeki insanların bana karşı basit yalanlarınıda görsem değerleri düşer çünkü sinektir mide bulandırır bugün basit yalan söyleyen yarın daha büyük yalanlar söylemeye çekinmezler.. hiç çekinmeden nice insanları silmişimdir bu sebepten..
00 YorumlaBENCE YANLIŞTIR KARDEŞİM NEDEN DERSEN ÇÜNKÜ BU SEFERDE ALDATIR VE BU ALIŞKANLIĞA DÖNER ONUN İÇİN ALDATTIĞINDA SİKTİRİ ÇEKİCEKSİN BİRAZ GURURUN VARSA BENCE ÖYLE YAP
02 Yorumlaadamina gore degisir etrafimda aldatilan olur sonra effetmesi bir ise yararmamisti gene aldatilanlar var. bendede ole oldu bnde afettim yillir once ama şu an mutluyuz. yani karaktere bagli. yanlis yapmis oldugunu bilmesi gereken biri olmali
01 Yorumla- 1 yıl
Hala mutlu musunuz peki
+1 yılBen o boku bir kere yedim. bir ay surundursu beni sonra tekrar basladk. şu an cok mutluyuz ve bir ay snra evleniyoruz. Ama benm sucum yoktu o meselede kiz durmadi:)
05 Yorumla- +1 yıl
Hemen affetme ama bir ay konusma. Seni seviyorsa cabalar zaten. Cabalamasa yapck bisey yok vedalas dusuncelerinle.
- +1 yıl
Napti peki onu affetmen icin?
+1 yılEvet öldürüp bir kaç parçaya ayırdıktan sonra mezarı başında af et beni denilebilir!..
24 Yorumla- +1 yıl
sana bir şey söyliyeyim aynı boku tekrar yiyecek...
- +1 yıl
keşke ileride bunun sonucunu görmek adına yüzünün şeklini görebilme imkanım olsa ama önemli değil benim yazılarımı hatırlarsın nasıl olsa o zaman aklına geldiğinde aynaya bakarsın.. Şunu unutma dişe kan değdimi bir kez aldı mı o tadı arkası gelecektir ama yarın ama daha sonra mutlaka olacak çünkü KÖPEK BOK YEMEKTEN VAZ GEÇMEZZZZZZ :)
+1 yılKanka değerim yokmuski gözünde beni aldatmis değerim olsa aldatmazdi çok değer verdim yeteri kadar artik oda olmuştur bu o saatten sonra ederi kadar :) kanka
02 Yorumla- +1 yıl
Mutluluğu benim kollarimda arayan benimle dir.. mutlugu baskasinda arayan değil son pismanlik neye yararki mutluluğu baskasinda aramisken :)
Ama yinede aldatis sekline bagli ne derece aldatmis
Asla. Ben şans vermiştim ama büyük hata yapmışım. Birkere ihanet eden hep eder ve seni çantada keklik olarak görür seni. Kalbine dur demeyi bilmeli insan o anda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsanlaar sunu ideak edemiyor... aldatacak pusikolojiye sahip olabiliyorsa af edilmemeli.. insan oldurmekte anlik bir ofkeden kaynaklaniyor siz ailenizden birini okdureni af edermisinz.. bence aldatmak insani duygulari katletmektir karsisindaki kisinin kalbindeki ask ve sevgiti oldurmektir. Ben af etmem
00 Yorumlaaffetmem, kadın erkek farketmez; çevremde affeden olursa da hor görür, aşağılarım:) kimse aldatılmayı haketmez,., öyle şerefsizlere 2. bir hak verilmez..
12 Yorumlaaşk biter ama seks devam eder , daha şiddetli daha acımasızca bir seks hayatı başlar , ilişkide biter sadce seks kalır
13 Yorumla
+1 yılaldatan birisine 2. şans versen 2. kere aldatır seni.
23 Yorumla- +1 yıl
aldatmadan öncede benim gözüm senden başka kimseyi görmüyor demişti?
+1 yılbir kere aldatan bir daha aldatir eskiden yeni olmaz
00 Yorumlaaffedersen bir daha yapar. Hayatından çıkarmak en doğrusu. Sana değer veren birini al hayatına...
012 YorumlaBüyük konuşmiyim ama vermem. Versem bile içimde sürekli bir şüpe kalır o şüpheden kurtulmanın yoku var mı bilmem.
00 YorumlaCinsel yönden aldatma bilmiyorum ya bn kabullenemiyorum bu aldatmayı
00 Yorumla
+1 yılTek vazgeçilmezim gururumu onun icin her türlü cignerim ama aldatilmak asla ve asla
00 Yorumla
+1 yılbir kere buz dağına carpmis
Titanikten hayir gelirmi?04 Yorumla- +1 yıl
Iyi batmalar
- +1 yıl
Biseymi dedin?
Hadi bakalım kim hakli cikacak
Kesinlikle Hayır. Onu affedebilirsin ama onu affettiğin için kendini affedemezsin
05 Yorumla
+1 yılbirine 2. ci bir şans veriyorsan... ilk şansını kaybetmiştir.. şans veririm de aynı güveni kazanamaz yani
00 Yorumlabencede affeldilmesi lazım :) aşk sadakat ister sevgi saygı ister...
02 YorumlaHayır affedilmez. affedilirse aynı hatayi tekrar etme yuzsuzlugunu bulur çünkü
00 YorumlaASLA.. yüz bulmasına izin vermemek lazım. kararlı yapı şart
00 Yorumla
+1 yıleskisi gibi olmaz zamanla soğurum ikinci şans verirsem
00 Yorumlatabiki hayır affedilmez bence ikinci bir şans falan filanda hikaye isanların teselli hayali...
00 YorumlaEğer 2. şansı verirsen tekrar aynı hatayı yapacağına emin olabilirsin, kimse 2. şansı haketmez
00 Yorumladünya yıkılsa insanlığın kaderi elimde olsa yok öyle bir ihtimal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=xbjJWn3UQO8
To Be Continued...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok seviyosan gözün ondan başkasını grmuyosa oylebı affediyosun kii sonra senı bırakıp sıktır olup gıdıyo aama en ıyısı affetme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce affederim sonra bende onu aldatırım ve bırakırım
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim yaşadığımı yaşasın isterim
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahman ve rahim olan ALLAH bile insanları affederken sizde bir sans vermelisiniz bu erek sonuçta yapmış bir cahilllik
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkısa kısassa niyetin evt kadın asla derimsebebi ise su erkek degil kadınıdr namusu taşıyan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizlere böyle adam lazım zaten. birak kızım şimdi böyle yapiosa. Işın yaş senin.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli misin bide yuh. kızım hemen çocuk yapma sakın. Bu adamdan Hayır gelmez. ne iş yapıyor bu.
Cevap sahibi+1 yılBöyle adamları nasıl seviyorsunuz. Ulan ben deli sadık kalırım. alıcım yok ya. sende benle takıl boşver.
Ölüyo deseler gene affetmem.
02 YorumlaCinsellik yaşamışsa olmaz o iş daha soğurum ben.
02 Yorumla
+1 yılyalan söyleyen birini aldatan birini afetmem
00 YorumlaVerilebilir. Fakat eski güven olur mu sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbir tek o affedilmez karşiim
00 Yorumla
+1 yılVermem ve cok pis intikam alırım
11 Yorumlapis intikam alırım sadece bunun için affederim.
09 Yorumla
+1 yılBence affet, ama sen bilirsin :)
04 Yorumla- +1 yıl
Canım o zaman affet, kalbinin sesini dinle. Karar senin, ama bence o kişi gerçekten affedilmeyi hak ediyor. Eminim bir daha aynı hatayı yapmaz.
- +1 yıl
O zaman affet, pişman olmuş bir daha asla yapmaz.
Ama karar senin, yüreğin ne diyorsa onu yap.
+1 yılİlki yapan ikinciyi de yapar o yüzden hayır
00 YorumlaEdilir ama yine yapar goze aliyosan et
00 YorumlaCinsellik oldu ise asla
02 Yorumla
+1 yılasla affetmem bir defa yapan ikinciyi de yapabilir
00 Yorumla2. ci sans flan yok asla affedılmez
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar verilmemesi gereksede veriliyo
00 Yorumla
+1 yılaslaaa aslaaa aslaaaa imkani yok
00 YorumlaAşkından Ölsemde İhaneti AFFETMEM !!!
00 Yorumlaasla diyorumda aşk bu belli olmuyor
diyorum ben^^00 YorumlaAffetmem.
00 YorumlaHayir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. affetmem asla
00 YorumlaAffedilmez
00 Yorumla
+1 yılAsla olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNayır asla
00 YorumlaHayır.
00 Yorumla
+1 yılafetmem