ilk defa anket yaptim

Affederim.
Affetmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk defa anket yaptim

Ben sevdiğim insandan kolay kolay vazgeçmem ama ihanet asla kabul etmeyeceğim bir şey. Aldatan insanın bana saygısı yoktur ve onu affedersem benim de kendime saygım kalmaz gibi hissediyorum. Zaten affetsem bile ilişkimiz bir daha asla öncesi gibi olmaz. Ne ben unutabilirim ne de ona unutturabilirim o yüzden en temizi o an bitirmek.
Hayır, affetmem.
Aldatmak, bir hata değil, bir tercihtir. Bir insan severken, güven varken o tercihi yapıyorsa, geri dönse bile o yara hep kalır.
İhanet bir kere olduysa, ikinci şansı hak etmek o kadar kolay değildir. Çünkü sevmek sadece güzel anları değil, sadakati de taşır.
Affetmem demek, kendine saygını, sınırlarını ve değerini korumaktır. Ve bu da bir duruş meselesidir.
İki temel genellesmis kural.. bir insan kendini geliştirmeyi huy edinmiş biri değilse
1. Bir kere yapan bir daha yapar
2. Başkasına yapan sana da yapar
Bazen gurur ve sevgi gozardi etmek istiyor bir şeyleri ama hakikat indirsin yalan avutacağına
Bu konuda herkesin farklı bir bakış açısı olabilir. İhanet, güveni derinden sarsar ve onun üstesinden gelmek gerçekten zordur. Affetmek, tamamen senin duygularına, ilişkinin niteliğine ve ihanetin nasıl yaşandığına bağlı. Bazen sevgi ağır basar, bazen de kırılan güven onarılamaz olur. Kendine ve hislerine sadık kalmayı unutma. 💔
Cevap
21Cevap
Hayatta affetmeyeceğim bir şey varsa oda aldatmaktır.
Çok seviyorum affederim.. Çok seviyorum affetmem.. tamamen o anki duygusal halime, psikolojime bağlı.
Affetmem ya ne kadar sevzemde kendime ihanet edemem
Eskiden affetmişliğim var ama ikinci şansını da berbat etti... Ve bu sitede... 😂😂😂 Yani yanlış anlaşılma olmasın şuanki çevremden biri değil çooooook eski bir mevzu bu... Kendisinin sıkıntıları olduğu kesin... 🙃 Çünkü daha sonraki ilişkilerinde de aynıymış...
Nicki ne djdjdjj
Söylerimde olmaz 😂😂😂 sonra beni bulur...
Fenomen mi
Evet 🤐 ama kategori söylemeyeceğim eski bir üye, yıllardır aynı hesabı kullanıyor yaklaşık 8-9 yıldır sanırım...
Hmm gel bulalım xjjd
Nickinjn bas harfi ne
Yok saol güzelim, başımı ağrıtmak istemiyorum
Başta buna asla affetmem diyordum ama benim de ihmalim varsa bu aldatmada ve partnerim pişmansa tek gecelik bir şeyse affedebilirim belkiiiiiiii. Tlc de büyük ihanet diye bi program var onu izleyince aldatmanın çift taraflı bi hata olduğunu anladım iyice
Aldatan karaktersizin karakterli olacağına itimat da etmem affetmem de.. O potansiyel var bir daha yapar ve sadakatsizliğin affı katiyyen olamaz.
Hem kendi iyiliğiniz hem karşınızdakinin iyiliği için affetmeyin. Benden size bir nacizane tavsiye. Nice Anketlerin olsun.
Beni aldatanı ne affetmesi, süründüre süründüre mahvederim.
Affetmem
Affedilmemeli
Yapan tekrar yapacaktır.
Erkek ya da kadın hiç farketmez
Aldatan kesinlikle pisliktir.
Karaktersiz onursuzdur.
hayır asla asla asla o beni aldaatttı o artık bir çöp o bir muz kabuğuna layık beni aldatıığı hayat kadını olsun ahaah
Hayır asla beni aldatan birini affedecek kadar aciz olmadım hiçbir zaman
Bu hayatta asla asla denilmemeli yapmam dediğimiz ne varsa yaparız çünkü
Tekrar aynı acıyı yaşamak istiyorsan
Hemen Affet
canım
Affetmem bi kere yapan yine yapar canı cehenneme üzülmeye bile değmez onlar icin!
Hayır… illa fiziki bi aldatma olması da gerekmez sözle bi adatmayı da affedemediğimi fark ettim…
Beni aldatan birisini affetmem. Nanik yaparım ona nah yaparım...
Sadece 'Affederim' ama benimle konuşmayı veya devam edeceği aklından geçmesin çünkü güven tamamen bitmiştir. Yani kısaca affederim ama görüşmem bir daha.
Son ilişkimde aldatılan biriydim bu hissi yaşamak dünyanın en berbat şeyi hayaller kurduğun insanın sana ihanetini ben kelimelere dökemem ve bunu yaşayan hiçbir insan geri affetmez..
Bir kez yapan bir daha yapar başkasına yapan sana da yapar tekerleme gibi ama aklımdan çıkmıyor affetmem
İnan ki psikolojime bağlı.
Ya güler geçerim siler atarım. Ya da ikisinin de bacaklarına sıkar mutluluklar dilerim.
Tanrı affetse ben affetmem
Doğru dürüst bir ilişki istiyorum hatalarla uğraşacak vaktim yok
İlk başdan ayrılık kolay olmıyacağı için affederim ama ilerleyen zamanda ayrılırım ben
Bir defaya mahsus olabilir. sartlar o anki durumlara göre
Kendisine saygısı olan affetmez büyükte konuşmayalım da
Benim sevgilim beni aldatiyor benim. haberim var sòylemek istiyorum. ama. benimle Şu an bulusmuyor
Asla affetmem
Kendime saygım olduğundan dolayı hayır
Niye bir defa yetmedi ikinciyi arzuluyon
Ben ikinci şansı kendime bile vermiyorum
Hayır ihaneti asla affetmem.
Tabii ki affetmem.
Affeden enayidir. Bir kere aldatan hep aldatır.
Hayır kesinlikle
her şeyi affederim ama aldatmanın affı olmaz
Yapan bir daha yapar sakın affetmeyin.
Asla. Aldatmak affedemeyeceğim bir alçaklıktır.
Bir şans daha veririm
Yaptım öyle bir saçmalık
Tabikide hayır.
Affı olmayan tek suç "ihanettir" etmem
Ne olursa olsun asla affetmem
Affetmem, affetmedim 🙂
Hayır söz konusu bile değil
Tabii ki de asla affetmem!
Prensesler aldatılır.. prenses olmayacağım
Affetmem aldatan gene aldatır
Affetmem derdim de şartlar o kadar değişiyor ki
Asla asla asla