Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum yaşayanlar tecrübelerini anlatır mı?

Kendimi cok aciz hissediyorum. Benim kucuklugumden beri basima gelemeyen kalmadi. İnsanlar hep zarar verdi. Annem babami aldatr gozumun onunde iliskiye girerdi bu durum beni cok yipratti. Sonra tecavuze ugradim kimseye bisey diyemedim tehtid edildim. Sonra biri girdi hayatima cok mutlu oldum ona hic yalan soylemedim. Cok sevdim oda beni bu halimle kabul etti. Hic buyuk bir sorun yasamamistik. gecenlerde ise girdim bir erkekle tanistim is arkadsim numarami verdim ama is saatleri icin bana derdini anlatti konusmak iyi geldi ama sevgilime soyleyemedim cunku asiri kiskanc ilk kez ondan bisi sakladim. isi birakip memlekete geldim. cocuk mesaj atmaya devam etti bende ona ama siradan seyler konustuk havadan sudan sonra bu benden hoslandigini soyledi sevgilimi bildigi halde bende onu kirmak istemedim. oda cok sey yasamis uzulmesin istedim guzellikle olmuyacagini ve arkads kalmamiz gerektgini soledim ama umut verdigim yerlerde oldu farketmedm sonradan donup bktigimda gordm. yakin arkdsm konisma artk dedi tamm dedim. kestm konusmayi ve bu olayi sevgilime anlattim ondan bisi saklamam ne olursa olsun sonra bu arkdsimi arayip kufur etms. o yakin dedigim arkadasm sevgilimi aldattigimi soylemis ve olaylari carpitarak anlatmis bende sucluyim biliyrm sonra sevgilim benden ayrildi ve orospulugunu annenden almissin seni ne halde kabl ettim gibi seyler soyledi ne anlattiysam yuzume vurdu ve beni hayatindan cikardi ne yapcagimi bilmiyrm nolir yardim edin beni dinlemedi hic seni sevmiyorm diyo ve basima gelenleri yuzume vuruyo ilerdede bnu yaparmi nr yapmaliyim
Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum yaşayanlar tecrübelerini anlatır mı?