Unutamadığım eski sevgilim. Hiç kimse onun yerini tutmuyor, ne yapmalıyım?

arkadaşlar onu çok sevdiğim değer verdiğim erkek arkadaşımla etrafında olan kızlar yüzünden ayrıldık. ben onu sürekli kıskanıyodum oda beni. ben bunun bi ara face şifresini aldım ve kızla konuşmalarını gördüm ama belli bayaa bi eski konuşmalar oda senden önce dedi takmadım sonra bi kopukluklar olmaya tekrar başladı sonra bu kızla ilişkisini gördüm sonra zamanla barıştık tabi barışmalarımızda sadece o bi mesaj attı geri kalanını ben atarak ilişkimizi tekrar başlattık. her neyse işte barıştığımız zaman böyle sanki eski sevgilisine şarkkılar paylaşıyo gibime geliyodu sonra bu yüzden tekrar tartıştık ve bu sefer kesin bittiğini anlamıştık ben aradan 4 veya 5 ay sonra mesaj attım unuttunmu beni dedim oda deerken? yazdı sonra neyse yazdım . ben bundan ayrıldıktan sonra bi çocukla buluşup yer bildirimi yapmıştık onu görmüş beğenmişti. (onun bu beğenmelerini ben biliyodum) oda neyse cevabıma bu aralar çok geziyosun ya falan yazdı bende senden fazla olmadığı kesin yazdım çünkü bu o süreçte bir kız arkadaşı edinip fotoğraf çekip facebooka atmıştı altınada ben ona resmen aşığım gibi bişey yaazmıştı ben pek takmadım çünkü o kızın benim gibi olamıycağını biliyodum. oda bu mesajımın cevabına neyse herzamankinden hızlı cevap veriyosun yazdı bende hep hızlı yazıyodum zaten yazdım oda hayret yazdı sonra ben buna offff hep aynışın dedim oda evet yazdı ben geri cevap atmadım ve yaklaşık 4 aydır konuşmuyoruz ama onu gerçekten çok özlüyorum bu süreçte bi kaç erkek arkadaşımm oldu ama hiç kimse onun yerini tutmuyo onu çok seviyorumm sizce ne yapmalıyım?
Unutamadığım eski sevgilim. Hiç kimse onun yerini tutmuyor, ne yapmalıyım?