sevgilimle ayrılmıştık. Sebebi ilgisiz olmasıydı. Bu ayrılık boyunca gitti kardeşim dediği birisine her şeyim o benim diye durum paylaştı. Tamamen sildim onu bu lafından sonra. Geri döndü çok yalvardı kabul ettim. Sevdiğim için. Çok ilgi gösterdim bu sefer ayırlmayalım diye ben ilgi gösteriyorum o da karşılığını veriyordu ama ben yapmadan hiçbir şey yapmıyordu.(Ben aşkım demeden demiyor vs) 5 gün önce 1. yılımıza girdik hiçbir şey yapmadı. Onun yerine gitti arkadaşlarıyla gezdi.1 aydır farklı bir şehirlerdeyiz. Buluşacaktık test etmek için gelmiyorum dedim ısrar bile etmedi. Aramadı. Ben arayayım dedim. İşim var dedi. Sonra çok ağır konuştum bak yapma etme söz verdi ilgili olucam diye. Sonra tutmadı sözünü gecenin bir yarısı sabaha kadar mesaj attım mesaj atmadı uyumuş.
En sonunda bana değer verenlere değer vereyim dedim kendi kendime 4 kızla fotoğraf çekindim. Çok yakın olmadan. Kıskandı (zaten sadece kıskanıyor). Sonra ben yokum artık dedi. Ben de açıkladım söz verdin tutmadın gittin elin çocuğuna durum paylaştın benim için bir kere bile ali her şeyim demedin dedim.
Bitti doğru mu yaptım? Artık ne yapmalıyım?
En sonunda bana değer verenlere değer vereyim dedim kendi kendime 4 kızla fotoğraf çekindim. Çok yakın olmadan. Kıskandı (zaten sadece kıskanıyor). Sonra ben yokum artık dedi. Ben de açıkladım söz verdin tutmadın gittin elin çocuğuna durum paylaştın benim için bir kere bile ali her şeyim demedin dedim.
Bitti doğru mu yaptım? Artık ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer