Ortada bir sebep yokken ara vermek istedi. Bende dayanamadım haksızlık yapmıştı çünkü bitirelim dedim. Çok yalnızım dertleşeceğim bir tane bile arkadaşım yok. Bunaldım geceleri uyuyamıyorum bile. Dışarı çıkıp gezeceğim bir tane bile arkadaşım yok. Kendimi öyle çok yalnız hissediyorum ki size anlatamam. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm. Onu çok özlüyorum
Cevabın nedir?
özleyeceksin. gecelerce ağlayacaksın. kendini yıpratacaksın. her şey saçma gelecek. bir gün olup bunları düşündüğünde saçma gelecek. sadece sıcağı sıcağına o an ki duygu seliyle yapmış olduğunu farkedeceksin ve geçen günlerine üzüleceksin sonra. bunun için mi yıprattım kendimi diyeceksin. karşına daha başkaları çıkacak ve hatta belki senin bu durumuna sandığından da fazla üzülen biri vardır bilmediğin. sana duygularını açmak isteyip de cesaret edemeyen. geç o olanları. hayatı yakalamaya bak. hayatı kaçırma, ıskalama. sadece tecrübe kazandın. bu günleri atlatmak için kitap oku, müzik dinle. al bir kitap güzel bir yere git. oku. kendini kitabın akışına bırak. sarmadı mı, sevmedin mi? tak kulaklığı müzik dinle. geç sakin bir yere kafanı boşalt ve müziğin ritmine bırak kendini...
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yapacağım bunları huzura ve kendime gelmeye ihtiyacım var. Uykularımda bile rahat değilim her sabah kalktığımda içimde berbat bir hisle uyanıyorum
- +1 yıl
çok içtiğimde ben de berbat bir hisle uyanıyorum ama yine içiyorum. bundan sonra da yaşayabilirsin bu hissi ama yenmesini öğrenmelisin. bu olanları düşünmek yerine kendini tanımaya çalış. düşün. neler yapsam beni mutlu eder. bunlar tek başına yapacağın şeyler olabilir ama insanların arasında ol bir süre bunları yaparken. kendini günün işleyişine bırak
Soran+1 yılÖyle yapacağım vallahi başka seçenek yok teşekkürler
- +1 yıl
Şimdi nasılsın barıstınız mı mesajı görürsün umarıö
En İyi Cevaplar
sebastian söyle ona yeni arkadaş ortamları bulsun kendime ve sürekli bir uğraş içinde olsun ne biliyim yemek yapsın kitap okusun ya da nete takılsın ama onu hatırlayacak şeylerden uzak dursun ancak böylelikle onu unuta bilirsiniz ve bulundugunuz durumdan cıka bilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kurtulurum teşekkürler
Kıyamam canım benim benimde 4bucuk yillik iliskim bitti 5 6 gün evvel neyse sana tavsiyem arkadas edin sosyalleş bol bol gez kafanı başka şeylerle doldur zamanla alışıcaksın onsuz birşeyler yapmaya. Kendini yalnız hissetmenin tek nedeni pek kimsenin olmaması zamanını hep onunla geçirmenden dolayı. Bir kere onsuzluga alıstınmı kendinde istemeyeceksin istersen arkadaş olabilirz herzaman canın sıkıldıgında fikir almak istediginde her ne olursa olsun yalnızlık ALLAH'a mahsus
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet onsuzluğa alışmam lazım. Çok hayalim vardı onunla ilgili. Öyle bir güven vermişti ki bana tamam diyordum hayallerimi gerçekleştireceğim adam. Beni yarı yolda bıraktı. Hemde tek başıma ne olursa olsun yanındayım diyen adamdan eser yok. Çok teşekkür ederim senin gibi dinlemeyi bilen canayakın biriyle tabi ki arkadaş olmak isterim. Bu arada sen nasılsın 4 bucuk yıl az değil
- +1 yıl
Hayaller hayaller insanı bir kere daha üzen yıkan hayellerin suya düşmesi degilmi zaten iyi bilirim... Ben aldatıldım canım en yakın dost dedigim insanla bende soru olarak burada sormustum moral olması eksik olan dost tesellisini cevaplardan edinmek için gizli kullanıcı olarak sormuştum. Ben iyiyim hatta huzurluyum nedensiz bir sekilde sebebiniyse yüce allahıma baglıyorum cünkü teselliyi sana verdigim cevaplarda bulmadım anlamsız bir sekilde atlattım sanki hic olmamıs gibi allah gücünü esirgemedi cok derin mevzular aslında sen nasılsın simdi 1 günde iyi yönde degismen oldumu umarım olmustur
Soran+1 yılBen iyi gibiyim. Az önce eski sevgilisiyle aynı ortamda bulundğunu öğrendim ve aradım onu ne varsa içimde söyledim. O bazı şeyler söyledi ben bazı şeyler söyledim. Bana hak verdi. Allahım dualarımı duydu çarşamba günü konuşalım dedi çarşamba konuşucaz inşallah herşey güzel olur inşallah eskiye döneriz. Sana gerçekten çok üzüldüm ama biliyorum Allah her zaman doğru olanın yanında. Onlar kandırsınlar Allahın adaleti büyük bir şekilde çıkıcak onlardan hiç merak etme. Ne güzel önüne bakabilmişsin. İnşallah bende herşeyi yoluna koyarım allahtan tek dileğim bu
Güçlü olmalısın bence yeni arkadaşlar edinebilirsin. içine kağıtları dökmeyi dene bir insana anlatınca bir şey olmuyor emin ol sana üzülme deyip geçer ne diyebilir ki ama kağıt susar sen sadece dökersin içini böylece arada tek başına müzik kulağında koşuya çık bu da rahatlatır insanı
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler önerileriniz için
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
60Cevap
+1 yılYanlızlık allaha mahsuzdur her kula allah yeter şöyle düşün senin kalbine onun sevgisini veren allah alanda allah o halde her şer bildiğinden bir hayır vardır sabırlı ol daha iyisine layik olacağın biri çıkar karşına o zamanda geçmişi hatırlar gülersin unutma Dediklerimi
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yüce rabbimden tek dileğim bana sabır vermesi
- +1 yıl
Amin inş. kendini farklı şeylerle meşgul et yıpratma ruhunu kardeşim
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAynısı benimde başıma gelmişti insan çaresiz bir hastalığa yakalanmış gibi oluyor dertleşecek biride olmadımı bunalıma giriyorsun aslında doğru olanı yapmışın ama saçmalayıp da peşinden koşma o zaten seni sevmiyor belli yoksa ara mara demezdi sana... seni cepte bulunsun yeni birini bulana kadar diye beklemeye almış resmen... yeni birini bul ancak o zaman rahatlarsın ama bulduğunu da eskisiyle mukayese etme o zaman mutsuz oluyor insan...
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılacağımıza inanmıyor zaten. Hiçbir şeyini değiştirmedi. Ne resmimizi kaldırdı ne de şifrelerini değiştirdi bense herşeyi değiştirdim. Hala ciddiyetimi anlamadı ama. Üzülmüyor bile
- +1 yıl
Erkeklerin jeton biraz geç düşüyor ondandır sonradan anlıyorlar hanyayı konyayı ama o zamanda bayan her şeyi silmiş oluyor iş işten geçiyor..
O durumu bende yasadım canım , ugrascak bir seyler bul kendini oyala. Ailenle vakit gecir , cikolata falan ye :D Eger cok seviyosanda son bir kez sansını dene derim. Baktın olmuyo bosver , kıymetini bilmeyen insanlar icin kendini üzmeye degmez sosyal paylasım siteleri ac , seni mutlu edicek ugraslar bul :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemleyim hep zaten. Onunla çıkıyorum onunla konuşuyorum. Genelde de burdayım. ZAman geçsin diye bekler duruma geldim
+1 yılBırak o düşünsün. Sen değerlisin. ve unutma. Bir gün o sana geri dönecek. Şayet dönmezsede, üzülme, belkide senin kadar kimse onu sevemeyecek. Takma kafana. Yaşamana bak. Bende 1 haftadır yalnızım. önce çok taktım. sonra dedim ki. Bırak o düşünsün !!!
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum kimse benim kadar ona tahammül edemezdi. En kötü zamanlarında bile yanında oldum. Her imkanına ayak uydurdum. Beni çok özleyeceksin dedim şimdi bile özledim dedi
- +1 yıl
Emin ol kendi gelicek. Ama şunu unutma. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz artık. ister inan ister inanma buna dostum. Bir kere ayrılık oldumu artık eskisi olamaz. Bana inan.
Soran+1 yılHaklısın ben bu günleri de unuturum ama bir kere giden dönse bile eskisi gibi olmaz
- +1 yıl
Olmuyorrr. Keşke olsa ama işte sorunda burda. KEŞKE varsa bir olayın içinde pişmanlık vardır...
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim bende ayniyim seninle inan 1 tane ilaclik arkadasim yok ve terkedildim :) kendi kendime yetmeyi ogrendim ama yap boz ypiyorum mesela televizyon izliyorum sevdgm ymkleri ypiyorum oruc tutuyorum gerci suan. Canm bisey almak istedigi zaman gidip aliyorum onu kendi kendine yasamayi ogren ogren ki bu caresiz zor zamanlardan sonra hayatina giren insanin kiymetini anlarsin :))
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatımdaki insanın kıymetini hep bildim herşeye rağmen. Hiç hak etmedim ki yapayalnız olmayı. Çok umitsiz çok mutsuzum ya
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ama insanin elinden gelmiyor bir sey..
Soran+1 yılAynen öyle canım
+1 yılDunyanin sonu degil ya daha gencsin neler bulursun eger sevse istese yaninda olurduu birakmis cunku sevmiyo bunlari kabullenmek gerek birak gitmek isteyn sktrsin gitsn hic uzulme teomanin bir sozu varr cook gencsin yanlis insanlar kalbinde:)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sevseydi bırakmazdı
Sebep varki ara vermiş sebepde baskalarıymıs yalnızsan netten arkadaslar bul bak bu sitede iyi bircok insan var onlarla vakit geçir unutursun ya da bir oyun oyna. BEn bir 1 yıldır unutamamstm ama yeni yeni unutuyorm
014 Yorumla
Soran+1 yılBu sitede takılıyorum zaten sürekli. İnşallah bende unuturum düzelirim. Yemek yiyemiyorum iştahım bile yok
Soran+1 yılAynen öyle sabah bir uyanıyorum içimde berbat bir his sanki çok kötü birşeyler olacak gibi
Soran+1 yılHaklısın insan kendi kendine kalınca türlü türlü şeyler düşünüyor daha da üzülüyor
- +1 yıl
Aynen öyle o yüzden ya oyun oynucaksın ya eğlenceli müziklerle temizlik yemek felan yapıcaksın ya da arkadas bulucaksın ben cogunlukla 6 ay da full yemek yaptım artık evin bir odası hamur işi dolmuştu hatırlıyorum sonra acıldım ve arkadas edindim halada tedirginim edinmede sıkıntım cok.
Soran+1 yılYeni insanlarla olunca eski arkadaşlarımı arıyorum. Çok saçma ama hemen o ortamdan kaçıp geçmişteki arkadaşlıklarıma geri dönmek istiyorum. Yeni insanlarla tanışmak hoşuma gidiyor ama herkesin kendi arkadaşı var ve sanki ben zorla arkadaş olmaya çalışıyomuş gii hissediyorum
Soran+1 yılEvet başka şey gelmiyor elden
- +1 yıl
:) üzülme be niceleri unutluyor bir şekilde valla bak :S cok zor blyrm sunu yazarken bile gözlerim doldu senin için ama ne bileyim zorları başarır insan oglu neleri basarmadıki birini uunutmayı basarmasın dimi ama :) cok üzülme kendini lütfen yıpratma :) ben onun yüzünden kalp hastasi oldum ve hala oyleyim durumum su aralar stabil ama ilerisini bilemem :) emin ol çok kötü birşey kendini yok yere üzmek yapma gözünü seveyim.
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun Allah seni feraha çıkarsın inşallah. Unutmak istemiyorum ama unutmak zorundayım hala yaşayacak birsürü şeyimizin olduğuna inanıyorum onunla. En çok üzende bu daha bitmedi ki bende bişey nereye gidiyorsun diye bağırmak istiyorum arkasından. Onca zorluğa karşı durduk şimdi mi gitmk aklına geldi diyemiyorum. Hayallerimizi sen olmadan mı yaşayacağım ben yapma diyemiyorum
Soran+1 yılAynen öyle ben sevdiğim adamı onunla yaşadığım mutlulukları unutmak istemiyorum ki
+1 yılsadece kendinle yüzleş... yanlışlarını doğrularını ve kendini gözden geçir... geçmişine takılma ve geleceğine bak... biten bir ilişkiye yeniden başlamak aynı sorunları tekrar yaşayacağın anlamına gelir ki bile bile kendine eziyetten başka bişi değildir...
00 Yorumla
+1 yılNeden arkadaşın yok? Neden bir insan sevgilisini hayatının merkezine koyar ki? O gidince yapayalnız hissetmemen gerek kendine yetebilmen gerek. Sanki muhtaçmış gibi duruyor hoş olmuyor bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda haklısın ama arkadaşlarım öyle büyük belaların içine girdiler ki mecburen tüm çevremden kendimi soyutlamak zorunda kaldım. Çünkü benimde başım yanacaktı. Okulda arkadaşım var ama böyle oturup dertleşicek bir yerlere gidecek cinsten değil. Kardeşim dediğim bir arkadaşım vardı ve erkek arkadaşı için beni bıraktı iletişimini kesti. Bu olaylar beni sevgilime yaklaştırdı onun çevresiyle arkadaş oldum onun arkadaşlarıyla takılmaya başladım. Şimdi ise sevgilimde gidince onları da kaybettim. Dışardan baksan belki hiç problemim yokmuş gibi görünüyorum ama grçekte içim resmen harap olmuş durumda. Dünya bana sırtını dönmüş gibi resmen
- +1 yıl
Anlıyorum. Benimde en yakın arkadaşım sevgilisinden beni kıskandığı için biz görüşmüyoruz artık. Bilirim o hissi. Benimde çok fazla arkadaşım var denemez 1-2 tane var onları da çok seviyorum. Az olsun öz olsun. Sevgilin bir hata yaptıysa eğer kendine sahip çıkabilmen gerek. Güçlü olmaya çalış.:) Sen tek başına bile yetersin kendine kim oluyormuş o? Terkedip gitmiş. Bırakta burnu sürtülsün. Şu an yapabileceğin başka bir şey yok
Soran+1 yılDün ayrılırken birşey demedim zaten beni çk özleyeceksin dedim yoklupumu hissedeceksin dedim. Sonra da kapattım telefonu o da bişey yazmamış zaten. İşin kötü tarafı o bittiğine inanmıyor
Tesadufun bukadarinada sans demeli okadar yanlizimki beni anlayacak biri cikmaz karsima saniyordum megerse benim gibi yanlizliktan anlayan yanliz birilrri varmis musait olursaniz dertlesmek dertlerinizi dinlemek isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılDerdim bu :(
+1 yılBakiyorumda hergun en az bir kac tane kiz sevgilim terk etti diye konu aciyor. Galiba mevsimsel bir durum yaz gelince adamlatin kani kayniyor yetinmiyor. Birde su tarafi var. Bir o kadar da yalnizim kiz bulamiyorum diyen adam var. Enterasan...
015 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamıyorum bu erkekleri
- +1 yıl
Nesini anlamiyorsun?
Soran+1 yılBen seni herşeyden çok sevdim ve sevicem bunu bil ne kadar acı çektiğimi sen bilmiyorsun ben biliyorum dedi. Ama ara vermek isteyen benden uzaklaşan kendisi. Ayrıldığıma bile inanmyor nasıl olsa döner gözüyle bakıyor. Seviyorum diyip sevdiği kızı bir başına bırakan insan mı olur sen bir erkek olarak söyle bnu bana. Benim ne yaptığımı ne ettiğimi merak bile etmiyor
- +1 yıl
Soylenecek birsey yok. Sevmis olabilir ama duygulariyla degil mantigiyla hareket eden biri olmali. Demek ki mantigi seninle bir gelecek olmayacagini soyledi.
Soran+1 yılŞu an sevmediğini biliyorum bu davranışlarından dolayı. Başka açıklaması ok bunun. Seven insan kendini yer nerde napıyor diye. Ben ona hiçbişey yapmadım ki
- +1 yıl
Yaptigini soylemedim ki sen neden kendinde suc ariyorsun?
Soran+1 yılBir insan karşısındakinin ona bir yanlışı olursa gitmek ister halbuki ben onun gitmesine sebep olacak birşey yapmadım. İnsan neden sevdiği insanın yanından birden gitmek istesin
- +1 yıl
Dedim ya duygulari degil mantigiyla hareket etmistir. Genel olarak tanidikca birseylerin uygun olmadigina karar kilmis olabilir. Fikirlerin uymadigini dusunmustur. ya da sen yapmadigini dusunuyorsundur. Belkide bir kac sey ona uymamistir.
Soran+1 yılArkadaşlarıyla gezmeyi çok severdi. Haftanın 7 günü sabahtan akşama kadar gezerlerdi. Akşam eve geç saatlerde dönerdi. Onu beklerdim evine gitsinde konuşalım biraz diye. Benimle konuşmazdı hiç bir iki kelime eder uykum var derdi. Bende kızardım onlara o kadar zaman ayrıyosunda bana neden ayırmıyosun diye. ZAten son kavga da bundan çıktı. Bari beni görmeye bile gelmiyosun konuşalım biraz dedim. Akşam 5'te yattı ertesi gün 12'de kalktı çıktı gitti arkadaşlarıyla dışarı. Beni çok sıkıyorsun dedi. Halbuki istediğim onunla biraz konuşmaktı. Tatildeyim ve sevgilimin yüzünü göremiyorum aynı şehirlerde olmamıza rağmen. Sence ben mi haksızım
Soran+1 yılGezmek dediğimde lojmanda oturup sohbet etmek
- +1 yıl
Hakli olabilirsin. Ama bunlari sorgulamak sadece senin sinirlerini bozar. Bosver irdeleme. Demekki bu kadari bile onu sıkiyordu. Karakteri boyle. ya da baska bir sebep vardi ama o bunu kullanmak ostedi bitirmek icin. Ben olsam bende konusmak isterim. Bu tuhaf degil. Ben hayatimda biri oldugunda ona herseyden daha cok zaman ayiririm. Bu gayet normal.
Soran+1 yılSorgulamayı geçtim aylarca yaşadım ben bunu. Ne kavgalar ettim kendi kendime hemde çıkıp giderdi yatardı ben kendi başıma deliye dönerdim. Adam gibi konuştum yok, kavga ettim yok, ayrıldım yok yok allah yok anlamadı beni şimdi de beni çok sıkıyordun diyip terk etti gitti. Sırf şu saatlere kadar dışarlarda durmak için. Eve gidince uykusu gelen insanın birden sabah 5'te yatası geldi oyun oynamak için. Çok üzüldüm çok acı çektim bunlar hiç daha neler yaşadık. Başkası olsa 1 dakika durmazdı
- +1 yıl
Takilma bence artik. Yasamana bak. Belli cok dolusun ama bu yasadiklarin bir tek sana zarar. o keyfine bakiyor sen burada cildiriyorsun. Daha genceciksin bosver. Iyice desarj olmak istersen sabaha kadar yaz dinlerim ister burdan ister ozelden ya da baska yerden ama artik takilma. Zaten sende sikayetciymissin bitmis gitmis iste sinirlendirme kendini artik rahat ol.
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler dinlediğin için
- +1 yıl
Onenli degil
Çok kaptirma kendini.
Mecbur alisacaksin bu duruma.
burada ki ayriliklari sevgililikleri okuyup daha da moralini bozma02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur insan herşeye alışmak zorunda kalıyor
- https://www.youtube.com/watch?v=ZHKOWR8RCCo
pişman olupta dönersen bigün :D. d:D
00 Yorumla Ara vermek istediyse. Zaten emin ol bitirmek istemiştir. Seni şu anda çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşamıştım aynı şeyleri. Unutmak için şunu yap bunu yap demicem. Çünkü emin ol ne yaptıysam işe yaramadı. Zamana akışına bırakacaksın.
011 Yorumla
Soran+1 yılBıktım usandım resmen içim öyle bir dolu ki sana anlatamam. Ondan başka kimsem yoktu. O kadar çok seviyorum ki anlatamam sana
Soran+1 yılNapıyorsun peki hiç merak etmiyor ya da üzülmüyor musun
Soran+1 yılDayanamıyorum ama beni bırakmasına ne zor şeymiş 3 yılda hayatna kazınan birinin birden hayatından çıkıp gitmesi
Soran+1 yılDün mesaj attım bitirelim diye söyledim herşeyi bıkmış biraz özgür olmak ve hesap vermek istemiyormuş. Seven insan bunu yapmaz. İstediğin kadar özgürsün hoşçakal dedim. Sonra bugun beni aradı dün bir erkekle mangala gitmissin kötü oldu bu falan dedi. Gitmedim hiçbir yere dedim nasılsın napıyosun nerdesin dedi dün biz konuşucağımızı konuştuk diyip kapattım
Soran+1 yılÖyle mi dersin :( İnşallah döner ama seven böyle yapmaz ki haksız mıyım
Soran+1 yılAradı ama göstermelik bir kıskançlık yüzünden
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=OISrqZfH7yI
bu şarkı bizden sana gelsin00 Yorumla
+1 yılKardesim benim :(
Bu kadar umitsiz misin?
:-(
İftar yaklasiyo diye sevinirken uzuntu basti birden.09 Yorumla
Soran+1 yılÜmitsizim ya hiç hak etmedim ki o şimdi arkadaşlarıyla geziyo mutlu bense burada sabahtan beri ağlıyorum kaç gecedir gözüme uyku girmiyo
- +1 yıl
:-(
Uzulme diyecegim ama,
Sen yeni arkadasliklar edinmeye calissan.
Mesela bak burdan arkadas edinsen veya bulundugun yerden.
:(
Soran+1 yılbir burada takılıyorum zaten başka yaptığım birşey yok
- +1 yıl
Sohbet edebilecek birine ihtiyac duyarsan.
Ben burdayim telefondan burdan whatsapdan yuzyuze seninle arkadas olabilirim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi niyetiniz için
- +1 yıl
Rica ederim uzulme sen bir kapiyi kapayan Mevlam otekini acarmis.
Niyetin iyi olduktan sonra korkma endise etme sadece SABRET :) - +1 yıl
Dediklerimide unutma :)
Soran+1 yılUnutmam söz. İnşallah Allahım onu yola getirir yaptığının farkına varır.
- +1 yıl
İnsallah.
Arkadaşının falan olmaması çok kötü. Ama içine kapanırsan daha kötü olur. Bir yolunu bul ve hayatını yaşamaya bak, öyle içine kapanmakla, ağlamakla falan kurtulunmaz böyle şeylerden.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın vallahi
+1 yılBilirim ben bu yalnızlıkları. Ne yap et bul kendine zaman geçirceğin birini. kendinle çok başbaşa kalmamaya çalış ona dönmek için bahane ararsın bir de bulursan yandın. yapma öyle şeyler.
06 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atmak istiyorum bu olanlar için sitem etmek istiyorum :( zor tutuyorum kendimi
- +1 yıl
Aman ha tut kendini. sakın yapma. lütfeeenn :)
Soran+1 yılYok tutuyorum ne kadar zor olsada
- +1 yıl
Aferin böyle devam :) arkandayım sonuna kadar
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım ya :)
- +1 yıl
Ne demek her zaman :)
+1 yılDaha bugun bır kız arkadasımla konustum bunları konusuyoruz burdanda ya bır erkege ya da kıza guvenıp hayatınızı bok etmeyın ıyıce bı tanıyın oyle cıkın sabaha kadar uyanıksan konusabılırız ama uyumıcan he
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır beraberdik güveniyordum çok hemde
- +1 yıl
Benımde oyle bır ılıskım vardı 3.5 yıl bende senın gıbı guvendım yapayalnız kaldım bıde arkadaslarımla uzaklastırdı benı hep onunla ılgılendım sonuc got gıbı kaldım :S
Soran+1 yılSonra nasıl unutabildin
- +1 yıl
Özelden roman şeklinde yazım sana oku burdan sımdı gelen gecen okucak herkes bılmesın :S
+1 yılHayatın akışına sal kendini bende 2 yıllık ilişkimi 4 ay önce bitirdim ve halende yanlızım uzun sürede ilişki yapmayı düşünmüyorum böylesi daha iyi hem kafam rahat hemde dahada özgürce takılıyorum sadece flört günlük iliişkiler yaşamaya devam
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim derdim özgürlük değil sevdiğim adamın yanımda olması. Her ne kadar o sevmese de
+1 yılşu an benzer bir moddayım yaklaşık 2 ay olacak sanırım..
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dayanabildin 2 ay
- +1 yıl
valla şu an da dua ediyorum gerçekten, sevgilim değildi ama gitmek için uydurduğu bahane kendi kişiliği kadar sıradanmış onu anladım. sevdiğim kişinin bu olmadığını, aklımda hep neşeli karakterli yüzümü güldüren bir insan olduğunu ama onun bu olmak istemediğini farkettim. şu an dahi ağlıyorum ezan okundu, umrumda değil. yaşattığı bu acıyı yaşadığını görmeden ölmek istemiyorum. Anlayacağın ben de aşamadım, bana olan sözlerini, bahanesini.. ama teselli buluyorum oruçlunun duası kabul olur inşallah.
- +1 yıl
Ayrıca şu an ben de yalnızım benim bir sürü arkadaşım var ben konuşmak istemiyorum biraz üstüne mi gitmek gerek artık neyse.. telefonu da kapattım. tüm sanal hesaplarımı sildim burayı zaten yeni aldım çok kalmam giderim. Kendi yalnızlığımda boğulmaya karar verdim açıkçası. Çünkü aradım taradım bana iç sesimden daha yakın kimse yok herkes yanardöner bu en yakın arkadaşın da olsa durum böyledir yani.. ama şu var ben sahte olup da, olmasındansa, hiç olmamasını tercih ederim. Bırak gitsin Allah seni birilerinden korumuş diye düşün
Soran+1 yılHer gece iç sesimle konuşmaktan bıktım usandım. Allaha çok yalvardım bu konuda. İnsanlar konusunda haklısın güenebileceğin insan bulmak zor ama bazen kafası dağılsın istiyor insan. Tüm sorunlardan yaşananlardan uzaklaşmak istiyor.
- +1 yıl
gel benle konuş benim gibi kafa kız bulunmaz bir daha.
Soran+1 yılOlur konuşalım tabi. Hem dertleşiriz hemde vakit geçiririz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin icin buyuk hayal kirikligi olabilir su anda neler hissettigini tahmin edebiliyorum ama soyle dusun dunyanin sonu degil su anda bile onu dusunuyorsun ama peki Ya o oda seni dusunuyormu tabikide hayir dusunse ayrilmazdi zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın belki de en çok canımı acıtan bu yıllarca beni sevmiş adamın birden sevmemesi
Cevap sahibi+1 yılDemekki sevmemis ayrica bir iliskinin devam etmesi icin sadece sevgi yetmiyor.
bence arkadaş edin sen o kişiye şartlanmışın onla vakit geçirmeye alışmışın
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun arkadaşta değil o olsun istiyorum nun tarafından sevilmek istiyorum
+1 yıllan sakin ol bende bugün ayrıldım ama raaadım sana noluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzlüyorum ya seviyorum hala
+1 yılBiri gider biri gelir aman takma kafana, bak ben geldim akşamları çıkmak isterdim ama bu hafta gece gidiyorum işe :P
08 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o tarz bir insan olsam biri gider biri gelir diyebilsem
- +1 yıl
Gidenin arkasından üzülmenin kime ne faydası var söyler misin
Soran+1 yılHaklısında aa hadi unutayım demek çok zor 3 yıl beraberliğin ardından
- +1 yıl
Herşeyin ilacı zaman kafanı dağıtacak birşeylerle ugrasmalisin, benim arkadaşım olsaydın unuttururdum ben sana, aklına bile gelmezdi yani..
Soran+1 yılZaman evet ilacı geçse de kurtulsam şu dertten
- +1 yıl
Yanında olduğun zaman sikilmadigin, güldüren, muhabbet edebilecegin arkadaşın yok mu
Soran+1 yılMalesef yok işin kötü tarafı da bu zaten
- +1 yıl
Kaç yasindasin sen, Çalışıyor musun
Onun seni kaybettiğine pişman olacağı günü sabırla bekle bence. Onsuzda yaşayabileceğini göster ve yeni arkadaşlıklar edin.
06 Yorumla
Soran+1 yılSabrım kalmadı beklemek için. Ne zor şeymiş Allahım
Soran+1 yılHayır ilk
Soran+1 yıl3 yıl geçirdik sence o unutur mu? Ben az önce dışarı çıktım evde oturmak insanı daha kötü yapıyo, o hep dışarda uyanınca çıkıyor taa yatana kadar arkadaşlarıyla oluyor. Gidiyor eve direk yatıyor. Belki de aklına bile gelmiyorum
+1 yılKlasik, kendini kaptıran, basit kızlardan birisi. Biz ne desek boş.
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl nasıl kaptırmiyim söylesene. Sevmek karşısındakine sadakat ve şevkat göstermek onu önemsemek basitlikse. Evet çok basitim
- +1 yıl
Sevmek, kendini o kişiye adamak değildir. Sen öyle bir adamışsın ki çevrende kimse kalmamış. Asalak gibi o kişiye bağımlı hale gelmişsin. Güçlü kişi her durumda ayakta kalmayı başaran ve buna göre hareket edendir.
Soran+1 yılBu konuda haklısın ama arkadaşlarım öyle büyük belaların içine girdiler ki mecburen tüm çevremden kendimi soyutlamak zorunda kaldım. Çünkü benimde başım yanacaktı. Okulda arkadaşım var ama böyle oturup dertleşicek bir yerlere gidecek cinsten değil. Kardeşim dediğim bir arkadaşım vardı ve erkek arkadaşı için beni bıraktı iletişimini kesti. Bu olaylar beni sevgilime yaklaştırdı onun çevresiyle arkadaş oldum onun arkadaşlarıyla takılmaya başladım. Şimdi ise sevgilimde gidince onları da kaybettim. Dışardan baksan belki hiç problemim yokmuş gibi görünüyorum ama grçekte içim resmen harap olmuş durumda. Dünya bana sırtını dönmüş gibi resmen
+1 yılİlk başta öyle olur günler geçtikçe dahada iyi olursun merak etme. Yaşadım aynı duyguları :):)
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah kimseye yaşatmasın ölüm gibi boğulmak gibi ya. Ara ara kendimi öyle kötü hissediyorum ki anlatamam. Hiç samimiyetimin olmadığı insanlarla zaman geçirmek istiyorum sırf kafam dağılsın diye
- +1 yıl
Kesinlikle arkadaşlarınla zaman geçir. Ben öyle yaptım ve kendime geldim kendime gelince noldu. Oda bana geri döndü :D sabret sadece gerçekten geri dönüyolar. Erkekler zaman geçince anlıyo ayrılığın acısını
Soran+1 yılİnşallah benimki de bana geri döner. Sabredicem yazmicam
Sorun olmazsa bir özele gelsene bişeyler anlatacam...
02 Yorumla
Soran+1 yılYazacağım size
Yanlızlık en iyisidir unutmak için bir iki çocukla çıkarsın kızsın sonuçta arzulayanın çoktur sonra akışına bırak kendini üzmeye değmicek konular bunlar
00 YorumlaBence ara verelim dedi ise senden sogumustur. Sende ozleme bence konusucak baska birisini bul dertler akil akildan ustundur sana yol gosterir belki
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ara veren insan sevmiyordur o yüzden bitsin dedim ama bitsin demek bende bişeyleri bitirmedi
Soran+1 yılKimse yok bana akıl verebilecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy, sen beni anlatmışsın resmen. Sevgilimle ayrıldık. Arkadaşlarım eskisi gibi yanımda değiller. Bırak hatırımı sormayı konuşmuyoruz bile. Allah yardımcımız olsun.. :((
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım amin. İnsan yaşamadan ne kadar zor olduğunu bilemiyor anlayamıyor
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ki öyle..
Sevgili olmasi sart degil dertlesicek yeni birileriyle tanis onun cok faydasi olur sana
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama öyle biri yok ve hep içime atıyorum
Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin allah tez zamanda beni feraha kavuştursun. Dayanamıyorum artık
Soran+1 yılSabretmeye çalışıyorum napıyım başka çare yok
dışarı çıkıp gezsen arkadaşınla bunalır gelmez bir daha :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbir değişiklik olsun istiyorum sadece
Arkadasın olabilirim tabi istersen ve kimseyi takma aynısı bendede oldu. Taktıkta noldu. Sevmeyenler hep sevildi.
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ne yapsam düzeltemedim şu ilişkiyi tek tarafın çabasıyla hiç olmuyor.
Soran+1 yılHep istedim hayırlısını 3 yıldır hayatımda ne yapsam onu hatırlatıcak birşey oluyor
Soran+1 yılÇok fedakarlık yaptım ya çok hemde. Her konuda hiç hak etmediğim bir sondu
Soran+1 yılAynen öyle hep dışarda düşünmeye fırsatı olmuyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bende aynı durumdayım şu an yapayalnız napcam bilmiyorum çok kötüyüm nasıl atlatacam icim daraliyo
10 Yorumlakız yalnızım demiş 60 yorum atmıslar face de yazsın daa cok kişi gelir konusmaya
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşadıklarının benzerini ben yaşadım. Istersen yardım edebilirim.
06 Yorumla
Soran+1 yılİsterim düzelmek istiyorum çünkü
- +1 yıl
sevgilin senden iyisini bulmuştur yani en azından ona göre öyledir. onu unutmanın iki yolu var ya hissiz olacaksın ya da zamana bırakacaksın. ben hissizleştim mesela
Soran+1 yılNsıl hissiz olabilirim ki. Zaman daha iyi
- +1 yıl
Hissiz nasıl olamazsan akışına bırak. Düzelir zamanla.
Soran+1 yılAkışına bırakmak ne kadar zor olsa da en iyisi
- +1 yıl
Kesinlikle...
Senin gibi yüzlerce kişi var şu an burda. Geçecek zamanla geçecek sabretmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSabır ve zaman tek ilacı
+1 yılkım bılır naptın cocuga yakayı kurtardıgına sewınıyo galıbaa
06 Yorumla
Soran+1 yılBirşey yapmadım aksine haksız olan oydu. Bunu kendisi de biliyor ama üste çıkıp gitmyi tercih etti
- +1 yıl
demek yılların bırıkımı bı kıwılcımla yıkıldı nese gıdene kapıyı goster
Soran+1 yılÖyle yaptım. Bitsin dedim inanmadı bile biteceğine
- +1 yıl
ammaaan bısey olmaz sen bu cocukla bıda barısırsın bak buraya yazıyorum
Soran+1 yılHiçbirşeyini değiştirmedi aradı bide bugün dün kimle mangala gittin diye sonra napıyosun nerdesin dedi dün konuşacağımızı konuştuk diyip kapattım telefonu ama bilmiyorum
- +1 yıl
barısırsın barısırsın uzulme
ara vermek kadar saçma bir muhabbet yok. peşinde çok dolanır merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah isteğim o bana yaptığı haksızlığın farkına varsın
+1 yılOoo senin durum kötü sen kendini yalnızlığa alıştır bencen
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü hemde koca dünyada tek başımaymışım gibi hissediyorum
- +1 yıl
hayır kesinlikle öyle hiseetme ben yılı geçti yanölızım hiç sıkıntı yapmıyorum sende bak keyfine arkadaşlarınla mmuhabbet et yeni birşeyler yap falan
Soran+1 yılKafamı dağıtmam lazım o öyle yapıyor çünkü ben evde olunca sürekli kuruyorum kafamda. Onun yalnız kalmaya vakti olmuyor uyanıyor direk dışarı çıkıyor taa yatana kadar dışarda duruyor. Haliyle düşünmeye fırsatı olmuyor
- +1 yıl
Bak keyfine sende
+1 yılBütün hayatını ona endekslersen öyle olur hayatın merkezine kendini koy önce.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl koyabilirim öyle bir girdi ki hayatıma darmadağın edip gitti. Toparlanamıyorum
- +1 yıl
Bastan hata yapmissin bundan sonra dikkat et. Cok mu yakindiniz.
Soran+1 yılEn yakın arkadaşımdı sonra sevgilim oldu herşeyimdi ya içtiğimiz su ayrı gitmezdi
- +1 yıl
Uzuldum dostum ben de ama arkadaslarinla da dengeyi koru her zaman.
Soran+1 yılHem arkadaşım hem sevgilim olunca insan iki kişiyi kaybetmiş gibi üzülüyor
ara verme ne lan buzdolabına yemek koymusta acıkınca ısıtıp yıyecek gıbı :D gozun aydın dıyorum gecer gecer takma
04 Yorumla
Soran+1 yılAra vermek demek ayrılmak demek bunu çok net anladım bugün. Seven insan nasıl olurda sevdiği kızı bir başına bırakır
Soran+1 yıl3 yıl sürdü ama sence hoşlanma mı bu
+1 yılaslında onu özlemiyosun kimse olmadıgı için boşluktasın ve konuşacak birilerini arıyosun hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılsen de başkasını bulursun dert ettigin seye bak ha yok ben onu sevdim diyorsan başkasınıda çok seversin
00 YorumlaBen de öyleydim.. bir boka yaramıyo.. Hayatın keyfini çıkar.
00 Yorumlaherşey olcağına varır bende terk edildim ama umudumu kaybetmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi ümitsizliğe düşmedin
hiç bir zaman yalnız kalmazsın her zaman birileri vardır :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok işte telefonum bile çalmıyor
Soran+1 yılVar
kafanı yorma bulursun birini
04 Yorumla
Soran+1 yılDerdim başkasını bulmak değil ki
Soran+1 yılBilmiyorum onu seviyorum ve kalbim öyle kırık ki ne yapacağımı bile bilmiyorum
Kendine yeni bir sevgili yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum ama yni birinin duygularıyla oynayıp haksızlık yapmak istemem
+1 yıl:8 ne acı ya. seven kıız terk mi edilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum size anlatamam birden gitti çok üzülüyorum
- +1 yıl
kıyamam ya :(
Üzülme ben 30 yıldır yalnızım.. Hey gidi hey..
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ya birden tüm dünya sırtını döndü bana
- +1 yıl
Dertleşeceğin biri olması için senin söylediğim tüm sözlerine rağmen kötü düşünmeyen ve iyi olabilmen için çaba sarfeden biri olmalı.. Üzülürsün ama güçlü olmalısın ve birazda kendin için yaşamalısın.. Benim bir tane bile olmadı bir düşün.. Hangi erkek benim yerimde rahat durabilir? Kesinlikle duramaz..
Soran+1 yılbir annemle dertleşebiliyorum ama o da bir yere kadar. Benim üzüldüğümü görünce kendisi de üzülüyor.
Soran+1 yılHerkesin kendi derdi var. Erkek arkadaşım benim en yakın arkadaşımdı ne varsa ona anlatırdım. Oun kadar yakını olmadı
Soran+1 yılNasıl paylaşıyım bırakıp gitti aramıyor sormuyor
Soran+1 yılHayır erkek arkadaşım dediğim sevgilim
Yapayalnız falan kalmadııın.
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefonum çalmıyor bile
+1 yılnomıssız vıcdonsız ayıp etmiş :S
11 Yorumla
Soran+1 yılEtti vallahi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz varız merak etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu site ve sizler olmasa zaten daha kötü olmuştum
Cevap sahibi+1 yılhmm olma tatlım ii hisset kendini burada senin gibi arkadaş çok var kötü gelip iyi giden yani. :) mutlu ol emi. hadi ii eğlenceler.
+1 yıldolaşırken eşlik etmek isterim
011 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
ciddiyim benimle dertleşebilirsin hem ortada bir sebep yokken ayrılmış birini nie kafana takıyonki salla gitsin
Soran+1 yılBıkmış öyle diyor ama seviyorum ve üzülüyorum
- +1 yıl
bıkmışmı böyle bir cevap var mı yaw demekki seni hiç sevmemiş
Soran+1 yılHesap vermekten yorulmş artık.
- +1 yıl
biraz sahiplenmişsin onu aslında genelde erkekler bunu yapar ama sevildiğini anlamamış yanlış yapmış
- +1 yıl
onun hatası deger bilmemiş
Soran+1 yılEvet ve sırf bu yüzden ilişkimizi mahvetti
- +1 yıl
tmam işte sırf bu sebepten dolayı onu unutman daha basit
Soran+1 yılOnun suçu diyip unutamıyorum malesef belki de çok yeni diye
- +1 yıl
aynen zamana bırak o zaman akıp gitsin zaman her şeyi unutturur
Benle dertleşebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
2 tane muz al kendine 1 tanesini ye :))))
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem