Kapalı olduğu için erkekler utanır mı bir kızdan:(?

Bizim 6aylik bir iliskimiz oldu farklı şehirlerde okuyoduk iki kez gorusduk 3 ay önce ayrildik. benden sonda iki kişiyle sevgili oldu. neyse olması filan problem degil ben kapali bir kizim zaten bu zamana kdr cikdigi tek kapali kizmisim. problem yapmiyodu hic ama bizim sevgili olduğumuzu tek benim yakin cevrem onun yakin çevresi biliyodu. facede filan hic ask yasamadik hicde şikayetçi değilim ergen gibi. ama benden sonra cikdigi kizla ilişki yapdi. ben cikdigkmiz sure boyunca ilişki durumunu degistirtememisdim hic. sonrakiyle heryerde fotolari yorumlari. içinizde bisey olmasa da zoruna gidiyor insanin benden kapali olduğum icinmi utandi acaba diye aklima takilmaya başladı iyice. ben kendimi övmek değil ama güzel çıtı pıtı zayif agzi yüzü düzgün bir insanim sukr kendime de bakarim bakimli güzel giyinen bir kizim. beni hic duyurmadi boyle hic şikayetçi degildimde simdi simdi zoruma gitmeye başladı. kafama takilio uzuluorm.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hemen cinselliğe vurmayin en ufak bir yakinlasmamiz olmadi bu sure içinde el ele tutuşmak dişinda istemedim oda saygi duydu. ben dinimin gerekdirdigi gibi yasamak istiodum. ister gerici ister yobaz diyin onunla alakasi yok bende bir cikari yokdu eminim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli de bana acikken daha güzel olduğumu söylerdi baslarda. evet acikken daha gösterişli bir kizdim ama ben gösteriş umrumda olmayarak huzur için Allahin emri için kapandim. hep kulak ardi etmisdm bu dediklerini.
Kapalı olduğu için erkekler utanır mı bir kızdan:(?