Utangaç bir erkeğe açılmak kızı küçük düşürür mü sizce? Utangaç kişiye nasıl yaklaşılmali..Söz sizde bakalımm nolacak?
Cevabın nedir?
+1 yılBak sana soyle diyim ben agir basliyim hic bir kiza bakmam cool takilurim bunun yuzunden mahalledeki 2-3 kiz bana ask ama ben sadece birinden etkileniyorum sen gider erkege acilirsin erkek daha cok sahiplenir seni insan sevildikce sever sen o cesareti gosteririsen erkek karsiliksiz birakmiyacaktir bana mesela gelop acilsalar cikarim ve asla ondan baskasina bakmam cunku her kiz erkege acilacak kadar cesaretli diildir br erkege acilmak kizi dusurmes aksine yukseltir bizim burdaki bir kiz mesela benm arkadasima acildi cikiolar benim gkzumde her zaman ha ustun gozukuo herkesde boylemi bilmiom ama bana gore boyle zaten seninle ciktiktan sonra erkek utangacligi sana karsi yapmaktan vazgecer ve soyle bir yprum gordum seni kruyamaz falan cok sacma inanma ona erkek kizlardan cekinio die kendini veya sevgilisini koruyamazmi inanma bole seylere
039 Yorumla- +1 yıl
sana katiliyorum kick boks yapiyordum zamanında yani utangaç oldamda insan benzetmeyi bilirim özellikle sevgilime dokunanin bir güzel oksarim
Soran+1 yılyani bncede agirbasli olmak sevdigini koruyamamak anlamina gelmez
- +1 yıl
öyle diyenleri takma hepsi aptal yüzsüz olmaktansa utangaç olmayı tercih ederim çok güzel kardeşim var utangac erkek olurmuymus gidip karı kiza hayvan gibi bakmak olurmu
- +1 yıl
@mrbbenkova kizlara karsi utangac erkek zaten daha cok dikkat ceker olgun takilirsa oyle herkese cikma teklifi eden erkege kolay kolay kizlar bakmaz eglencesine cikar ask olmaz
- +1 yıl
Peygamber efendimiz (S. A. V) demistirki herkes sevdigini sevdigine soylesin kizi erkeki esit tutmustur yani kucuk dusmiyim diye karsidakini kaybedersin hem ne demisler sevdigini gizlersen baskasiyla izlersin
Soran+1 yılyani açılırsam inşallah cesaretimi toplarsam onu gerçekten sevdiğimi deger verdigimi anlar heralde dimi
- +1 yıl
evet anlat ama açıklamadan önce ona yaklas kendini iyice işit cesaret alırsa zaten o sana acilir
- +1 yıl
@mrbbenkova haklisin utangac olmak en iyisidir kizlar ozguvenli erkek ister ama pesinden kosan erkekleri birakip ona bakmsyan onu umursamayan erkege ask olurlar sen sen ol hicbizaman hicbi kiza bakma
- +1 yıl
ben zaten kimseyi takmayan biriyim sadece birini önem siyorum
Soran+1 yılbide sey diycem yani aklina girmek için elimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum arkadaslar ima ediyo falan biliyo zaten onu sevdigimi bundan eminim. kacamak bakışlarını yakaliyorum vazen gözüme uzun bakamiyo. hani arkadaslar bu muhabbeti acinca gülüyormus sadece eğer konuyu uzatirlarsa kapatiyomus hemen bn üniversite döneminde istemiyorum diyomus konuyu kapatiyomus. bunlara dayanarak sizce acilsam ters tepme durumu cok mu yüksek acaba?
- +1 yıl
Karsidakinin utangac olduguna kesin eminsen ask olsa bile kaybetmeyi bile goze alir soylemez o yuzden sen git acil zaten utangac oldugu icin cok nadir kizlarla cikmistir ve seni buyuk ihtimal kabul edecektir ama bak sana sunu soyleyeyim utanfac erkek diger erkeklere benzemez ilgi gordukce bikar digerleri ama utangaclar ilgi gordukce sever
- +1 yıl
Mesela bende utangacim bana bir kiz askti soyleyemiyodu ben anlamistim bana davranislaribdan ilgili falan davraniyodu sirf bu yuzden ona ask olmustum kacan kovalanir taktigi bu erkeklerde ise yaramaz
- +1 yıl
kendini isindirir isen reddetme durumu kalkar
Soran+1 yılutangaç yaa bir bn demiyorum gelir sınıfa sessiz sessiz oturur bir iki kelime eder arkadaslariyla derste uyur. yurtta odadaki arkadaslari benim de arkadaslarim iste onlara soruyorum odada napiyosunuz gidiyomus yataga girip kulakligini takiyomus. arada pes oynuyorlarmis. okuldan yurda kosarak gider nerdeyse:) arkadasim diyo ki bazen konusturmak icin soru soruyorum soruyorum sonra kendimi bosbogaz hissedip susuyorum diyor. bildiğimize gore de su ana kadar hic sevgilisi olmamis
- +1 yıl
Bak soyle diyim benm arkadasim kizin beni sevdigini bilio ve benle hep sakasina dalga gecio ve utangac oldugum icin kimse duymasin falan diye konuyu kapatarak asik oldugum kisi olmasina ragmen hayir onu sevmiyorum zaten ciddi dusuedigim kisiyle cikmam yani onlara aldiris etme
Soran+1 yılelimden geldigince bişeyler yapmaya calisiyorum ama sendede oluyor mu bilmiyorum bazen umursamaz tavirlariniz oluyo bnde diyorum heralde sevmiyo hani diyorum acaba aşkı gectim insan olarak da mi sevmiyo. Sonra da an geliyo o bişey yapiyo bir gunaydin demesi bile bni o gün mutlu etmeye yetiyo
Soran+1 yılayni yaa gerçekten konuyu kapatmak icin elinden geleni yapiyomus
- +1 yıl
evet ben umursamam çoğu şeyi arada sevdigimde kaynar :)
- +1 yıl
Buyuk ihtimal asktir zaten seven erkek kacamak bakis atar gozunu ivine uzunca bakamaz sen git acil yoksa kaybedrtsin kaybetmeyi istemessin deyilmi
- +1 yıl
arkadaskarina bırakma kendin ilgilen
Soran+1 yılpeki çok sağol:)
Soran+1 yılistemem hayir
- +1 yıl
Bazen degil herzaman umursamazdir cok nafir umursar
Soran+1 yılayni yaa valla
Soran+1 yılo zmn bu sevmedigi anlamina gelmez
- +1 yıl
Aksine sevdigi icindir ama dikkatli ol bu erkekler kacan kovalanir taktigini cok iyi yaparlar o yuzden turnayi gozunden vur eger cikma teklifini reddederse sakin umutsuzluga dusme daha cok asik olcagina inandigi icndif ve dogru bilir ama reddederse sakin bir daha ona bakma sen umursamaz ol sonra onun sana baktigini ve daha cok umursadigini anliyacaksin ama yine cikma teklufi edemez sen anladigin zaman budaha et seni kaybetmemek icin bu firsati geri ceviremez
Soran+1 yılhmm valla erkeğin utangaci da daha bir degisik oluyomus:)
- +1 yıl
Evet erkek utangaci 3. bir tur gibi :) bende o turdenim ama :(
- +1 yıl
Sana birsey sorucam bari bu erkek yakisiklomi cirkinmi bana yardimci olurmusun bisey denocem bikac soru sadece
Soran+1 yılbana göre çok yakisikli ama hani kiz arkadaslarima sorsan orta halli ne cok cirkin ne de Aman Allahim cok yakışıklı orta seker yani:)
Soran+1 yılsessizligi dikkatimi ceken ilk seydi zaten oyle coookk yakisikli degil orta
- +1 yıl
Ya bak cidden sevdigim kizla ilgli bisey denemem lazim seninle ozeldeb biyerde konusmam mumkunmu adini falan vermene gerek yok fake hesap ac faceden rica ediyorum
Soran+1 yılbn face kullanmiyorum yalniz
Soran+1 yılama instagramdan yazarsan yardimci olurun
- +1 yıl
Tamam kullanixi afini falan alabilurmiyim yoksa bdnmi veriyim
Soran+1 yılsen versen olur mu
Soran+1 yılbn buluyim seni:)
- +1 yıl
Kullanici adim buraker1020 zaten baska kimse cikmiyo bir ben cikiyom
Soran+1 yıltamam bn mesaj atiyim ordan sana
En İyi Cevaplar
+1 yılarada aşk varsa kimse küçük düşmez kardeşim hep erkek gelicek diye kural yok aşık kızlar ölsün ozman
06 Yorumla
Soran+1 yılbncede bize de yazik
- +1 yıl
bence gidip sölemelisin ne olursa olsun kim ne derse desin pişmanlıktan iyidir
Soran+1 yıldemi yaa son pismanlik fayda etmez
- +1 yıl
hiç bir zaman fayda vermez daha zaman varken bitir işini 😈😈
Soran+1 yılhahaha:D sagol gerçekten
- +1 yıl
nedemek 😇
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Erkegim diye kasilmayi biliyolar oyleyse bir zahmet kendileri açılsın kadin kaçar erkek kovalar sen onu kovalarsan onun gözünde kiymetin olmaz erkek peşinden kosana değil peşinden koştuğuna değer verir.
14 Yorumla
Soran+1 yılbu ego meselesi çok sıkıcı yaa
Soran+1 yılmantıklı dediğin sey ama bni bir iki kere savunmuslugu var o kendince agir hani ole bir olay olsa susan biri degil
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
+1 yılBende utangaç bir erkeğim ve yapicagin iki şey var: 1. oda sana bakiyorsa ve göz göze geldinizde gözünü kaciriyorsa onla tanismadiysaniz tanış tanistiysanda ben senin yanında durmak istiyorum ya diyeceksin ve yavaş yavaş yaklaşıp acilacaksin 2. Ona cesaret vereceksin ki o sana açılsın 1. de söyledim gibi git yapış de ben senin yanından ayrılmak istemiyorum vs. gibi sözler ile onu cesaretlendir.
022 Yorumla
Soran+1 yılo benim sınıf arkadaşım zaten aramızda da ne çok sıkı ne de meraba meraba gibi bir muhabbet var orta halli yani. onu sevdiğimi biliyor arkadaş ortamimizda ima ediyolar ona ama o bisey yapmiyo
Soran+1 yılbakislarini da yakaliyorum ama bu kadar
- +1 yıl
sana bakislarini yakaladığında hemen kaciriyormu yoksa benim gözüme çarpanlara yaptığım gibi 1 2 saniye gozune bakıp kaciriyormu bu önemli
Soran+1 yılhemen kaciriyo baktigini gostermemek icin elinden geleni yapiyo arkadaslarim goruyo bazan bn gormesem bile kacamak bakislar atiyo. bide sınıfta bazan arkasinda falan oturdugumda hafif arkaya dönük yani yan oturuyo kulagi surekli arkada
Soran+1 yılarkadaslarim da farketmis bhnu
- +1 yıl
Aynı ben çok sıkıntılı bir durum :)
- +1 yıl
seninde ona gönlün var mı ve çocuğun sınıfta yaninda biri varmı?
Soran+1 yılkiz olarak biri diyosan yaninda ole kimse yok hani selamlastiklari var erkeklerle oturur.
Soran+1 yılbenim gönlüm var mi ne demek asik oldum kafayi bozdum gibi bisey:)
- +1 yıl
ne yap biliyomusun tenefuste çocuk sırasından kalkmiyosa ve yani bossa kızları çocuğun sırasının önüne gonder ama kalabalık olsun sonra oraya giremiyomus gibi yap vr çocuğun yanina otur ama otururken merhaba de sonra kızlara don iki uç laf et cocuga dön deki neden biz senlr samimi değiliz konuşalım mı biraz de ve gül cocukda güler ve konuşursunuz (ben öyle yaparım çünkü )
- +1 yıl
bunlar olurda kantine giderken gelsene beraber kantine gidelim kizlar beni sattide alyinana git kantine kantine giderken de hava soğuk olursa of usudumde koluna gir girdiğinde birşey demez ise tmmdir iş
Soran+1 yılayyyy koluna giremem heralde:)
- +1 yıl
tamam koluna girme ama yapış çocuğa uzaktan uzaktan yurumesine izin verme bunu yapan bilirmisin acaba :)
Soran+1 yıldeneriimmmm:)
- +1 yıl
dene bence de yoksa erkek sana yaklasamaz utangaç ise çok sıkıntı
Soran+1 yılyaaa bizden de utangaç olabiliyorsun demekki:)
Soran+1 yıldeigin gibi sıkıntı valla insanın cildirasi geliyo bazen
- +1 yıl
evet bende sevdiğim kıza napicami bilmiyorum hatta kimse onu sevdiğimi bilmesin diye başkasından hoslaniyorum diyorum çok sıkıntı :(
Soran+1 yılyaa niye bole yapiyorsun git solesene senin isin benden daha kolay bnce
- +1 yıl
benim profilime bak sorumu cevaplarsan sevinirim hem anlarsın :)
- +1 yıl
yorumunu bekliyorum soruma :)
Soran+1 yılyaptimm:) dedigim gibi senin işin daha kolay bnce basarabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaç erkeğe açılmak kızı düşürmez hayır. Utangaç kişiye fazla samimi olmadan yaklaşabilirsin. Eğer çok vıcık vıcık yaklaşırsan senin yanında rahatsız olacaktır. Gayet düzgün bir şekilde gidip ona selam ver ve muhabbete gir işte. Seni merak ediyorum fazla konuşmuyorsun filan diyerek başlayabilirsin belkide.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilirr
Ask meske sevgi mevzularindan gurur yapmayın yok kucuk dusermiyim yok kendimi guclu gostermem gerek birakin bu tarz taktikleri eger gercekten seviyorsan istiyorsan git sonuna kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum yaa bayagi bir hemde
Soran+1 yılyani kötü bisey yok bunda
ulan öyle bir algı var ki kız açılsa kızın değeri düşermiş. Lan erkek açılırken erkeğin değeri düşüyor mu ki kızın değeri düşsün demi? Sen içinden geçeni yap kardeş.
011 Yorumla
Soran+1 yılyaa bana da arkadaslar dedi küçük dusersin diye ama o egolanacak biri degil bnce sadece cok utangac
Soran+1 yılkiz olduğu icin. genelde erkekler aciliyo ya ondan heralde. bide erkek düşkünü kiz gibi algilanmak var heralde bu yüzden
Soran+1 yılyani bncede seven sevdiğine sevdigini solesib demi koca insanlariz
Soran+1 yılaynn yaa
Soran+1 yılherkes istediğini yapar demi?
Soran+1 yıltabiki de hayirr
+1 yılEgo uğruna mutluluk fırsatını tepeceksen konuşma bence küçük düşersiniz maazallah sonra insan içine çıkamazsınız :S
012 Yorumla
Soran+1 yılyaaa Hayır bn onun öyle biri olduğunu düşünmüyorum. ama benim onu sevdigimi biliyor ortak erkek arkadaslarimiz falan da ima ediyolar bayagi anladi yani ama o ortak erkek arkadaslar yapma küçük dusersin dediler
- +1 yıl
Üstteki cümlede seni kastetmistim :D Tamam ozaman bekle o açılır arkadaşları biraz gaz versin
Soran+1 yılgaz veriyolarmis yani konuyu aciyolarmis o da guluyomus hemen konuyu kapatiyormus. bide cok konuskan biri degil yurtta odada bile o kadar konusmuyomus
- +1 yıl
Neden bu tiplere denk gelirsiniz anlamam, madem küçük düşerim diyorsun bekle o zaman ortak arkadaslariyla konuş sakince konussunlar hanzo gibi gaz vermesinler utangaç çocuk
Soran+1 yılayyy bu utangacligi yok mu:)
- +1 yıl
Bir de tatli bulmaniz yok mu :S
Soran+1 yılhahaha:) naparsin oluyo işte ama bir müddet sonra insanı çileden çıkarıyo
- +1 yıl
İşte olayin özüne ve sıkıntılı yerine değindin. Benimde bir zamanlar cok çektiğim mevzulardan. Genelde dinleyici konumunda olur en cok kullandiklari kelimeler bilmem farketmez olabilir bana uyar. Konusmasi icin ağzından penseyle laf alirsin. Tatli olabilirler ama bir yere kadar. Sevdiklerini cok söyleyemez sevmiyor sanarsınız, birçok ortak noktanız vardır fazla konusmazlar. Hele bide saklabanlik yaparsın 2 sn güler. Baskasinin yanina gider kahkaha atar işte o anda agzina kurekle vurasin geldigi andir. Malesef bende cektim bir ara. Utangacligin fazlasi kaybettirir
Soran+1 yılaynn yaaa çok haklısın. sen cozmussun bunu bazan olduresim geliyo benim de
- +1 yıl
Acı gerçekler :D oyüzden artik ay bu kız çook otongoç ve totlu diyip hemen konuşmuyorum ya da baglanmiyorum :D
Soran+1 yıl:D iyi madem
- +1 yıl
Neyse kolaylıklar dilerim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye düşürsün ya hiç birşey olmaz herşeyi devletten beklememek gerek 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılyani bncede mantıklı sanki napiyoz da:)
- +1 yıl
Tabiki öyle 👍
+1 yılneden küçük düşürsün ki ne erkeği ne de kızı düşürmez
00 Yorumlane dıyecekler aaaa şuna bak erkege teklıf edıyo mu dıcekler, kımsenın umrunda degıl boyle seyler rahat ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. ilk adımı sen atmalısın. ayrica kucuk dusmek de neyin nesi.
05 Yorumla
Soran+1 yılondan bisey gelecegi yok zaten yine bn acilirsam acilirim
Soran+1 yılinşallah o cesareti bulurum tabi
Soran+1 yılbenim ona aşık oldugumu biliyo ama bildigiyle oturuyo iste
+1 yılAcılır ozamanla merak etm e
013 Yorumla
Soran+1 yılbenim onu sevdiğimi biliyor acaba utangaç olduğu icin mi bekliyor
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılbeni sevmeme gibi bir durumu olsa bunu nasıl anlarim bir fikrin var mi
- +1 yıl
Soğuk davranır. Sen ilgi gösterdikçe küstahlaşır. Yüzünü asar falan gerçi bnlar kızlara has durumlar ama erkek de aynıdır heralde
Soran+1 yılyooo öyle değil gunaydin falan diyo hani acimasiz bir tavrini gormedim. heralde yok yani
- +1 yıl
Sonucta seni sevmiyor. Şimdi yapabılecegin tek şey değişmek kendini değiştirmek
havalı bir kız olmak :)(
ve ona olan ilgini göstermemek.
İnan başka türlü dikkatini cekemzsin.
Soran+1 yılsevmiyo mu bni
- +1 yıl
Bilemem onu sevip sevmediğinşi
Soran+1 yılo zmn ilgiyi birakiyorum
Soran+1 yılaslinda gecen yil bunu biraz yapmistim bir hafta falan dedim vazgeciyom hic yokmus gibi davrandim sonra arkamdan bagirdi döndüm iyi gunler dedi:)
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Liseli oldugun cok belli oluyor :D
Soran+1 yılyalnız uni 3. sinifiz ama ilk olacagi icin böyleyim bnce bir cocuk heyecani var üstümde
küçük düşürmez bunu düşünmen saçma
05 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslarim öyle dedi
Soran+1 yılbm dusuncem degil aslinda
Soran+1 yıldemi en azından pişman olmam
+1 yılYaklasma bekle cesaretini toplasin o gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılama yeri geliyo erkek arkadaslariyla bile o kadar muhabbet etmez derste uyur bazan utangacya hani o yüzden acilsammi diye bir düşündüm
Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Hayir acilabilirsin ;))
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun:)
neden düşürsün ki. çok çok hayır cevabı alırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılerkegin utangacı mı olur
014 Yorumla
Soran+1 yılvalla gördük oluyomus
- +1 yıl
sana bişey sölemek istiyorum iki dk gell
Soran+1 yılsöyle dinliyorum
- +1 yıl
böyle sinden hayır gelmez
Soran+1 yılniye ki hic belli olmaz
- +1 yıl
emin oll seni bile koruya maz
Soran+1 yılöyle düşünmüyorum agirbasli diye bni koruyamaz anlamina gelmiyo
- +1 yıl
karar seninn
Soran+1 yılsevgi basit degil herkese duyulmuyor:)
- +1 yıl
evlilkte basit değil boşanmalar neden oluyo
Soran+1 yıltabiki bu konuda haklısın ama tanimadan bilinmez kimse
- +1 yıl
az çokda insanin ne oldugu beli olur
- +1 yıl
ne alaka koruyamaz kardeş bende utangaç biriyim ama 3 kişiyi tek basima temizlemisligim var utangac diye pısırık deildir sen rahat ol
- +1 yıl
@mrbbenkova istisnalar kaideyi bozmaz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce açıl,
Sonra kaçarsın.08 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılDaha açık anlatılamaz.
Soran+1 yılaçılırken ne diycem mesela?
Cevap sahibi+1 yılMerhaba benim adım... diye başla.
Benimle çay içer misin?
Vs vs.
Soran+1 yılbiz konusuyoz zaten o benim sınıf arkadaşım onu sevdiginden de haberi var ortak arkadaşlarımızin da imasiyla daha iyi anladi bundan eminim
Cevap sahibi+1 yılO zaman biraz beklemelisin. Ona zaman tanımalısın.
O seni davet etmezse sen onu davet edebilirsin.
Soran+1 yılpeki Sağol:)
Soran+1 yılbekleyelim bakalim
+1 yılyoo acil gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbncede yaa ne varsa bunda anlamiyom
Düşürmez
00 Yorumla
+1 yıldüşürmez
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah:)
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında