Sevgilim Erkeklere Bakıyor Sizce Neden?

sevgilimle çarşıya indik okulun son günü kalabalıktı otobüse bindik arka camda oturuyoruz birden bir kıza baktı sonra 3 tane erkeğe baktı ama yüzünde bir endişe ile sordum kız akrabamdı ona bakarken onlar dikkatimi çekti dedi sonra o erkeklerde akrabam dedi ve çarşıda sürekli erkeklere baktı sürekli bir an bile bana bakmadı canı sıkıldı erkeklere baktıkca kavga ettik sonra ben o otobüsün arka camından baktığı çocuklara taktım sordum ve ağzından kaçırdı o ufuk dedi ufuk kim dediğimde facebookdan çıkma teklifi etti kabul etmedim fame kızsın bana bakmassın demiş oda babnnesinin akrabası oluyomuş ramazanda tanışmış geçen ramazanda sonuç sevgi̇li̇m çok fazla erkeklere bakiyor uzak yakin köylü karşi köylü her erkeği̇ taniyor çarşida görünce aaa hami̇t erteki̇n aaa mustafa ali̇ aaa mehmet çolak di̇ye arki̇si̇ne söylüyo ama kiz beni̇ çok sevi̇yor 2.5 aylik i̇li̇şki̇mi̇zi̇n 2 ayi kavga etti̇k üstüne gi̇tti̇m gi̇tti̇kce gi̇tti̇m ayrildik sabah geri̇ gönlümü aldi ama tek sorun neden erkeklere bakiyor allah aşkina hz. muhammed s. a. v aşkina bana cevap yazin yalvaririm si̇ze
Sevgilim Erkeklere Bakıyor Sizce Neden?