Ayrıldıktan sonra bir kız neden böyle şeyler söyler? fakat kötü bir ayrılık oluyor ve ayrılık sonrası nefret etmeye başlıyor davranışlarımda dolayı?

İlişki öncesi 1 ay konuştuk tanışma süreci öyle başladı ve sonra ilişkimiz başladı ilk defa bu kadar kısa sürelik konuşma ile ilişkiye başladığını ilk gerçek anlamda ilk ilişkisinin benle olduğunu ve hayatında ilk defa seni seviyorum cümlesini sadece bana karşı kullandığını söyledi daha önce 2 kişi ile çıkmış biri 3 hafta diğeri 1 hafta sürmüş en uzun ilişkisi benle oldu ilişkimizde en çok hoşlandığım kişi sensin demişti. Geçen sene 3 haftalık konuştuğu kişiden hep kaçmış ilişki bile olmamış yarısında konuşmamışlar ona karşı birşey hissetmiyordum dedi ilişki önce ve sonrası. En uzun ilişkisinin benle olucağını hayal etmiş ilişkide ve olduda arkadaşları çok yakıştığımızı söylüyorlardı ilişki öncesi. Beni sevgi anlamında ve dış görünüş olarak geçmişteki cıktıklarından daha iyi bulduğunu söylüyordu en çok beğendiğim ve hoşlandığım sensin diyerek. Kötü bir ayrılık oldu ayrıldıktan sonra ona iyi davranmadım kırıcı sözler söyledim 2-3 ay boyunca ve benden nefret etti. Birden Geçen seneki çıktığımı senden daha çok sevmiştim dış görünüş olarak kıyaslamamı istersen o daha iyi ama daha çok karakter dedi. Sonraki hafta sen beni diğer kızlar ile kıyasladın diye bende öyle söyledim aslında dış görünüş ve sevgi anlamında seni daha iyi buluyorum dedi sonra. Diğer mesajları kesmen için başımdan atmak için seni daha iyi buluyorum dedim geçen seneki daha iyi dedi. Sonraki hafta ise Akıl var mantık var allah aşkına benim en uzun ilişkim seninle oldu burdan birşey çıkaramıyormusun anlayamıyormusun dedi bende neyi anlamam gerek dedim oda Seni dış görünüş ve sevgi anlamında geçen seneki çıktığımdan daha iyi bulduğumu seni dedi. Ben biriyle çıkarken ilk defa en uzun ilişkim olucağını hayal ettim ve bu senleydi dedi. Damarıma çok bastığın için kop benden diye geçen senekini daha iyi buluyorum diye yalan söyledim dedi. Sizce Bu kız dış görünüş ve sevgi anlamında kimi daha iyi buluyor? Neden durduk yere geçen senekini yalan olarak dış görünüş olarak daha iyi buluyorum demiştir?
Ayrıldıktan sonra bir kız neden böyle şeyler söyler? fakat kötü bir ayrılık oluyor ve ayrılık sonrası nefret etmeye başlıyor davranışlarımda dolayı?