İlişki öncesi 1 ay konuştuk tanışma süreci öyle başladı ve sonra ilişkimiz başladı ilk defa bu kadar kısa sürelik konuşma ile ilişkiye başladığını ilk gerçek anlamda ilk ilişkisinin benle olduğunu ve hayatında ilk defa seni seviyorum cümlesini sadece bana karşı kullandığını söyledi daha önce 2 kişi ile çıkmış biri 3 hafta diğeri 1 hafta sürmüş en uzun ilişkisi benle oldu ilişkimizde en çok hoşlandığım kişi sensin demişti. Geçen sene 3 haftalık konuştuğu kişiden hep kaçmış ilişki bile olmamış yarısında konuşmamışlar ona karşı birşey hissetmiyordum dedi ilişki önce ve sonrası. En uzun ilişkisinin benle olucağını hayal etmiş ilişkide ve olduda arkadaşları çok yakıştığımızı söylüyorlardı ilişki öncesi. Beni sevgi anlamında ve dış görünüş olarak geçmişteki cıktıklarından daha iyi bulduğunu söylüyordu en çok beğendiğim ve hoşlandığım sensin diyerek. Kötü bir ayrılık oldu ayrıldıktan sonra ona iyi davranmadım kırıcı sözler söyledim 2-3 ay boyunca ve benden nefret etti. Birden Geçen seneki çıktığımı senden daha çok sevmiştim dış görünüş olarak kıyaslamamı istersen o daha iyi ama daha çok karakter dedi. Sonraki hafta sen beni diğer kızlar ile kıyasladın diye bende öyle söyledim aslında dış görünüş ve sevgi anlamında seni daha iyi buluyorum dedi sonra. Diğer mesajları kesmen için başımdan atmak için seni daha iyi buluyorum dedim geçen seneki daha iyi dedi. Sonraki hafta ise Akıl var mantık var allah aşkına benim en uzun ilişkim seninle oldu burdan birşey çıkaramıyormusun anlayamıyormusun dedi bende neyi anlamam gerek dedim oda Seni dış görünüş ve sevgi anlamında geçen seneki çıktığımdan daha iyi bulduğumu seni dedi. Ben biriyle çıkarken ilk defa en uzun ilişkim olucağını hayal ettim ve bu senleydi dedi. Damarıma çok bastığın için kop benden diye geçen senekini daha iyi buluyorum diye yalan söyledim dedi. Sizce Bu kız dış görünüş ve sevgi anlamında kimi daha iyi buluyor? Neden durduk yere geçen senekini yalan olarak dış görünüş olarak daha iyi buluyorum demiştir?
Cevabın nedir?
+1 yıl"Kimi daha iyi buluyor " sorusu yanlış bir soru. Ben şahsen tek bir kez olsun benim lehime bir karşılaştırma yapmış bile olsa, bu kadar üst üste eski sevgililerinden bahseden birine çoktan kıça tekmeyi gömmüştüm. Kusura bakma da bu ilişki çocuk oyuncağına dönmüş ve çok taviz vermişsin. Daha hiç büyüyememişsiniz...
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten bunu yapmam için o yalanları uydurdu ben onla hala konuştuğum için bu yola başvurdu ki ondan uzaklaşıp gideyim diye ben herşeyin farkındayım ama öğrenmek istediğim bazı cevaplar vardı
- +1 yıl
Hiçbirşey öğrenmene gerek yok, herşey zaten açıkça ortada. Isıtıp ısıtıp öne sürülen ve silah olarak kullanılan bir eski sevgili meselesi varken, devamlı bir karşılaştırma varken, artık ekstra öğrenilecek birşeye gerek yok demektir. Ama henüz bunların farkındalığında değilsiniz, çünkü henüz olgunluğun ve aşkın tanımını yapabilecek düzeyde değilsiniz, çok insan tanımıyorsunuz. Daha iyisini tanıdığınız zaman, kendinize güleceksiniz. O iyi insanda, hem kendi yetersizliğinizi hem de karşınızdaki insanın yetersizliğini apaçık göreceksiniz. Ama bunun için daha zaman var.
Soran+1 yılBir önceki sevgilisini dış görünüş ve sevgi anlamında daha iyi buluyorum derken zaten yalan söylüyor. İlişki öncesi hiç sevmemiştim yarısında konuşmamıştım ve kaçmıştım diyordu ve eski sevgilisinden hiç bahsetmedi tanıştığımız günden ta ki ayrıldıktan 4 ay sonrasına kadar. İlişki önceside çok az çıktığım oldu dedikten sonra o ben sordum kimle neyle eski sevgili muhabbetini açmıştım ordan ona karşı hiçbirşey hissetmemiştim dedi. Ayrıldıktan sonraki 3 ay konuşmada ilişkideki herşey doğruydu en çok hoşlandığım sendin en uzun ilişkim dedi sürekli. Haziran ayında gerçekleri açıkça anlatıcam dedi sinirlenip geçen senekini daha çok sevmiştim dış görünüş olarak kıyaslarsam o daha iyi ama daha çok karakter dedi kabullenemiyorsun dedi birkaç gün sonra ben sordum madem bu kadar reklamını yapıyorsun kim göster dedim facebook u foursquare i twitter ı yok onun dedi. Sonraki günlerde ise akıl var mantık var en uzun ilişkim seninle oldu burdan çıkaramıyormusun seni ondan daha iyi bulduğumu dedi.
Soran+1 yılEski sevgilisini ilişki öncesi hiç sevmedim birşey hissetmedim dedi. İlişki içinde en çok hoşlandığım en uzun ilişkim olucağını düşündüğüm kişi sevdiğimi söyleyebildiğim ilk kişisin dedi ayrıldıktan sonra en çok hoşlanma ve ilişki anlamında ilksin dedi evet ilk defa sana karşı söyledim seni seviyorum cümlesini dedi ben genelde herkesi reddederim ilişki yürütemediğim için sana kimseye vermediğim bir şans vermiştim dedi Beni hepsinden üstün tuttu Ayrıldıktan bir 3-4 ay sonra ise hala devam ediyordu en iyi sendin falan diye ben daha çok soru sorunca herşeyi açıkça açıklayacağım dedi ve durduk yere ben sormadan eski sevgilisini ileri silah olarak sürdü dış görünüş olarak karakter olarak daha iyi o falan diye ama yalan söyledi. bunun yalan olduğunu birkaç gün sonra açıkladı sen beni diğer kızlarla kıyasladın diye sinirden bende sana yalan söyledim en uzun ilişkim seninle oldu burdan çıkaramıyormusun seni geçen seneki çıktığımdan dış görünüş ve sevgi olarak daha iyi bulduğumu seni dedi.
- +1 yıl
Valla kız akıl var mantık var demiş ama ne akıl var ne de mantık var... Her ikinizde de...
- +1 yıl
Bak arkadaşım sana kısaca özet geçeyim, bir ilişkide ya da ayrılıkta hiç farketmez, eski sevgililerin isimleri bilmemneleri, her ne sebeple olursa olsun bu kadar çok geçiyorsa, artık o ilişkinin üstünde durmanın gereği kalmamış demektir. Siz ilişkinizi heder etmişsiniz. Bu yüzden artık bitirin gitsin. En temizi bu... Eskilerle yenileri karşılaştırmak büyük saygısızlıktır, kıyaslamak yapılacak en berbat şeylerden birisidir. Anlamaya çalışmana gerek yok, bazı şeyler kestirip atmayı gerektirir...
Soran+1 yılKendinden uzaklaştırmak için ondan nefret etmem için böyle birşey söyldi yalan olark çünkü ayrıldıktan sonra ona hak etmediği çok söz söyledim ben ve nefret etti benden geçen senekni dış görünüş ve karakter olarak sevgi olarak daha iyi bulsaydı ayrıldıktan sonraki 2 ay konuşulanlarda mutlaka öyle bir kıyaslamayı yapardı yani söylerdi bunu ama üstünden 2 ay daha geçti ve hala tartışıyoruz atışıyoruz ve birden eski sevgili daha iyiydi herşeyde diye ortaya attı inandırmaya çalıştı başaramadı 1 hafta sonra da Seni eski sevgilimden daha iyi bulduğum için seninle konuştum en uzun ilişkimin seninle olucağını hep düşünmüştüm biriyle çıkarken ilk defa böyle birşey düşündüm ve böylede oldu burdan çıkaramıyormusun anlayamıyormusun dış görünüş karakter ve sevgi olarak hanginizi daha iyi bulduğumu dedi burdan kendin cevabı çıkaramıyorsan birşey demiyorum dedi. Ben sonra yine anlayamıyorum diyince seni daha iyi buluyrdum buluyorum dedi bunu anlayamıyormusun dedi. Bana en ufak güvenin hiç yoktu dedi
Soran+1 yılAkıl var mantık var allah aşkına dedi benim en uzun ilişkim seninle oldu dedi biriyle çıkarken ilk defa en uzun ilişkimin seninle olucağını düşündüm daha önce kimseye davranmadığım şeyleri sende yaptım ilişkide dedi bütün bunlardan Seni şuana kadar çıktığım her erkekten dış görünüş ve karakter sevgi anlamında seni hepsinden daha iyi bulduğumu anlayamıyormusun hala dedi. Damarıma çok bastın o gün ve bende canım istediği için geçen senekini daha iyi buluyorum diye kuyaslama yaptım artık kop benden bitir diye aslında geçen seneki çıktığımı iyi bulduğum falan yok dedi herhangi bir konuda. Seni ondan iyi bulduğum için seninle konuştum bu sene yoksa bu sene kimseyle konuşmayacaktım dedi. Seni dış görünüş karakter ve sevgi anlamında daha iyi buluyorum dedi geçen seneki çıktığımdan daha iyisin dedi sen egonun peşindesin benim peşimde değilsin dedi sonra sevgin yalandı bana inanmıyorum sana dedi sonra zaten konuşma bitti.
En İyi Cevaplar
Seni buluyo , ama canini yakmak istemiş
017 Yorumla
Soran+1 yılBen ona dedimki canımı yakmak içinmi geçen senekini daha iyi buluyorum dedin diye oda canını neden yakmak isteyeyim ben sana söyledim duymak istemediğin şeyler olabilir söyliceklerimde dedim sen kabul ettin ve söyledim al işte gerçekler dedi. Ama 1 hafta sonra damarıma bastığın için öyle söyledim dedi
Soran+1 yılkız 20 yaşında ve ilişkiden kaçan biri ilişki hayatı boyunca yapamadığını söylüyordu ilişki öncesi konuştuğumuz zamanlar ben ona ilk 2 haftalık konuşma ile açıldım içindeki sadece hoşlantıydı beğenmişti o yüzden ilişki istemedi bana karşı bir güveni oluşmamıştı henüz öyle söylemişti tanıdıkça birkaç hafta daha sonra ilişki başladı iliskimiz 4 ay sürdü kısa bir süre ama onun için en uzun ilişkisiymiş bu ve bu konuda çok irdeledim o kadar şeyden sonra en uzun ilişkisinin benle olması yalan olsa bunu itiraf ederdi birçok şey söyledi çünkü
Soran+1 yılOna dedimki bu kadar reklamını yapıyorsun madem göster o kişiyi bana dedim onun facebook u foursquare i twitteri hiçbirşeyi yok dedi internette dedi falan filan ve göstermedi hiç sanki görmemi istemiyormuş gibiydi hep
Soran+1 yılBenim davranışlarımdan dolayı ayrıldı cumartesi günü mesela akşam kadar sevgi dolu mesajlar attı ama ondan önceki hafta ve daha doğrusu ilişkinin son ayı çok fazla güven problemim vardı benim onda sürekli ağzını arıyordum o yüzden soğudu hatta bir gün ona dolaylı yoldan güvenmediğimi söyledim ona buna rağmen benle devam etti ilişkiye ama o ayın sonunda ben üstelemelere daha çok ağzını aradım ve üsteleyince de iyice sevgisi herşeyi bitti davranışlarımdan dolayı ayrıldı o birşey yapmadı hiç ben durduk yere kişisel kuruntularımı ona yansıttım oda bıktı artık o yüzden ayrıldı
Soran+1 yıloda güven korkun varsa bir ilişkiye başlamayacaksın demişti. Valla hiç saf bir insan olmadım ayrıldıktaın sonraki konuşmalar zaten benim sorularımdı hep bu neden böyle oldu şu nasıl böyle oluyor diye fakat 3 ay boyunca ilişkideki herşey doğruydu falan filan dedi hiç dönmedi laflarından yani onu bıktırına kadar üsteledim baydım nefret etti benden hani ortada bir yalan varsa gerçekleri söylesin diye ama hep ailesi ile ilgili geçmişteki problemlerden bahsetti genelde her erkeği reddettiğini ilişki anlamında ona yaklaşan erkeklere soğuk davrandığını söyledi hep. Bana hiç kimseye vermediğim şansı sana vermiştim demişti. Valla ilişkide seni seviyorum cümlesini hayatında ilk defa kullanmış böyle söylüyor en çok hoşlandığım beğendiğim sensin falan bunlar ruh hali söylenen şeyler yani ilişki durumunu faceten ilk defa yaptığını söyledi hayatında
- +1 yıl
Bilmiyorum ama sadece bana 20 yasinda ve seni seviyorum kelimesini ilk defa kullandığına inanmadim , her onune gelene de yani yaklasana soguk davrandiginj sanmıyorum muhakkak hoslandigi olmuştur , bu çocuk degil ya elbet bişeyler yasamistir bence , siz biraz fazla ustelemis olabilirsinjz evet ama güven verse tam olarak zaten ustelemezdiniz
Soran+1 yıldaha önce sevdiği ve hoşlandığı kişi olmuş bunu söyledi zaten ayrıldıktan sonra bana şunu dedi ilişki ve hoşlantı anlamında ilksin ama sevgi anlamında değilsin daha önce sevdiğim oldu ama bunu ona hiç söyleyemedim dedi. Kız çok ilginç biri gerçekten hareketleri ve davranışları her zaman tuhaftı bir yere gittiğimizde hiç yemek yemezdi ve hep seftali meyve suyu söylerdi ve çok ders çalışırdı haftasonları evden çıkmazdı dışarı hiç. Elbet birşeyler yasamıs ve yasamıs zaten ama hepsi kısa sürmüş daha önce yani en fazla birkaç hafta sürekli ve yürütememiş böyle anlatıyor kendisini. O güven veriyordu da benim bu kişisel bir sorunum bunun onunla pek alakası yok ben genelde ilişkilerde belli zamandan sonra güvensiz oluyorum daha önce bütün ilişkilerimde oldu bu yani o kızla alakası yok güven sorununun
Soran+1 yılYok artık çok geç ayrılalı neredeyse 5 ay oldu ve son 3 ay çok fena şeyler söylendi aramızda yani ben zaten istemem onunla işim olmaz öyle biriyle ama benim burdaki sorularımın amacı bu yaşananlardan insanların fikirlerini alarak biraz ders çıkarmak amacım bu
Soran+1 yılŞimdi tanıştıktan 2 hafta sonra ilişkiye başlamak istiyorum ama o istemiyor çünkü henüz tanımadığını ve güven oluşmadığını içinde söylüyor ama beğeniyor ve hoşlanıyor konuşmaya devam ediyor bir ara kesmek istiyor konuşmayı ama devam ediyor 3 hafta daha geçince ilişkiyi denemeye karar veriyor ilişkinin 2. haftalarında sarılıyor seni seviyorum cümlesini ilk defa sana dedim en çok hoşlandığım kişisin en uzun ilişkimin seninle olucağını düşündüm hep falan bu cümlelerin söylenme amacı şimdi mantık olarak 3 yol var birincisi bu cümleleri karşıdakini kendine çekmeye çalışmak ikincisi ise gerçekten doğru olması cümlelerin üçüncüsü ise bu cümleleri söyleyerek gerçekten ona değer verdiğini söylemek amaç. Şimdi boşta olduğu için geçici olarak çıkmak isteyen biri birşey hissetmediği halde çıkmak isteyen biri bu cümleleri söylemez sarılarak bütün caddeyi yürümez benle ve günde 8 saat geçirmez benle bir gün 4-5 saat dışarda vakit geçirdik daha önce kimseyle bu kadar uzun süre vakit geçirmemş dşarda
Soran+1 yılAyrılık gününden 3 gün önce sevgi dolu mesajlar atmıştı ben onun ağzını aramıştım yine güvenmediğimi belli ediyordum buna rağmen güveni korumak için akşama kadar çok iyi içtenlikle konuştu benimle sevgi dolu cümleler dedi ilişkimizde daha önce kullanmadığı iyi kelimeleri kullanmaya başladı ısınmaya başlamıştı tam ama öyle iyi bir günden sonraki gün ben başladım üstelemeye o günde sabır etti ve ertesi gün ona yanlış bir davranışım oldu sinirlendim orda daha da soğudu sonra dedi tamam akşam konuşucaz çözücez dedi ben durmayınca üstelemeye devam edince o akşam konuşmayalım birkaç gün geçsin öyle konuşalım dedi üsteleme dedi birkaç gün geçerken ben yine mesaj attım sonra zaten iyice patladı ve bitti
+1 yılSen saf mısın? IKİ den fazla cıktıgı olmus kızın ve belki senden daha uzun süreli olmustur bunu kafana koy önce.. Eger ayrılık sonrası sana kötü davranıyosa yeni birini bulmuş veya önceden yedekte tuttuğu erkekle beraber koçum ;)
118 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık sonrası bana kötü davranmadı ben ona kötü davrandım
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra 4 ay boyunca kimseyle en ufak birşey konuşmadı konuşmak isteyen oldu onla reddetti kız yani çünkü aynı zamanda benimle kavga edip tartışıyordu sürekli benim yüzümden oda başka biriyle konuşacak zamanı yoktu yani sürekli konuştuğum için ayrılık sonrası hergün neredeyse o yüzden biliyorum
Soran+1 yılDaha uzun süreli çıktığı olmamış biz daha ilişki öncesi 2 haftalık konuşmayla açıldığımda güven korkum var diyordu ilişki yapamıyorum diyordu hep kısa sürdü ilişkilerim ve sonunda suçlu olan ben oldum hep diyordu
Soran+1 yılKız sosyal biri değil genellikle çoğu zamanını evde geçiriyor köpeği ile ilgileniyor çok sessiz ve konuşamıyor pek insanlarla çok insanların gözünün içine bakamıyor ve ilişki meraklısı biri değil hiç olmadı genelde kaçan biri ilişki gibi konulardan çekingen bir yapısı var
Soran+1 yılikiden fazla çıktığı olmadığına bende inanmamıştım daha önce ama zamanla anladım tanıdıkça ve çok belli ediyor kendini her hareketi ve davranışlarıyla o yüzden tanıdıkça herhangi bir insan anlayabilir herşeyini onun
- +1 yıl
Kardeş bende birini sevdim sen onu görsen bu kız hiçbir erkekle konusmayan biri se dersin ki bu kız asla sevgili olmaz kimseyle dersin onu görsen ! Ama değil işte dört beş kişiyle cıkmış ki senin bahsettigin kızın benim bahsettigim kız kadar çekingen yapıda oldugunu da sanmıyorum yani saf olma derim sana ! Yine de sen bilirsin :)
Soran+1 yılElbette saf değilim zaten saf olmadığım için ayrıldıktan sonra 3 ay boyunca tartışmalar sorular oldu hep ben ona ilk 2 haftalık konuşmayla açılmıştım ve hoşlandığını beğendiğini söyledi ama 2 haftalık konuşmayla güven oluşmadı benim içimde sana karşı demişti birkaç hafta daha konuşmaya devam edince toplam 1 aylık konuşmayla ilişki başladı
Soran+1 yılYani kız baştan aşağı hayatı yalanmı demek istiyorsun ben bunu onun yüzüne karşı söyledim kaç defa ama 3 ay boyunca hep ilişkideki herşey doğruydu dedi hep ilginçti valla
- +1 yıl
Tamam işte bir ay uzun mu sayıyorsun sen? Bu kadar kısa sürede sana baglandıysa senden sonra da emin ol kısa surede birine baglanır hatta belki coktan biriyle sevgili olmuştur bile ! Yok halen gönlün varsa hızlı ol ve kızı yeniden etkile fazla üstüne düşmeden yap bunu yoksa kaybedersin
- +1 yıl
Yalanı iyi beceriye demek ki : ) evet hepsi yalandı Sana karşı soyledigi ne yazık ki gercek bu :/
Soran+1 yılHepsi yalan derken bana yalan olan şeylerin ne olduğunu söyledi o ama hoşlanması ve beğenmesi ve sevmesi yalan değilmiş bunu basarak söyledi. Benim davranışlarımdan dolayı ayrıldı o o bana birşey yapmadı ilişkide yanlışı olmadı hiç son 1 ay ilişkide güven problemim vardı ama benim sadece ona değil genel olarak öyleyim ve ağzını aradım sürekli ona bir dolaylı yoldan güvenmediğimi söylediğim halde devam etti benimle ama sonunda üstelemelerim arttı baya ve baydı kız ve ayrıldı sonrada
- +1 yıl
Tamam senden hoşlanmış olması kısmı doğru fakat öbür ilişkileri hakkında dedikleri yalan :/ belki mutaassıp bir aileden mütedeyyin bir aileden oldugu için çekingen olabilir belki :/ ama onun da nefsi var sonucta ve yanlıslar yapmış belli yani unut ya da erkeklik gururuna yedirip kızın peşinde ol !
Soran+1 yılDaha önce sevdiği ve hoşlandığı biri olmuş bunu söyledi zaten ama sevdiğini ona söyleyememiş bu doğru diyor hep sevdiğini söyleyememiş hiç sadece bana söyleyebilmiş falan filan
- +1 yıl
Yalan yalan yalan... ya da ona inan ne diyeyim daha ben :)
Soran+1 yılValla hem yalan hem doğru artık böyle bir hal aldı o yüzden hiç uğraşmıyorum artık böyle birinden hiçbir erkeğe hayır gelmez şöyle bir gerçek varki bütün ilişkilerinin kısa sürdüğü çok doğru çok normal çünkü psikolojik olarak çok değişik bir insan kendine güveni hiç yok her halinden belli ediyor ve genelde kendi halinde olan bir insan yalnız mutluyum diyor hep
- +1 yıl
Kendi çapında dindar bir kız mı bu dediğin kız?
Soran+1 yılDindar bir kız değil normal aileside normal ilk tanıştığı gün benle çok heyecanlı ve çekingen hareketleri vardı gözlerini çok kaçırıyordu utangaçlık vardı baya sanki ilk defa bir erkekle dışarda görüşüyormuş gibiydi zamanla açıldı ama tam olarak değil hala bazı etkileri vardı 2 hafta boyunca baya görüştük dışarda sonra açıldım ve ilişki istemedi kimseyi istemiyorum dedi geçmişte yaşadıklarımdan dolayı ve ilişkiyi beceremiyorum dedi benden hoşlandığını beğendiğini söyledi konuşmaya devam etti arkadaş olarak 3 hafta sonra ilişki başladı Seni seviyorum cümlesini ilk defa kullandığı en çok hoşlandığı kişi olduğum en uzun ilişkisinin benle olucağını düşünmesi falan bu cümleler yalan bir ilişki ya da geçici bir amaçla kurulmuş bir ilişki için söylenmez benle 8 saat dışarda vakit geçirdi bir günde 5 saat geçirdi hayatımda daha önce kimseyle bu kadar uzun süre dışarda vakit geçirmemiştim dedi. Karşımda yemek yiyemiyor hep meyve suyu içiyor sosyal yetenekleri hiç yok hep kopeklerden bahsediyr
Soran+1 yılEvine aşık gezmeyi seven biri değilim diyordu hep ilişkiden öncede genelde benle yürürken kolu hep belimde sürekli sarılarak yürüyordu bütün caddeyi dolaşıyordu benle yani bir sürü söz vermişti birçok şeyden keyif alıyordu rol icabı bir insanın böyle davranması için çok feci psikopat olması lazım şizofren falan yani ama değildi yani gayet iyiydi fakat ben onun çok fazla ağzını aradım abarttım biraz ilişkide oda bunlara rağmen toleranslı davrandı sevmeseydi ayrılırdı hemen duygusal biri değil şıp diye silebilen bir insan birini ama güvendi devam etti üstelemelerim başlayınca bazı yanlış davranışlarımda oldu ve bitti herşey
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
4Cevap
Saçmalıyor kız kaç yaşında böyle neyin kafasını yaşıyor. Böyle şeyler diyerek sadece seni kandırmaya çalışıyor senin en uzun ilişkin ne kadar sürdü. Bir kız senden yok böyle olmadı yok şöyle olmadı diyorsa bil ki tam tersidir.
00 Yorumla
+1 yılSen onu kirdigin icin seni kendinden uzak tutmak icin eski sevgilisiyle seni kiyaslayip seni kucuk duruma dusurmek istemis sende buna tepki vermeyince oda kizmis anlamadinmi senden uzak durmak icin o kiyaslamayi yaptim demis
10 YorumlaAslında bunu en iyi sen bilirsin , kızın karakterini biliyorsun çünkü. Sinir olup seni küçük düşürmek istemiş olabilir. Ama kıskandırmaya çalışmışta olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKafanı karıştırmaya çalışmış , yedekte bulun diye davranıyor belli ki.
17 Yorumla
Soran+1 yılGeçen seneki 3 haftalık konuştuğunu göster dedim oda hayır dedi bulurum bende dedi oda facebook u twitteri foursquare i hiçbirşeyi yok internette dedi. Bende arkadaşlarından öğrenirim dedi arkadaşlarımda tanımıyor onu bilmiyor dedi. Aynı okuldayız geçen seneki konuştuğuda aynı okulda arkadaşlarının bilmemesi imkansız yani öyle biri olduysa. Sonra dediki o mezun olmuştur falan filan dedi. Ben öyle birinin olduğundan şüphelendim büyü ihtimalle yok. Ayrıldıktan sonra 2 ay boyunca barışmaya çalıştım ve tartışmalar oldu hep ilişkimizde şu bu doğrumuydu diye üsteledim onlara rağmen ilişkimizdeki herşey doğruydu yalans söylemedim diye mantıklı açıklamalar yaptı 2 ay boyunca. 3. ay birden geçen senekini ortaya attı o dış görünüş sevgi anlamında daha iyi falan dedi işte ama sonraki hafta en uzun ilişkim seninle oldu burdan anlayamıyormusun dedi seni dış görünüş ve sevgi anlamında seni daha çok sevmiş olduğumu dedi sonra bir daha konuşmadık. Damarına çok bastığım içim geçen senekini uydurmuş
Soran+1 yılSenden kopmam içinmi geçen seneki konuştuğumu daha iyi buluyorum diye yalan söyledin diye sordum oda evet dedi damarıma çok bastın o yüzden dedi. Peki neden geçen senekini dış görünüş olarak daha iyi buluyorum dedin o gün onu daha çok sevdiğini uydurdun diye sordum amacın neydi böyle birşey söyleyerek diye sordum ona. Oda bir amacım yoktu canım öyle istedi dedi.
Soran+1 yılİlişki anlamında onun hayatında ilk olduğumdan eminim çünkü hiçbirşey bilmiyordu yani arkadaşlıkta bile bilmiyordu
- +1 yıl
Bariz yalan söylemiş sana bence ondan uzaklaşmalısın çünkü ileriye dönük düşünüyorsan sana ve ilişkinize zarar verir.
Soran+1 yılHangisinde yalan söylemiş?
- +1 yıl
Sevgilisinin senden yakışıklı olduğu konusu ve öyle bir sevgilisinin olduğu bariz yalan. Bence karşına alıp adam akıllı konuşmalısın seviyorsan eğer gerçekten doğrularını söylemesini iste ısrarla bir iki saat direnir ama sonra anlatmaya başlar ve sende ona eskisi gibi davranırsan olay çözülür.
Soran+1 yılSevgilisi olarak görmüyor zaten onu benden dış görünüş olarak iyi olsa ya da onu sevmiş olsa zaten ilişkimiz başlamadan önce birbirimizi tanırken konuşurken ona karşı birşey hissetmiyordum yarısında konuşmadık kaçtım ondan hep demezdi diyemezdi ve benden yakışıklı olsaydı zaten onu dediği haftadan sonraki hafta damarıma çok bastığın için dedim falan demezdi devam ettirirdi o daha iyi diye devamlı söylerdi ama beni daha yakışıklı bulduğunu söyledi. Eğer o konuştğu kişi benden iyi olsa onu göstermekten çekinmezdi onu görmememi istiyordu resmen. Geçen seneki konuştuğunu dış görünüş olarak benden daha iyi bulmuyor evet ama o konuştuğu kişiyi sevgilisi olarak gördüğünü söylemişti önceden evet sevgili olmuş olabilir ama aynı okulda olmalarına rağmen çok seven bir kız asla uzak durmaz ve kaçmaz ayrıldıktan sonra da kimseye ona karşı birşey hissetmemiştim demez o yüzden benden önceki konuştuğunu iyi bulduğu yalan. Onla 3 hafta konuşmuş. Benle aylarca çıktı birşeyler yaşadı yani sonuçta fark.
Seni birileri ile kıyaslamaya kalkan hiç kimseye değer verme... cevap verme.. tepkisizlik en büyük tepkidir ve onu deli eder.. salla gitsin dostum
00 Yorumla
+1 yılBir kere çok ayip etmis bence... insan hiç eski sevgilim daha iyidi falan der mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan zaten onu daha iyi bulmadı hiçbir zaman
+1 yılEger eski ciktiklarinin ustune cok dustuysen canini yakmak icin soylemistir samimi buluyosan affet
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona dedimki dediği gün canımı yakmak için söylüyorsun dedim oda ne alaka ben sana dedim duymak istemeyeceğin şeyler olabilir diye sen kabul ettin dedi. Bu cümleyide sanırım orda damarına çok bastığım için inandırıcı olsun diye dedi ama artık çok geç hiçbirşey eskisi gibi olmaz o yüzden affetmek diye birşey yok onları daha iyi bulsaydı ben onun ilk gerçek ilişkisi olmazdım ya da en uzun
ayaklı yalan makinasıymış kız da yalnız :) kafa iyi çalışıyo aklını karıştırmayı başarmı ş;)
00 YorumlaHiç bir zaman sevgilimle bizden öncekileri asla konuşmadık , neden? Çünkü onlar gelmiş geçmiş boz şimdiye bakıyoruz :)
00 Yorumla
+1 yılKız dengesiz ve yalancı kendi yazdıklarına tamamen objektif olarak bak anlarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet acayip dengesiz sürekli farklı farklı konuşan biri zaten bu yüzden ilişkileri hep kısa sürüyor bunu anladım böyle bir kızla hiçbir erkek beraber olmaz yani patlar çok çabuk ben iyi dayandım beni geçen senekinden daha iyi bulduğu doğru da ve zaten geçen seneki diye biri falanda yok o kesin değil yani uydurma birşey bu kız asosyal genelde hareketleri davranışları hep böyle konuşmayı öpmeyi bilmiyor sürekli çekiniyor insanlarla göz göze gelemiyor bakamıyor çok enteresan biriydi hayatımda ilk defa bu kadar ilginç birini tanıdım yani
- +1 yıl
Sen yol yakınken vazgeç doğru düzgün bir ilişkiye başla en sevmediğim insan tipidir dengesiz olanlar ya o ne öyle sağı solu belli degil
Soran+1 yılYalancı derken hangi cümleleri yalan sizce?
Dalga geçmiş seninle büyük ihtimal kankalarıyla eğleniyorlar.
00 Yorumla
+1 yılYas 12-13?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldıktan sonra bir kız neden böyle şeyler söyler? fakat kötü bir ayrılık oluyor ve ayrılık sonrası nefret etmeye başlıyor davranışlarımda dolayı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler