Seni asla bırakmam deyip de bırakılmak zor ya :( her ilişkide bu söz olur ama bırakılınca anlaşılıyor sözün değeri :(?

hiç bırakmayacağım diyordu hep ilk defa sana aşık oldum dedi ama kavgalıydık geçen 1 haftadır telefonuma dahi çıkmıyor abisi bitti dedi ararsan savcılığa veririm dedi yinede aradım hakkım değil mi onun sesinden duymak ki bir gün biterse diye konu açıldığında bile ağlayan bırakma beni Allah şahidim ki seni çok seviyorum diyen biriydi ama 1 haftadır ne telefonunu açıyor nede sosyal medya hesaplarına giriyor...
arkadaşını buldum ne derece doğru bilemem ama arar mısın dedim aradım bana bile açan olmadı dedi.. sevse ulaşırdı diyorum 1 hafta ya ilk 2 gün ben aradığımda meşgule dahi attı açmadı hiç sevmiyordu mu acaba hiç diyorum hissettim ya sevgisini sevdiğine inanıyorum ama ortalıklarda yok
aile baskısı vardı ama 1 hafta ya insan ulaşmaz mıydı değil mi _? veya aradığımda neden açmadı değil mi?
Seni asla bırakmam deyip de bırakılmak zor ya :( her ilişkide bu söz olur ama bırakılınca anlaşılıyor sözün değeri :(?