Neden hep ben kaybediyorum neden hep üzülüyorum neden?

arkadaşlar sevgilinizin bir erkek arkadaşı olduğunu düşünün ve siz buna güvenmiyorsunuz geçmişlerinde şirinem seni seviyorum düzeyinde samimiyetleri var ve sevgiliniz bu çocuk yüzünden sizinle 6 7 kere kavga ediyor ve 2 ayrılık oluyor ama her seferinde dayanamayıp barışıyorsunuz. tabi siz güveninizi kaybediyorsunuz sevgilinizi yanlız bıraktığında "napıyor nerede kiminle konuşuyor" soruları şüpheler içinizi yiyip yiyip bitiriyor bunu yansıtmak istemiyorsunuz ama dayanamıyorsunuz o çocugu bırakmasını konuşmamasını istiyorsunuz ama o sevgiliniz o çocugu bırakmayı değil bırakmanın lafını bile getirmiyor ama yinede konuşmalarına göz yumuyorsunuz. facebook şifresini istiyorsunuz ve konuşmalarda sevgilinizin arkadaşı sevgilinize mal diyor başkasına etmek üzere küfürlü konuşuyor. şimdi siz kızlar veya erkekler sizin sevgilinizle küfürlü konuşulmasını istermisiniz ki ben bugüne kadar kendisine bir kere hakaret küfür etmedim sevgilimin arkadaşına küfürsüz konuş diye mesaj attım suçlu ben oldum. ve gelelim twitter facebook'a sevgiliniz ile mutlusunuz herşey yolunda ama sevgiliniz sosyal ağlarda sanki benimle zorla beraber sanki birini özlüyor gibi sözler paylaşıyor. ve siz herzaman alttan alıyorsunuz özür diliyorsunuz ve üzülmesin diye çocukla konuşmasına müsaade ediyorsunuz. ve gelelim düne haklı olmanıza rağmen mücadele ediyorsunuz neşenizi sevincinizi elden bırakmıyorsunuz ama en son size sıkıldım diyor kabulleniyorsunuz ama sonradan gelecek yıl sınavı olduğundan sıkıldım kelimesini sınavım var çalışmak istiyorum aklımdan çıkmıyorsuna getiriyor ondan ayrılalım diyor peki diyorsunuz hayatınızda başarılar diyip bitiriyorsunuz. şimdi arkadaşlar bu çocuğa güvenmemem için çok nedenlerim var ben hödük bir erkek değilim bu çocukla konuştukça üzüldüğümü gördüğü halde fedakarlık yapmadı onu canımdan çok seviyordum tüm ailem biliyordu bir kere saygısızlık yapmadım hep ilgiliydim sadıktım hiç bir kızla konuşmadım bakmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
benim burada canım yanıyor onu çok özlüyorum tüm sosyal ağlarımı kapattım ağladım gözyaşı döktüm isyan ettim ve bidaha hiç bir kıza güvenmeyeceğim sevmeyeceğim diye kendime söz verdim. ama sınavım var çalışmam lazım diyen arkadaşlarıyla fotoğraf çekiliyor ve tüm sosyal ağları açık gördüm yıkıldım ya niye birşeyi çok isteyince olmuyor ben her gece yatmadan önce fotoğrafını öper fotoğrafına konuşur allaha dua ederim hayırlısıyla bana bağışla diyeniye hor gördü bana sevdiğim insanı neden?
Neden hep ben kaybediyorum neden hep üzülüyorum neden?