Benim olay biraz değişik lise son sınıfa gidiyorduk sevdiğim kızla çok yakındık hani ne sevgili ne arkadaş arası bir şey ama sürekli beraberiz beraber eğleniyoruz sevgili gibi konuşuyoruz falan bir gün bizim eve geldik ve sevişmeye başladık ve fazla uzamadan bitti çok kötü olmuştum kız akşam mesaj attı bunu yapmayalım bir daha seni kaybetmek istemiyorum falan dedi bende tamam dedim ama yine iyiyiz aynı şekil devam sadece birazcık soğukluk var bu kız başka biriyle konuşuyordu bende buna seni çok seviyorum böyle olmaz arkadaşlığımızı bitirelim dedim kız bana yalvardı bitmesin seni kaybetmek istemiyorum falan diye neyse dedim tamam aradan zaman geçti çocukla konuşmayı bıraktı bir gün yine arkadaş ortamındayken baş başa kaldık yine istemediğimiz şeyler yaşandı ama hiç engel olmadı bana ilk ben başlattım çünkü öyle bitti yine o gün onun arkadaşına ya beni neden istemiyor ne eksik neler yapıyoruz bak falan dedim arkadaşıda sana çok değer veriyor o yüzden seninle olamaz dedi ne alaka dedim çünkü o başkasını seviyor bu yüzden senin kalbini kıramaz dedi ama bana neler yaptığını size anlattım akşamı kıza mesaj attım bu şartlar altında arkadaşlığımıza devam edemeyiz ben seni unutmam lazım diye o da eyvallah dedi başka hiç bir şey demedi ne yani şimdi bu gözünüzü seveyim bir şey deyin ama kıza mesaj atsam hemen eskisi gibi oluruz.NOT: KIZ SÜREKLI ORTAMIMIZ BOZULMASIN DIYE BENIMLE KÜSMEK ISTEMEDI ŞIMDI EYVALLAH DEDI ÇÜNKÜ OKUL BITTI BIRAZ ORTAM MERAKLISIDIR
Güncellemeler
+1 yıl
Peki beni seven başka bir kız var kız hoş bir kız hani beni seviyor bu olaylardanda haberi yok onunla bir ilişkiye başlasam mı? Sevdiğim kızı seviyorum eyvallah ama kırgınım ve kızgınım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer