Ben sevgilimle 11 aydır beaberim.öncesinde i2 ayda tanışma faslı olarak konustuk.çıkarken o benden yatmak konusunda birsey istemiceğime dair söz vermemi istedi.ben kabul ettim.vede ben ondan dar ve açık giyinmemesi için söz vermesini istedim oda söz verdi.o benden önce biriyle çıkmamış evlatlık olduğu için ailesi sürekli uyarıyor.koruyorlar ama sevigli yönünden anlayışsız olan ailesi ap açık giyinmesine bile birsey demiyor.neyse aradan 6 ay geçti bu kurallara uymamaya başladı.benim istediklerim dar ve açık giyinmemesi.ayrıca sokaga biryere çıkarken bana haber vermesi ve çok fazla dışarda durmaması.ama 6cı aydan sonra sapıttı.dün kısacık tisrt belini gösteriyor egilip dogrulurken ve bilekten çokdar bir pantolon giydi bende ses etmedim hevesini kırmamak için.sonra yolda erkekler sürekli bakıyorlar 1 2 derken biriyle sözlü tartıştım.ben 2 yıllık boksörum bırakmadı çocuga vuruyum.gene surat etmedim kızmadım nedne böyle giyindin diye.eve gidince insan gibi uyardım karşıma alıp dediklerim ise şunlar
Bak biz yabancı bir ülkede yaşamıyoruz.burası türkiye bak sen benim yanımdasın ben sana namusum gibi bakıyorum.bri sana bakınca benim canım acıyor ve sinirleniyorum.lütfen bak biraz edepl giyin dedim.tartıştık sizce ben haksız mıyım.ve ben akciger kanseriyim bu halime haftada 2 3 kez ynaına gidiyorum suprizler çiçekler kolye vesayre baya özen gösteriyorum.hatta hediye ktusu hazırlayıp içine 200 tane not koydum mektuplar falan.hani ben elimden geleni ypaıyorum bu halimle sizce bendemi sorun yoksa onda mı? yani bide dünden beri sözümü dinlemiyo dün ben sani suçluymuşum gibi bana diyor 2 gün konusmayalım falan sizce napmalıyım
Bak biz yabancı bir ülkede yaşamıyoruz.burası türkiye bak sen benim yanımdasın ben sana namusum gibi bakıyorum.bri sana bakınca benim canım acıyor ve sinirleniyorum.lütfen bak biraz edepl giyin dedim.tartıştık sizce ben haksız mıyım.ve ben akciger kanseriyim bu halime haftada 2 3 kez ynaına gidiyorum suprizler çiçekler kolye vesayre baya özen gösteriyorum.hatta hediye ktusu hazırlayıp içine 200 tane not koydum mektuplar falan.hani ben elimden geleni ypaıyorum bu halimle sizce bendemi sorun yoksa onda mı? yani bide dünden beri sözümü dinlemiyo dün ben sani suçluymuşum gibi bana diyor 2 gün konusmayalım falan sizce napmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer