Arkadaş kaldığınızda hala sizden hoşlanır mı sevgiliniz? -?
Cevabın nedir?
Sevgili dediğiniz kişi sizin çevrenizde çok değer verdiğiniz insanların içerisinde öncelik tanıdığınız ve hayatınıza aldığınız birisi olduğu için, insanların kötü olarak ayrılmasını anlamıyorum. Bir birini kırmadan ayrılıp, aşk'ın yaramadığı ama yine de görüşmekten mutlu olan insanlar çokça var.
İşin içine aşk ve duygusallık girdi mi belki de çok iyi anlaştığınız o kişi ile çekilmez bir hal alıyorsa ve ayrılıyorsanız o insanla neden arkadaş kalmayacaksın ki? Ha karşında bunun aksi, bel altı giden bir tip varsa zaten bırak arkadaş kalmayı, yolda görsen kafanı çevir o derece.
Ama insanlar aşk, sevgi olmayınca sanki ocağına incir ağacı dikilmiş gibi bir birini kemirip, hakaretler edip en önemlisi de yaşadıları özel anları afişe etmekten haz aldıkları için bunun aksisini 10 insanda 2 tane ya denk gelirsiniz ya da gelmezsiniz.
O yüzden aşk bitsede, insanı değerleri yitirmemek gerekiyor.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSaygı çerçevesinde ayrıldıysan ve artık onu görünce birşey hissetmiyorsan çok güzel oluyor. 1 yıl çıktık 5 yıldır da arkadaşım ara sıra kıskanç gibi davranıo ama kendisi şu an nişanlı bile :) Nişanına gidemedim düğününe gidecem hayırlısıyla :) . Olur olur biraz yapı meselesi. ADamın hası ayrılıkda belli olur derler. Bizim insanoglu genellikle hakaret küfür çerçevesinde ayrıldıkları için durum biraz poka sarıyodur yani :) .
014 Yorumla- +1 yıl
Demek ki 1 yiliniz bosa gitmis arkadas, bana ters geliyor ayrildiktan sonra arkadas kalmak ve de patirdi gurultu yoksa daha beter killanirim demek ki ask yokmus ortada
- +1 yıl
Hayır boşa gitmedi bence. Bence senin aşk sevgi tanımın biraz farklı :) . Birini seviyorsan o zaten senin en iyi arkadaşındır dostun dur sevgilindir sırdaşın dert ortagın zor zamanlarında yanın da olandır. Ben onu hala bu şekilde biliyorum o da beni. Lakin duygusal açıdan işler öyle diil. Başlarda biraz zorlandık tabi kıskanmalar çekememezlikler felan ama 2 olgun insan gibi konuşunca birşeyler hallediliyor. Ve dediğim gibi şu an nişanlı 2 hafta önce yanına gittim tabi ki bir arkadaş olarak. Ve hiç bir sorun da yaşamadık.yani demem o ki olur oluyor. Bazen bu özel insanları zamanında yaptıgınız birşey yüzünden kaybetmek istemessiniz. .
Soran+1 yılPeki o sana geri dönmek istesde tekrar sevgili olmak istiyorum dese döner misin
- +1 yıl
Asla. Çünkü his yok ortada yani eskiden hatırlarımda onu gördüğümde kalbimin atışını hissederdim gülüşü içimi ısıtırdı. Söylüyecek cümle bile bulamazdım heyecan dan :) . Ama şimdi onu gördüğümde bunların hiçbiri olmuyor olmuyacak da. bir köz değil ki bizim ki alevlensin. Rüzgar hepsini uçurdu ne köz kaldı ne ateş. :) Tabi bu benim düşüncem. Bayanlar biraz daha derin duygusal yaşadıkları için bilemem. Ama bir tarafın öteki tarafa bunun olmuyacagını hissettirmesi lazım. Bende bunu yapıorum zaten.
Soran+1 yılHislerin nasıl bir anda kayboldu
- +1 yıl
Bir anda hiçbirşey kaybolmaz ki :) . Zamanla kayboldu sadece. Bazen sevginin tek amacı onunla ölene dek yaşamaktır. Yani öyle seversin. Onun benim hayatımda uzunca bir süre kalamıyacagını farkettim. İnsanın önce kendine karşı dürüst olması gerekiyor. O insan benim evlenip mutlu mesud yaşayabileceğim bir insan değil di. Herkes unutulur yeterki zaman ve kendine karşı dürüst ol yeter.
Soran+1 yılNeden evlenip mutlu mesut olacağın bir insan değildi. Ayrıca onla öpüştün mü hiç
- +1 yıl
Anlından öptüm sadece. Öyle uckuruguna düşkün biri değilim sevdiğim insan ile en azından belli bir süre ya da bir evreye ulaşmadan istesem de yapamam gibi geliyor bana. Yani nası desem kendisi biraz kısmi bakıyordu. Onun için bügün var yarın yok gibi birşeydim. Ben se ona ebedi bakıyodum. ya da öyle bakmaya çalışıyordum. Sonunda farkettim ki ben onun hayatında bügün varım yarın yokum. Yıllar sonra sordugumda da kişisel özelliklerimi bahane etti. Ona kalmazmışım gözüm dışarda olurmuş da felan filan oysaki ben bunun tam aksini sunmuştum ona :) .
Soran+1 yılHmm anladım. Peki hiç bir kızla öpüştün mü
- +1 yıl
tabi ki de 11 yaşındaydım hatta.
Soran+1 yılOha :F
- +1 yıl
Çok erken atıldım hayata çoook :)
- +1 yıl
Hahah :) Görüşün için teşekkürler :)
Siz nasıl bir safsınız, herifler bunları ayaklarının altında sümük gibi eziyorlar. Hala kıçlarını yalamaya devam ediyorlar. İnsan biraz olsun kadınlık gururunu, onurunu düşünür. Bir iliği, bir alaka gösteriyorlar. Adamlar bunlardan bıkınca da dert yanıyorlar. Kendiniz ediyorsunuz, kendiniz buluyorsunuz. Neyin kafasındasınız lan?
Eski sevgili ile ne barışılır, ne tekrardan bir araya gelinir, ne de başka bir şey. Sallayacaksın gidecek. Abi, aşktan kim ölmüş lan?
Akıl olduktan sonra, her şey çözülür. Nedir bu aşk çılgınlığı lan?03 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Peki o eski sevgilin bir zamanlar en yakın dostun olmuşsa
- +1 yıl
Adim tuna olurdu
+1 yılEski sevgiliyle arkadaş olmak mı?
-"Nasıl öpüşüyoduk hatırlıyo musun kanka"25 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Peki o eski sevgilin bir zamanlar çok yakın dostun olmuşsa
- +1 yıl
Ya bak arkadaşız demek sadece kendinizi kandırmak olur bir gün ikinizden birinin hayatına yeni biri girse onunla seni tanıştıramaz bile arkadaşım diye çünkü tam anlamıyla arkadaş olamazsınız hiçbi zaman.
Soran+1 yılHaklsıın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
59Cevap
eğer seviyorsam dönmesini iistiyorsam kalırdım çünkü arkadaş olarak kalınınca kesinlikle hep mesaj atıp seni unutamayıp geri geliyorlar ama unutmaya kararlıysam asla kalmazdım çünkü her mesaj attığında tekrar aklıma gelirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm evet.
+1 yılEğer medeni bir şekilde ayrıldıysak ve ilişki sürecinde birbirimizden nefret edecek davranışlarda bulunmadıysak kalırım tabi. Bir çok eski sevgilimle de arkadaşım zaten
02 Yorumla- +1 yıl
ozaman sen yollusun
- +1 yıl
Eğer insan gibi medeni bir şekilde davranmak yolluluk oluyorsa yolluyumdur kardeş napalım.. Bir şu var sen o. çocuğu olduğunu biliyor musun?
- 12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D
+1 yılKalmam. Selamını alırım, karşılaştığım yerde konuşurum tabi normal bir ayrılık yaşadığımızı var sayıyorum. Ama yinede arkadaş kalamam
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Benim için biten insan bitmiştir. Arkadaş olunca ne olacak, oturup yeni sevgilimi falan mı anlatacağım?
Soran+1 yılHaklısın
olmaz oyle sey, bıtmısse bıtmıştır, olmadık yerde karsılasılırsada merhaba merhaba..sevgılıler arkadas olamaz, olmamalı..
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden. Önceden arkadaşsanız ve bu sevgiliye dönmüşse?
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Arkadaşız hatta dost olduk. Artık ne o benden hoşlanıyor ne de ben ondan. bizi bizden iyi de anlayan yok. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu öyle
+1 yılÇok zor dostum bir zamanler sevdiğin kişiye meraba demek yani var benim arkadaslarim ayrıldılar ama beraberler arkadas gibiler ama değil ler eninde sonunda sarılıp baristilar
02 Yorumla
Soran+1 yılAaa
- +1 yıl
Yani barışırsınız :) u
Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. asla kalmam orda biter neden hem ayrılayım hemde arkadaşım olsun ki sen evi satıyorsun ama genede evde kalıyorsun gibi bişey peki evi alan kişi nerde kalsın ki
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani. Biraz daha örnek ver
Soran+1 yılHaklısın. Peki ya o eski sevgilim bir zamanlar çok yakın dostum olmuşsa
Soran+1 yılAnladım. teşekkürler
kesinlikle hoşlanır. sen bence yeni aşklara yelken aç bak yeni bir uygulama var arkadaş bulabiliyorsun Tinder dene bence :)
00 YorumlaEski sevgiliden arkadaş olmaz bence. Eğer arkadaş olursa eskiden yaşanılan sevgililik değil hoşlantıdan ileri gitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım
seviyorsam kalamam. sevmiyorsam pek umrumda olmaz arkadas olup olmamak. ve bir de kotu ayrilmamissak tabi
00 Yorumla
+1 yılkalamam düşünsene bana simge özlem bir kızla tanıştım çok güzel kız tanışmaya gitsem mi dese oralarda bayılırım :)
00 Yorumla
+1 yılCok da guzel kalır. toplam 9 yıldır tanısıklıgı olan 2 kısıyız. 1 yıl kadar cıktık ve 7 yıldır da arkadasız.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ona hala aşıkmısın
- +1 yıl
7 yıl gecmıs, en yakın arkadaslarımdan bırısı. Ayrıca sevgılılık zaten arkadaslıgın bır ustudur. Cınsellık yasanır gerıye kalanlara baktıgında aslında en yakın arkadasındır o. Yanı cok ılerıye gıdılmedıyse ılıskıde arkadas kalınabılır
Soran+1 yılÇok ileriye gitmediyse derken
- +1 yıl
opusmek falan sorun degıl de temas gerektıren dıger uygulamalar yapılmadıysa sorun olmaz dıyorum
Soran+1 yılTemas gerektiren diğer uygulama ne peki
+1 yılHayır. Sevmesem sevgili olmam zaten. Ayrılıyorsamda nefret ederek ayrılırım. Ortası yok bunun
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bir zamanlar çok yakın dostun olmuşsa o kişi
- +1 yıl
sevgili olduktan sonra bir daha dost olunmaz işte. Aşk o kadar basit değil benim gözümde. Ne bileyim.
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkürler
+1 yılo eski sevgiliyle arkadaş olma ayakları felan yalan dolan. sevgili gözüyle bakılmış insana arkadaş gözüyle bakılamaz. kimse o kadar geniş değil. en azından ben değilim
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki seviyorsan hala arkadaş kalırmısın. Ve dğer erkekler neden kalıyor
- +1 yıl
seviyosam gider derim bana bak kızım ben deli gibi aşığım sana derim. hediye alırım. yemeğe çıkarırım. bir şekilde kendimi affettiririm. ha olmuyosada olmuyo. zorla güzellik olmaz. diğer erkekler arkadaş kalıyo çünkü onlar yavşak. ben hiçbi sevgilimle arkadaş olamam. ne koşturucam kızın götünde bir düşüncem varsa çeker karşıma konuşurum. öyle yok arkadaş kaliyim bilmem ne yapiyim diye tribe girmesin kimse.
Soran+1 yılHmm anladım. Peki o eski sevgilin bir zamanlar çok yakın dostun olmuşsa
- +1 yıl
kafam karıştı :D
Ben sevgilimle böyle denedim olmadı bidaha sevgili olduk daha ciddi düşünüyoruz.d
03 Yorumla
Soran+1 yılvayyy :) anladım. peki arkadaş olduğunuzda acı çektinizmi ve kim arakadaş kalmak istedi
- +1 yıl
ben bir kıskanclık yüzüden kafamdan atmaya calıstım yuzune karşı arkadaş olalım dedım tam 6 saat felan sürdü o 6 saattede mesajlastık kavga ettik tartıştık, sonra tamam dedık yollarımız ayrıldı kötü hissettim birazda duygusalım ben zaten gözüm doldu saga sola dogru kosusturdum evde telefonu aldım ulan can kendını topla bu kız senı sevıyor olayı buyutme 9 ay geçti cokta samimiyiz iyide anlaşıyoruz bidaha nerden bulacam dedim mesaj yagdırdım cagrı attım tabi oda bos deıl hemen geri döndü öbürsü günde el ele kol kola sahilde gezdik cekirden yedik cafede tavla bile attık hiç bişey olamamıs gibi :)
Soran+1 yılhmm. baya iyimiş :) sevindim sizin adınıza
+1 yılNeden böyle saçma bir şey yapayım? Dünyada insan mı kalmadı arkadaş olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok şey paylaştığın en yakın dostunsa
- +1 yıl
Aramızda duygusal bagımız var ve birbirimize önceden es muamelesı yapmısız gecmısımız ve paylastıklarımızbu bunu üzerine arkadaslık degıl duygusal bag kurulur
+1 yıliki tarafta artık birbirlerini sevmiyorlarsa, neden olmasındı?
00 YorumlaHayır. Bittiyse bitmiştir bir kaç gün önce sevgilim olarak gördüğüm birisini arkadaşım olarak göremem.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle bir şey olmaz, olamaz.Yani ne kadar arkadaş kalsanızda, geçmiş hiç bir zaman, peşinizi bırakmaz.Ama arkadaş değilsiniz diye, düşman gibi de olmayın yani.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlıklar Aşka dönüşebilir ama Aşk arkadaşlığa dönüşmez olmaz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgiliden arkadaş mı olur lan. Ne konuşucaz düşünsene. 'Ooo nasıl öpüşmüştük ama fenaydı ha ' misal yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAma önceden dosttunuz sonra sevgili oldunuz diyelim ki.
+1 yılkalırım hatta çok yakın arkadaş oluruz oldukta.. ^_^
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
ayrıldıktan sonra arkadaş kalma taraftarıyımdır hep kızda bnmle aynı fikirde ise çokkkk yakın arkadaş oluruz şu an 2 eski kız arkadaşım ennn yakın arkadaşım diyebilrim.. ^_^
Soran+1 yılHiç mi ona olan aşkın alevlenmiyor
- +1 yıl
hyr alevlenmiyor..
Soran+1 yılNeden alevlenmi, yor. Öpütünüz mü hiç onla
- +1 yıl
öpüşmek sddjsgdsjbgdsbshds çocuk değiliz herhalde ki öpüştük aramızda cinsellikte geçti ki ilişkilerimde cinsellik ararım zaten liseli değiliz el ele tutuşup o cafe senin bu cafe benim gezecek halimiz yok.. ^_^ geceleri partyler party çıkışı ev falan filan.. ne bilim alevlenmiyor işte hevesim kaçtı diyebilirim çabuk kırılır hevesim bnm.. ^_^
Soran+1 yılSen de ne biçim adamsın ya :D
- +1 yıl
o niyeymiş yaaa.. illa alevlendirecen beni yani.. :D
+1 yılEski sevgiliyle arkadas olmak tekmeyi yiyen tarafin hala seviyor olmasi tekmeyi koyaninda vicdan yapmasi ve arkadas kalalim teklifini kabul etmesidir. Bence cok sacma aci cekerekte olsa unutacaksin. Baska caren yok...
00 Yorumla
+1 yılHicbiriyle arkadas kalmadim kalamiyorumda zaten sevgiliyken arkadas olmak ne biliyim ben yapamıyorum
00 YorumlaDenedim olmadı. Ayryken bile kiskanmalar falan cekilcek gibi degl. Bosa dememisler eski sevgiliden dost olmaz diye
00 Yorumla
+1 yılSana bir video atıyım hem sorunun cevabını bul hemde gül :) olurmu
06 Yorumla
Soran+1 yılOLur
- +1 yıl
Al bakalım :)
https://www.youtube.com/watch?v=VVOd1oYCY1Y
Soran+1 yılHahah :D Süper :) Aldım cevabı
- +1 yıl
:) Eminim diğerlerine bakıyosundur şimdi :) Candır çok severim o programı :) Beğendiğine sevindim :)
Soran+1 yılAynen :)
- +1 yıl
:) Cevabımı kendim bile sevdim :)
kalmam anca face den silmeyiz birbirimizi o yani. yoksa sonradan görüşmem.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden görüşmezsin peki. Aranızda önceden bir dostluk varsa ve bu aşka dönüşmüşse
Soran+1 yılEvet. Anladım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleger duygusal anlamda hic birsey kalmadiysa olur galiba gerci neden ayrildigina bagli ama eger hala seviyorsam asla arkadas kalamam
00 YorumlaBence eski sevgiliden arkadaş olmaz. Tabi ayrılma sebebine de bağlı bu
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAldatma olayı olmadı.
Soran+1 yılHaklısın
+1 yıleski sevgili ile arada sırada seks yapmak' da bir benzeridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah belamı versin arkadaş kaldık :-S Sevgililerimiz olduğu halde dahi görüştük. Bir şey söylemiyoruz. Beraber takıldığımızda oluyor. Hatta birkaç kere karşı koyamadık öpüştük. Ama o zaman sevgilimiz yoktu.
00 Yorumlaben kalamadım çok denedim ama bir türlü ikimizde yapamadık
04 Yorumla
Soran+1 yılNie yapamadınız
Soran+1 yılNeden cesaret edemediniz
+1 yılArkadaş mı kalmak istiyorsun? Arkadaş kalmak istiyor mu karşı taraf
03 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ya bu tehlikeli ve acı veren birşey girme hiç derim
Soran+1 yıltamam
+1 yılzor kalamaz herşey bittiyse aranızda bitmediyse kalmaya çalışırsın tekrar kazanmak için
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Genelde erkekler tekrar kazanmak içinmi arkadaş kalıyor
- +1 yıl
bence öyle yoksa ne işi olur daha dün öpüştüğün insanla bugün naber kanka yazıyorsan karaktersizlik bence
Soran+1 yılHaklısın
Kalmam...Kalmak istemem zaten en başta.
O ne öyle yani.Bittiyse biter hayatımdan silerim zaten.00 Yorumla
+1 yılAşık olan insanlar ayrıldıktan sonra arkadaş kalamazlar, gayri ciddi bir ilişkiyse ayrılmışsanız arkadaş olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaş kalalım demiştik eski sevgilimle ayrıldıktan sonra da görüşüyoduk falan ilk yalnız başbaşa kaldığımızda seviştik :D demek ki kalınmıyomuş
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaa :D
Cevap sahibi+1 yılne olursa olsun aklından çıkmıyo yani bizde de öyle oldu ikimiz de unutamamışız bir fırsat da doğunca olan oldu :D
Yolda görsem yolumu değiştirir arkama bile bakmam o derece
00 Yorumlasevgiliyle arkadaş kalınmaz kalırım diyen varsa valla yalan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılewet bizde arkadaşız...ama aradda o geçmişten dem vuruyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ayrılsam kalırım. yani biz ayrılsakta arkadaş kalırız. 7 yıldır beraberiz boru değil :)))
00 Yorumla
+1 yılilk defe ben kalmıştım ama yapamadım en sonunda dedim ben arkadaşa kalamam dedim yapamıyorum dedim olmuyor kalınmıyor arkadaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesnlikle olmuyor. Tam da şu an da yasadigim bir durum. Kalinmiyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılNiçin
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok seviyosam arkadaş kalmam imkansız zaten :) Ama sadece cinsellik için sevgilimse zaten hiç olmamıştır :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarada gider tadına bakarım diyorsam arkadaş kalırım, yoksa diğer türlüsü gerer hiç karşılaşmayalım
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? yadına bakarım derken
Soran+1 yıltadına bakarım derken
Cevap sahibi+1 yılyatıp kalkabileceksem
hiç sevgilim olmadı zaten ilk çıkacağım kişi son çıkacağım kişi olucak
00 Yorumla
+1 yılNasi ayrildigina gore degisir ama ben arkadas kalirdim medeni olmak lazim :D
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden arkadaş markadaş O-L-M-A-Z !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılNie
+1 yılevet kalırım , hepsi :)
013 Yorumla
Soran+1 yıl? Neden kalırsın peki
- +1 yıl
bence benle kıyaslama insanları ama sana genede açıklıyayım..
ben biriyle beraber oluyor isem zaten sevdiğim özellikleri wardır o insanın ve donanımlı bir insandır.. ayrıldıktan sonra hayatıma aldığım bir insanla görüşmemek çok saçmadır..
ama bu görüşmeler senede 2-3 çü geçmez ve genellikle anlatılacak veya yapılacak özel birşey olduğunda olur.. hal hatır sorma tarzında değildir.. ve bence zaten hayatına girmiş birinin telefonlarına cevap vermemek veya görüşmek istediğinde görüşmemek seni ve yaşadığın ilişkileri basitleştirir.. benim hayatıma giren herkes özeldir ve öyle de kalırlar.. neden ayrıldın dersen ise hayat eşi olarak göremediğimdendir.. o insanları genellikle insanlar ewli iken veya ewli gibi yaşar iken değişirler.. ben değişmiyeni arıyorum :)
Soran+1 yılVaavvv anladım. Peki onla konuşurken tekrar aşkınız alevlenmez mi
- +1 yıl
ben o konulara çok dikkat ederim çünkü genelde alevlenir..
ama dikkat edince o alevi söndürmeyi biliyorsun.. ve zaten görüşmeler o modda geçecek yerlerde gecelerde olmuyor :) genellikle toplu görüşme tercihimdir. :)
Soran+1 yılHe anladım. Peki hala onu sever misin. Ve başka biriyle çıktığında daha önceden çıktığın sevgiliyi özelrmisin
- +1 yıl
cık olmaz öyle şeyler..
- +1 yıl
La siktigimin diclesi kaybol
Soran+1 yılNiye olmasın?
- +1 yıl
yahu birinden ayrılmış isen makul sebeplerin wardır... biriyle beraber isen gene makul sebeplerin wardır.. ve zaten boş ewde oturan bir insan değil isen emin ol özlemeye bile zamanın olmaz.. iş lemi ilgileneceksin sevgilinlemi arkadaşlarınlamı bide üzerine zamanın kalacak ta eski sevgiliyi özliyeceksin :) cok zor yani :)
Soran+1 yılPeki önceki sevgilinle öpüşmüşmüydün
- +1 yıl
şakamı bu?
Soran+1 yılYoo neden :S
- +1 yıl
bilmiyorum insanlar beraber oldukları insanlar ile neler yapıyorlar ama ben beraber olduklarımla zaten bir çok insanın karısıyla kocasıyla paylaşmadığı şeyleri paylaşıyorum :)
arkadaş kalamayız valla denedim olmuyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılNie olmuyıor
arkadaş olursun ama arada canın çeker.
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Peki arkadaş olunduğunda ikimizinde sevgilisi olurmu yeniden
Soran+1 yılHmm. Teşekkürler
hyr kalmam kendine eziyetten başka bişey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHmm. Haklısın.
Biri hariç hepsiyle arkadaşım şu an..
02 Yorumla
Soran+1 yılO biriyle niçin arkadaş fdeğilin
Kalmak istemiştim ama o izin vermedi
014 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden arkadaş kalmak istemiştin
Soran+1 yılNasıl yani :D
Soran+1 yılYa sevgilisi olmuşsa :D
Soran+1 yılO zaman nie arkadaş kalıyosun
Soran+1 yılPeki onla arkadaş olduğunda hala ona aşık olur musun
Soran+1 yılYeni birisiyle ilişki yaşayabilirmisin onla konuştuğunda
Soran+1 yılPeki önceki sevgilinle öpüştünmü
Soran+1 yılO yüzden. Eğer öpüşseydin belki arkadaş kalamzdın
+1 yılallahhh onun ocağına ateş salmasınnnnn :)
00 Yorumlaaaaa tabikide hayır :)
00 Yorumla
+1 yılDiclehan sen kimi diyosun kaybol *
00 Yorumlaolmaz olmaz bu is olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılnie
eğer iyi bir şekilde ayrıldıysak olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı