11 taneye yakın. Telefonunu kapatti. Ama inanin çok seviyorum onu, aglamaktan kahroldum. Sizce mesaj atmakla basitlik mi yaptım.
Not: suçlu olan bendim
Not: suçlu olan bendim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hakatten seninde dediğin gibi çok eziklik yapmışsın oldumu yani şimdii bir kıza yakışırmı :D şaka şaka iyi etmişsin. ama sevmiyorsa yapacak bişi yok.
Çok ciddiyim siz olsanız ne yaparsınız? O erkeğin yerinde olsanız, size uzun uzun mesajlar yazıp, haksız olduğunu kabul edip af dileyen?
insanda biraz gurur olur kanka.. nasıl yüzsüs bişi cıktın sende.. iicgözünde düşmüssün manitanın. daha yüzüne bakmazz
Ama suçlu olan bendim , cok kotu bir söz söyledim. Oda telefonunu kapattı, daha açmadı konuşmuyor benimle. Bende o mesajları attım. Neden bakmasın ki artık yüzüme?
ne söyledin kanka?
Tartisma esnasinda "sen kendini vazgeçilmez mi sanıyorsun , senden vazgecemem mi saniyosun " dedim sinir havliyle
bugun boyle bir soru sorduldu. o soruyudamı sen sormustun?
kendi kazdıgın kuyuya kendın dusmussun kanka : ))
Sucluda olsan bukadarr ustune dusup 11 mesaj atarak olayi iyice batirmissin kisa kesip ortaligin durulmasini ve ondan gelecek adimi beklemeliydin
Haksızsan sonuna kadar gidiceksin, yoksa kaybedersin.
Aynen canım benim onu deliler gibi seviyorum. Oda beni seviyor eminim buna. Ama gerçekten haksizdim. Cuma günü aynı ortama denk gelicez , sizce yanına gidip konussam mi?
Tabiki de ben olsam kapısında sabahlardım.
Cevap
7Cevap
Bence şu an senden daha çok uzaklaşmasını sağladın
o kadar uzun mesajlar yazma bence ben olsam devlet meselesi bile olsa üşenirim okumaya
hiç basitlik yapmamışsın için rahat olsun, içinden geleni yapmışsın en azından haksız olduğunuda kabul ediyorsun
ama abartmışsın o kadar atmakla.bence yüzyüze buluşmayı teklif edip açıklama yapsaydın daha iyi olurdu
arasana kontörün yoksa ben atım
Telefonu kapalı
suçluysan neden ayrılıyorsun ki
O ayrildi benden
Vazgeçemem ki ondan , cok aşığım ona çok. 2 gundur telefonu açmasını bekliyorum olmadı gidip konuşucam
Aynen , haksizim çünkü. Size sevgiliniz " senden vazgecemem mi sanıyorsun " dese tepkiniz aynı mı olurdu peki
hatan neydi?
nye ayrldnz sen ne hta yptn ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar