Nasıl bir yol izlemeyelim arkadaşlar daha 19 yasındayım bana tavsiye verin lütfen yardımınıza ihtiyacım var?

evet arkadaşlar beni de sevgilim terketti hemde kız arakadaşları yüzünden.ben gece olunca evden çıkmayan , içki içmeyen mühafazakar biriyim vede ilk sevgilim.ama erkek arkadaşım ünversteye başladığından beri ya da barda çalıştığından beri o kadar değişmişti ki.gece hayatı olan, kız arkadşlarıyla her gece barlara gıdıp eglenen, ortam yapan içkiler içen.ben onu değiştirmeye çalıştım ama değişmedi hiç.kendisinin maddi durumuda iyi değildi hem hemde ünversteye basladıgı ıcın keyfıne düştü.bende kız arkadşlarıyla eglenmesıne cok kızıyrdum kıskanıyrdm cunku benım tek bır erkek arkadsımın olmasını ıstemıyorduhalıylede kızdan baska arkadaşım yoktu.4sene sürdü ilişkimiz 1ay öncede terk ettı o kız arkadasları yuzunden karıstıgım ıcın gezme dediğim için kıskanıp aglayıp üzüldüğüm için o kız arkadaşlarını sectı.beni seçip onları bırakabılırdı ama o kızarkadslarını tercıh ettı.şimdi canım acıyor cunku sonucta ben onu masumca sevmıstım onun bana böyle yapacagını anlayamadm.intikamda almadım allaha havale ettım.şimdi sizden yardım istyrm arkadslarım nolursunuz bana akıl verın nasıl bir yol izlemeyelıyım? okudugunuz ve cevapladıgınız için cok tesekkür ederım.
Nasıl bir yol izlemeyelim arkadaşlar daha 19 yasındayım bana tavsiye verin lütfen yardımınıza ihtiyacım var?