evet arkadaşlar beni de sevgilim terketti hemde kız arakadaşları yüzünden.ben gece olunca evden çıkmayan , içki içmeyen mühafazakar biriyim vede ilk sevgilim.ama erkek arkadaşım ünversteye başladığından beri ya da barda çalıştığından beri o kadar değişmişti ki.gece hayatı olan, kız arkadşlarıyla her gece barlara gıdıp eglenen, ortam yapan içkiler içen.ben onu değiştirmeye çalıştım ama değişmedi hiç.kendisinin maddi durumuda iyi değildi hem hemde ünversteye basladıgı ıcın keyfıne düştü.bende kız arkadşlarıyla eglenmesıne cok kızıyrdum kıskanıyrdm cunku benım tek bır erkek arkadsımın olmasını ıstemıyorduhalıylede kızdan baska arkadaşım yoktu.4sene sürdü ilişkimiz 1ay öncede terk ettı o kız arkadasları yuzunden karıstıgım ıcın gezme dediğim için kıskanıp aglayıp üzüldüğüm için o kız arkadaşlarını sectı.beni seçip onları bırakabılırdı ama o kızarkadslarını tercıh ettı.şimdi canım acıyor cunku sonucta ben onu masumca sevmıstım onun bana böyle yapacagını anlayamadm.intikamda almadım allaha havale ettım.şimdi sizden yardım istyrm arkadslarım nolursunuz bana akıl verın nasıl bir yol izlemeyelıyım? okudugunuz ve cevapladıgınız için cok tesekkür ederım.
Cevabın nedir?
+1 yılsiz değiştirirsijiz. ben ağzıma içki koymazdım 27 yaşına kadar. bir kıza taıldım o da ilk kız arakdaşımdı. düşün ve sonra onunla başaddoım benim fikrim belliydi. yani yatmaktı. ne yattı ne de bıraktı el ele bile tutuşamadım. neyse. şimdi mi? içmeye devam ediyorum ama sizin daha çekeceğiniz var kadın olarak inan bana. şöyle düşün dışarı çıkyorsunuz en güzel elbiseleri giyorsunuz. bir sürü erkek sizi özlüyor tamam mı? yanlış anlama. istesen sapık de. ne yapım yani? siz daracık etek giyerek canım öyle istiyoru ki= hiç kız arakdaşım da yok? bunu bırak param bile yok. neyse. yokdan geçen erke gördü ne gzelmiş dedi değil mi? aşam eve vardı uykuya daldı o erekğin rüyasına girdiğinizde onun vebalini nasıl vereceksiniz? Allahtan tek dileğim var? ne yaparsanız bin katını acılarıyla çekin. Siz islamı biz eyaşatmıyorsunuz diğer düyanız karanlık olsun. siz kendinize biz erkekleri taptıracak kadar etki yarattığınız için Haşr olun.Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm..amin
012 Yorumla
Soran+1 yılsen bana şimdi niye beddua ettin ki.ben dar ve mını etek gıymedım hıc.pantolon gıyerım yukardada yazdıgım gıbı mühafazakarım
- +1 yıl
sana değil ki? bütün o şekilde giyenlere ettim.ve bir güngelecek haşr olacaksınz.
Soran+1 yıltamam da üstüme alındım ama böyle bir cevap beklemıyordum soruma
- +1 yıl
bu ülkede acı çekenlerin bedduaları yeter sizin mahvolmanıza. Evet hakılsın ama bir şey düşünürken sizin etkinizin en kadar büyük olduğunu anlamanızı istedim. Erkeğe gülerken bile dikkatli olun. Çünkü bütün her şey sizin boyununuza.bunun dışında acı çekiyorum ve direk cevap vermek daha mantıklı geldi. Siz diyorsunuz ya aldatımak felan acı çektirirseniz ve size tapakcak kadar bir erkeği yoldan çıkarrısanız o vebal de size? Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm. aynı kelime ile hitap ediyorum. ve birgün haşr olacaksınz.kooonya da bir sektreter bir sürü insanı etkiledi. bir kadın. hepsi bir kadın. bunu unutma. by.
Soran+1 yıllütfen beddua edıp durma benım acım bana yter
- +1 yıl
tamam siz o teninizle kendinizi Alllah' a eş değer koştukça çekeceksiniz. bende acı çekiyorum. Allah sabrını versin.
- +1 yıl
bak sonuçta aynı kapı değil mi? hepsi 1 dk zekvk. için. siz o teninize erkekleri taptırktıkdan sonra Allahın yanında çok şsey çekeceksinz. Allah şahit olsun ki? ben ve benim gibi erkekler bir kere acı çekerekn siz orada zevkinizle yiyip geziyorsunzu ve bunun kaşrılığı bir gün çıkacak. Kalbim ağrıyor bunu anlaman çok zor. Ve boş ver. allah sabır versin.
Soran+1 yılafedersin ama ben bunu hakettim mi yanı?
Soran+1 yılarkadsım sen kendınde mısın? kendı sorumda azarlanıyorum ya kendın de mısın sen? sen ne karısıysun kı benım burada ne yazdgmdan sanane sorumla ılglı bır tavsıye mı verdın kı burada anca beddua edıyosun allah alalh ya
- +1 yıl
acılar ortaktır bunu sana hayat öğretmemiş çocuk yaşamamışın çocuk yaşamamışın.
- +1 yıl
haklısın, kalbim kan kusuyor bunu anlayamassın.ya ben ölsem ya acı çekmesem.bitwsin istiyrum hayatım bitsin..tene olan özlemim öyle ki? bitsin istiyorum. inan bitsin.keşke hiç yaşamasaydım anlayamsssın sen bunu. ezilmeyi ezikliği,
En İyi Cevaplar
+1 yılSende kendimi gördüm sanki benimde 4 sene süren bir ilişkim vardı fakat ben de senin gibi terk edildim :) Evet hayata hoş geldin...Dünya dönüyor insanlar büyüyor küçügüm sonuna kadar yanında olacak insanlar bir çırpıda uçup gidiyor ve sen yavaş yavaş olgunlaşıp büyüyorsun ve bu süreçtede dimdik durman gerekiyor bak sana şöle bir şey söleyim kimse için üzülme ve bu hayatta kimseyi merkezine koyma herkeze verdigi deger kadar deger ver ve 1 gozun gorsun 1 gozun gormesın bı kulagın duysun bı kulagın duymasın bak ozman hayat nasılda güzel geliyor insana.Sen hayatta en güzel şeyi tadmışsın sevgiyi göstermişsin ona..Sen bir başkasını yine seve bilirsin ama bir başkası senin onu sevdigin gibi sevemez onu ve o her nekadar kustahda olsa seni bırakanda olsa emin ol bir gün gelir ama sen hala o sen olcakmısın bir bunu düşün ve derin bir nefes al..bırak seni kaybeden düşünsü sen degil...
123 Yorumla
Soran+1 yılöylede kardeşim şu an suclu benı görüyor yalvardım ona o zman ayrılmayalım dıye ama dınlemedı.sosyal hesabına keske tanıdıgım gıbı kalsaydı demiş.ya ben değimedm ki o değişti niye böyle yapıyor anlamyrm farkında değil mi hiçbirşeyin o gayet mutlu hayatında bu arada
- +1 yıl
herkes öyle gözükür bende çnceden öleydim bıraktı gitti için için yanıyorum şimdi whatsappdan ayzılar yazıyor durumu işte bir başkası benim gibi olabilir mi diye bırakıp gıdens endın amacın ne senın yani olur böyle şeyler :) bunlar oyun boşver ugraşma degmez kimseye
Soran+1 yılmutlu mu gözüküyor yanı
Soran+1 yıloyun olarak
- +1 yıl
e tabi insanlar sence mutlu olmak için birşeylerden vazgeçmezler mi? ama bak sana şunu söleyim ne ögrendim biliomusun kimseyi haddinden fazla sevmiyeceksin ve deger vermiyceksin çünkü degmiyor degmiyor anlıcaksın sende boşver nasıl yaşarsa yaşasın hiç umursama onu severse zaten döner dönmezsede üzülme zaten gidicekmiş..insanları malasef yanımızda zorla tutamıyoruz
Soran+1 yılkesınlıkle zorla tutulmuyr peki kaç ay sonra pişman oldu eskı sevgılın ben onda o potansıyelı bıle görmüyorum göbek atcak nerdeyse benden ayrıldıgı
- +1 yıl
at-yrılalı 3 ay oldu ama önceden konuşuyorduk şu anda tam 1 haftadır konuşmuyoruz..Ama bende yanlış birşey yapmıyorum sadece bekliyorum sevgili bile yapsam o yaptıktan sonra yaparım onda birşeylerin bittigini görmeden yapamam bunu kendime yazık ederim karşımdakinide kullanmış olurum kötü olur
Soran+1 yılbende öyle düşünüyrm o yapsada yapmam ben
- +1 yıl
yapma boş ver herkez ne yaparsa yapsın kendine yapar
Soran+1 yılaynen bencede
- +1 yıl
üzülme de kendini yıpratmaktan başka bir şeye degmez
Soran+1 yılyani ama en azından ıcımdekılerı atıp rahtlamak ıstyrm
- +1 yıl
ne gibi şeyler mesala nedmek istiyosun ona küfür mü etmek istiyosun allah senın belanı mı versın demek ıstıyorsun senı sevdıgım gune lanet olsun mu demek sıtıyosun bence bu kadar düşme?
Soran+1 yılyoo aglamak üzülmek istiyorum sadece
- +1 yıl
acıyı çeke çeke ögrenceksin sende bende öyle oldu ilk gün kü gibi bir acım yok sadece aklıma geldiginde üzülüyorum yazık etti diyorum :(
Soran+1 yılinş bende bu günlere gelirim
- +1 yıl
hiç gelme daha iyi bence çok kötü bir durum ama hayatı ögreniyorsun :(
Soran+1 yılvalla yolu öğrettiler artık gelme mecburıyetndym
- +1 yıl
ozaan sana hoş geldin diyelim ve kafanı da hiç bir şeye takma olurmu degmiyor kimseye..
Soran+1 yılhaklısın :(
- +1 yıl
haklı olmak için yazmadım sen bunun farkına var ve kendini topla diye yazdım ;)
Soran+1 yılsenın yardımınla farkettim kendimide topladım burdakı moral verici şeylerle çok saol :)
- +1 yıl
aynen öyle olması lazım zaten :D bu şekilde devam et ve hayata gülümse :)
+1 yılAllah yardimcin olsun cok üzücü bir durum.
Seni üzmek istemem ama bence eski sevgilin seni onu sevdigin kadar sevmemis. Sevseydi en azindan su an bir kac kiz arkadasi yüzünden bu duruma düsmestiniz.
Bugün bir kac arkadasi icin ayrilan bir erkek yarin neleri bahane edip ayrilmazki?
Unutmak zor heleki gercekten cok sevmissen ve koskoca 4 yilini harcamissan. Ama güclü olmasin, yilmamalisin buna önce kendini inandir. Böyle düsün o seni hic ama hic hakketmemis sen ise ondan daha iyisine layiksin.
Öncelikle sabirli olmasin herseyde bir hayir var. şu an ise onu düsünmemek icin ilgi alanini baska seylere yogunlastirmalisin mesela sevdigin spor dallarini yap veya zamanin cogunu arkadaslarinla gecir. Hic yapmadigin yeni seyleri dene. Ve oldukca disariya cik insanlarla sohbet et yardimlas cünkü evde kaldikca veya yalniz kaldikca onu düsüneceksin. Hayatin onundan ibaret olmadigini, onsuz yasamayi ögrenmelisin. Aksamlari öyle yorgun eve gelki hemen yatabilesin onu düsünecek bir saniyen bile olmasin.
Umarim azda olsa yardim edebilmisimdir :)07 Yorumla
Soran+1 yılçok saol canım yardım etmezmisin ettin tabiki allah razı olsun.ama sevmemiş bende bunu sonradan anladım canım bılıyrm sevmediğimi tek yaptıgım sabretmek elimden baska birşey gelmiyor dediğin gıbı vardır bundada bır hayır.
- +1 yıl
Rica ederim :) yardimci olduguma sevindim. Seni hakketmeye birisiylen yola devam etmenin anlami yok zaten. Karsina daha iyisi cikar emin ol
Soran+1 yılinş canım beni üzmesin yeter diyorum artık aglamaktan bıktım
- +1 yıl
O gözünde degerli oldukca üzülmeye devam edersin. Basit biri oldugunu kabullen önceliklen. Göz yaslarina bile degmeyecek birisi yüzünden aglama.
Soran+1 yılhaklısın canım ama içimdekileri cıkartıp yuregımı temızlemek ıstyrm kalbım cok yoruldu cunku.
- +1 yıl
Insallah oda olur. :)
Soran+1 yılamin canım inşallah :)
Anlıyorum seni canım üzülme demek olmaz evet mutlaka üzüleceksin ama sabırlı ol erkekler böyledir daha güzeli daha iyisi çıkınca diğerini unuturlar. Onun yaptığı serefsizlik bunu herkes bilir. Ortam insanı bozan bişi ve herkes dee zaten üniversiteye gidince bozuldu diye ortamı olan erkekten uzak duracaksın şimdiki kızlar sevgilisi var ya da yok demiyo onu elde etmeye çalışıyorlar sakın üzülüp yıpratma kendini 4 sene sürmüş o ortamdan sıkılınca sana eminim geri dönecektir. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer Kürkçü dükkanı demişler ve o gelince sen umursamayacaksın sevgine o kadar seneye o kıydı sen de ona kıyacaksın bu işler böyle allah bilir görür doğruyu yanlısı sen sadece allahım hayırlısını ver hayırlıysa beri hayırsızsa geri de Allah onu kabul edip seni hayırlı kişilerle karşılaştıracaktr
011 Yorumla
Soran+1 yılamin canım cok güzel yazmıssın sabrediyorum işte allahıma dayadım sırtımı yapcak bişeyim yok o ne kadar bana bunu yapsada kın tutamıyrm vede şu an benı sucluyor bılıymusun canım ben ne yaptım kı sessız mı kalsaydım anlamıyrm hıc
Soran+1 yılkonusmuyoruz canımda.sosyal hesabına yazmıs keske tanıdıgım gıbı kalsaydı dıye ben ne yaptım kı ona anlamadım bana bir kandıl msjını cok gördü gecen ay düşün ne yaptım ben bu kadar hıc anlamıs değilim
Soran+1 yılyok canım benım sosyal medya hesabım yok kı arkadslarım dedı
Soran+1 yılpek pişman olcagı durmuyor ama :(
Soran+1 yılbaya oldu 5ay olmusturda benım ılgımı keselı 1-2ay olmustr
Soran+1 yıltamam canım saol benı dinlediğin için :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
16Cevap
+1 yılSevgili arkadaşım, bilmiyorum ne yazsam da acını biraz olsun dindirebilsem. Sen masumca onu sevmişsin ve o karşılığında seni üzmüş. İşte adamın karaktersizliği, yani ciddi ilişkiden ziyade keyfine düşkün ve çapkın birisi olduğunu hissedebiliyorum. Sakın üzülme canım. Emin ol Allah yükarda, sana da kalbin gibi temiz birisini verir inşallah. Üzülme, hayatına bak. Evlenseydiniz sonra böyle olsaydı hayatın mahvolurdu erkenden bitmiş diye dua et. Ayrıca burada bir yorumda seni yargılayanları da gördüm, bence bu eylemler çok gereksiz. Destek olmak adına bu tür sorulara cevap vermeyi amaçlayan arkadaşlarım size de teşekkürlerimi sunarım bu siteyi döndürenler sizsiniz, can sıkıntısıyla moral bozmaya çalışan yavşaklar değil. Oluruna bırak tatlım ! ♡
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam tatlım çok saol bıraz olsun içindeki acı hafifliyor :) yukarda bende ne oldugunu anlayamadım bırden beddua etmeye basladı ben burada üzülüyrm insanların çıkarcılıgına baksana
+1 yılİlerleyen zamanlarda geri dönmeye çalışabilir sakın affetme.
Zor olacak ama başkasını sevmeye çalış.
Hep böyle oluyor gerçi iyi kızlar böyle erkeklere denk geliyor sonra, iyi erkeklerin işi zorlaşıyor.
Erkekler zamanında sevgili ararlar bulamazlar sevgili bulunca da talipleri çıkmaya başlar bu dünya böyle.18 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardeşim ama ne biliym insanlar bu kadar vicdansız olamaz gıbıme gelıyordu ben cunku cok merhametlıyım ben kın tutamıyrm ne olursa olsun
- +1 yıl
Kin tutman manasız olur artık olan oldu. Geleceğe bakman lazım yani önünde ki hayata. Unutamazsın ilkler her zaman akıllarda kalır ama eskisi kadar hatırlamamaya çalışabilirsin. Sosyal aktivitelere katıl hobi edin vs.
Yaptığı çok büyük bir hata zaten o kızlar ona içki aldırmak ve eğlenmek için yanında. Okul bitecek yarın öbür gün yanında olmayacaklar o zaman işte aklı başına gelecek şimdi ortamı var ondan böyle ama o arkadaş çevresi ileride yanında olmayacak ve yaptığı hatadan pişmanlık duyacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
İyi insan sayısı azdır bu arada etrafta kötü niyetli insanlar çoktur, sana moral vermek amaçlı sana yavşayan bile çıkabilir dikkatli ol derim.
Soran+1 yılöyle erkekleri anlayabılıyrm ayırt etmeye basladım zaten ama pek erkeklerıde tanımıyrm acıkcası allah yardımcım olsun
- +1 yıl
Bak şimdi ben tarif edeyim biraz.
Genelde ilk başlarda sana yaranmak için herşeyi yaparlar ta ki seni elde ettiği gün erkek kozları eline alır ve o zaman durum tam tersi olmaya başlar bunda çok dikkatli olmalısın. Ayrıca bir insanın gerçek yüzü kızınca yani sinirlenince belli olur.
Boşa dememişler çocuklar, sarhoşlar ve kızgın insanlar doğruları söyler diye.
Bide ilgi çekmek için yalanlar, masumum ben numarası yani kızlara filan bakmıyorum numaraları vs. işler kısacası yapmacık hareketler yaparlar. Yüzüne gülerler arkandan iş çevirirler o yüzden bir insanı çok iyi tanıman lazım hatta imkanın varsa tanışmadan öncede yakından tanıman senin açından daha iyi olur.
Çoğu erkek istediğini elde edene kadar rol yapar dikkatli ol derim.
Soran+1 yılbunu nıye ıyı masum kızlara yaparlar kı
- +1 yıl
Masum kızları kandırmak daha kolaydır çabuk kanarlar iyi niyetli olduklarından dolayı. Acıma duygusu gelir o yüzden çabuk kandırılırlar. Ben bu niyetinden vazgeç demiyorum elbette ama daha dikkatli ol derim. Bu arada ben bu yazdıklarımdan dolayı benimde böyle yaptığımı düşünme ben sadece analiz ederim ve analizlerim beni şuana kadar asla yanıltmadı erkeklerin içini rahatlıkla okuyabiliyorum ne hissettiği ne düşündüğü. Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin.
Soran+1 yıldoğru diyosun tamam çok saol yardımın için :)
- +1 yıl
Rica :)
+1 yılBenimde 4 sene sürdü yakın bir süre içinde benzer sebeple bende ayrıldım. Kız arkadaslarıyla kendin arasında bir seçim yapmasını istememeliydin bence. Gereksiz kıskançlık yapmış olabilirsin. ya da aldatıyoda olabilir. Yinede çok sıkboğaz etmemeliydin.
01 Yorumla
Soran+1 yılseven insan kıskanır o nıye kısıtladı benı o zman
Siz o üniversiteye gitmeden önce tanışıp başlamışsınız ya hani, şimdi o yeni başladığı için başta bir havaya girdi ortam yaptığını düşündü. İkinci sınıfa geçsin bir zamanla anlayacak sana yaptığının yanlış olduğunu o zaman da sen isteme sakın. Sonuçta senin tek erkek arkadaşın olmuyorsa onunda kız arkadaşı olamaz, terbiyesizlik yapmış. Sakın ona yazıyım falan diyipte kendini düşürme.
05 Yorumla
Soran+1 yılgercekten öyle mi olur ki yok dönmem zaten ama ne biliyim çok agır benı 3günlük insanlara değişti
Soran+1 yılbenim hiç hevesim yok öyle ortamlara.ne bılıyım o kadar severken böyle olması aılesının içine soktu benı sonrada bana ayak uyduramıyrsun dıyerek bıraktı gitti
Soran+1 yılaman gelmesın :)
herkes terk ediyorsa sizinki normal karşılıyorum...
böyle ortamdan cıkıp normal sizin gibi hayata devam etmek onun için zor olabilir.size değilde o tür ortamları tercih etmiştir.herkesin düşüncesi farklıdır. sana ters düşebilir. 4 sene az bir zaman değil ömründen almış 4 sene
canını acıtmaya hiç değmez daha doğrusu bu kadar üzmeye gerek yok o olmazsa başkası olur...
normal yoluna devam et sakın onun yoluna giripte o böyle yapıyor bnde onun gibi yapayım düşüncesine kapılma..04 Yorumla
Soran+1 yılyok asla bende seneye üniversteye gidicem zaten ben lisans okucm o şu an önlisans okuyor.ama öyle hava falan atmam herkes yaptıgından sorumludur sonucta herkesin kendi tercihi ben zaten o gibi durumları kendime yakıştıramam
Soran+1 yılamin inşallah teşekkürler
Erkek milleti böyledir kardeşim.Gece hayatı karı kız çok güzel gelir yani geliyordu banada.Ama bir zaman sonra bir bakmışsın ki hiç biri yok yanın da tek başına kalmışsın heh ozaman işte senin değerini anlayıp dönmek isteyecek ama koy mesafeni kattiyen geri dönme.Doğru yoldasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorum kardeşim bende benim gibi kızlar daha çok tercih edilir sanıyodum ama tercıh söz konusu oldum
Hayatı kendine zindan etmişsin hala da ediyorsun. Aşk/sevgi veya sevgililik böyle bir şey değil. Karşılıklı sevginin olduğu durumda birbirinizin ve ilişkinizin mutluluğu, huzuru, iyiliği için çalışıp çabalamalısınız gerçek sevgi budur, bunu gerektirir.. Eğer iş birbirinizi kısıtlayıp o veya bu nedenden mutsuzluğa sebep oluyorsanız bilki orada bir sakatlık vardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılişte bana da izin verse bende kızmam heralde ya da bu kadar buyutmem ama benım yanıma kımseyı yaklastrmıyordu kendısı kızlarla gezıyordu
Soran+1 yılhayırlısı oldu artık
Erkek ve Kız hepsi de aynısını yapıyor kimisi erkek kimisi kız arkadaşından dert yanıyor o yüzden genelleme yaparsak hepside 5 para etmez. mahsumca seversin bir tarafı kalkar bırakır gider, üstüne düşmessin tınlamazsın bile peşinden pervane olur eee sonuçta seviyor insan bu yüzden önemsiyorsun ona değer veriyorsun onun ve ilişkimizi önemsiyorsun sırf bunu ona yansıttığımız için egosu tavan yapıyor ve ilişki bir yerde bitiyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılaynen kesınlıkle egosu tavan yaptı
Soran+1 yılişte diğerlerinden farklı sandım cunku hep o öyle derdı
- +1 yıl
İnsanlar elindekinin değerini bilirler ama fazlasını önüne koydunmu gözleri oraya kaçar eminim ki eski sevgilin o kızlardan hiçbiriyle evlenemez ona o g*t yk çnkü anlaşamazlar heran kapıyı vurup gider endişesi taşır seninle zamanı geldiğinde iletişime geçmenin bir yolunu bulur elbet ama o zamana kadar hep başın dik ve sessiz olman lazım o gün geldiğinde ya bir lafınla kapıyı ya da bir sözünle kalbini açarsın karar senin olacak.
Soran+1 yılyok acmam da gercek yuzunu gördüm akıllandım..ama pişman olacagına benzemıyor hıc o kız arkadslarınla mutlu gözüküyor
Soran+1 yılbılmıyrm artık değişmez gıbıme gelıyor
Soran+1 yılaynı dediğin gıbı oldu ne yapalım hayırlısı dıyrm dıyorum sabırdan baska care yok
Unut, boşver, geçer vs desekte maalesef kolay olmayacak. Nasıl kolay unutabilirsin esas olan bu. Tavsiyem o aklına geldiğinde kaybedenin o olduğunu kendine kabul ettirmen. Hatırlatacak uğraşlardan uzak dur vs. Unutmadan 1 hafta özlersin/üzülürsün. Sonra 1 hafta daha belki çok daha fazla ama sonunda muhakkak unutacaksın. Biraz katı ol yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim cevabın için yüreğim katılastı artık gercektende
her şey bir gün biter canım.aşk da acı da.terkedilirsin terkedersin.dünyanın sonu değil.kendine dışarıdan bakmayı dene.beraber ne kadar sürebilirdi.o kararını vermiş geciktirmek acını artırır belki birlikte olurdun daha çok bağlanırdın
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım evlenebılırdım ama gercek yuzunu gördüm allaha sukur
- +1 yıl
gerçek yüz diye bişey kastedmedim.seçimlerini eleştirmedim.belki o yaşayınca kendisi için onu tercih etmekte haklıdır.kişiliği ona uygundur.seni kendi isteklerine göre yönlendirip kendisi tersini yapması saçmalıktı kabul.sen de bidahakinde kendi isteklerini görmezden gelme.sevgili olmakla birinin yaması olmak başka bişey.ki çiftler çok bencilce hareket edebiliyorlar
Soran+1 yılhaklısın bencıllık fazlaydı hanı derlerya cepte tutulursun aynı hesaptı
Soran+1 yıltesekkür ederim içim biraz olsun rahatladı :) yardımın ıcın saol
çok iyi yapmışsın kararsızlık yapma kendinden emin ol sakın affetme. böyle bir erkekle bir ömür geçiremezsin çok yıpratır seni. dua et evlenmeden önce farkettin bu huyunu. allaha şükret daha iyisini bulursun kardeşim emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kardeşim inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Kimi seçim yaptığına bakma kişiliğe göre seçim yap senin sevgilin adam değilmiş yazdıklarına bakarak ya bir insanı olduğu gibi kabul et olmuyorsa bırak gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ve bıttı.neyse hayrlısı o olsun artık sabretmekten baska care yok
+1 yılYa belli cocuk zevkine dusmus sen ne yaparsan yap daha degistremzsin birak gitsin hakkinda hayirli olan elbet cikar karsina allaha dua et hakkimda hayirli olani gönlümde razi kil hakkimda hayirsiz olani gönlümde razi kilma die
03 Yorumla
Soran+1 yılallaha yasladım arkamı zaten sabrediyorum böyle oldugunu bılseydım zaten cıkmazdım cunku dısarda bısuru boyle erkek dolu sonucta eskıden boyle değildi
- +1 yıl
Aman zamanla gecr hepsi diyrsn kendi kndine nasil olacak die biraz zaman gecince bakiyorsn vay aptal kafam nasil farkemdim diyrsn emin ol alisirsn ve dahaiyisi cikar karsina
Soran+1 yılhaklısın cok haklısın
+1 yılBu durumda bu konuyla alakalı o kişiyle alakalı kılını bile kıbırdatmayarak en iyi şeyi yapmış olursun ileriye bak sen o tiplerden hayır gelmez ki bunu zaten anlamışsındır
07 Yorumla
Soran+1 yılanladım canım da madem neden basta umut verdi anlayamıyorum ben ona güvendim hatta aldatır gıbıde oldu ama yuttum senelerım yanmasın dıye ama bu son yaptıgı hıc adıl değil.
- +1 yıl
bak tatlım kaç kişiye ümit veriyodur kim bilir mühim olan senin inanmaman ve zaten güvenilebilecek erkek çok az artı birde senin anlattığın şekilde yaşayış tarzı olan birine hiç güvenilmez insanlar çok hoşlandıkları ya da aşık oldukları zaman karşısındaki insanın kusurlarını gömezden gelmeye çalışıyo ya da düzeltebileceğini düşünüyo ama bu çok nadir olan bişey
Soran+1 yılhiçte öyle olmuyomus ama ben tanıdıgımda öyle degıldı eglence hayatı oldugundan berı kendını kaybettı
- +1 yıl
yani demem oki sadece kalbinle değil aklınla hareket et bu konularda ben öyle yaptım ve hiç pişman olmadım kendin gibi muhafazakar biri çıkar karşına nasıl olsa sabırlı ol davranışlarını beğenmediğin efendi bulmadığın insanlara hiç yüz verme
Soran+1 yılbazı ınsanları anlayamıyosun ıste dısardan..ama erkekler sadkatlı kız ıstemez mı anlayamıyrm bu erkeklerı
- +1 yıl
haklısın yaş ilerledikçe daha kolay anlamaya başlıyosun yani en azından bende öyle oldu. yine kişiden kişiye değişir ama çok fazla değer veren insanların değer kaybettikleri kesin kimseye gereğinden fazla değer verme sen en iyisi
Soran+1 yılkesınlıkle kımseye değerınınden fazla değer vermememlisin
+1 yılİnsanların hemencik değiştiğini kulak ardı etmeden yaşamaya devam et. siz onsuz da yaşamaya devam edebilirsiniz. bu sizde bir duygu yogunlugu yasatır ama kafaya takmayın.
07 Yorumla
Soran+1 yılduygu yokluğu baska daha seyler garıp bir duygu kandırılma hissi, salak konulma hıssı..ama kın hıssedemıyorum nedense
- +1 yıl
sevdiğin için kin tutamazsın ama güçlü olmaya çalış. seni tanıyan o kişi yanlış tanıdıgını düşündürt ve daha iyi olmaya bak onu yanılt ;;;)
Soran+1 yılallaha sukur değişmedim yıne ben aynıyım değişmedm :)
- +1 yıl
değiş derken daha da güçlen demk istedm
Soran+1 yılgüçlendim hemde cok kendımı bılıyrm olgunlastım canım
- +1 yıl
Böyle devam et prensessss :)
Soran+1 yıltesekkürler :)
+1 yılNasıl biri olduğunu görmüş oldun ve kurtuldun.sevgilin olmaya devam ettiğini düşün yine aynı sorunlarla karşılanacaktır ve üzülen taraf sen olurdun.sen okuluna bak, elbet çıkar çok daha iyileri:)
04 Yorumla
Soran+1 yıliyisini istemiyrum ki ben zaten bundan sonra sevgilim olmaz tutcagım el evlendiğim adamın eli olur
- +1 yıl
İyisinden kastım seni böyle bir durumda arkadaşlarına tercih etmeyen birisi okur yanında olur onu demek istedim.kendi hayatına, mutluluğuna bakacaksın okuluna bakacaksın izleyeceğin tek yol bu olmalı.
Soran+1 yılhaklısın bende oyle düşünüyorum 15yasında düşün hangı mantıklı kararı verebılırsın kı
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılondan nefret etmeye bak yaptıklarını hatırla ve gurur yapıp onu bırak zarar verır o sana daha ıyısı cıka r karsına
00 Yorumla
+1 yılsana öyle yaptıysa hiç arkana bile bakma pişmanım dön dese dönme yaptiği çok ağir kaldırılamaz bir olay adam demekki gözü açılmıs yapacak bir sey yok ins bu üzüntüyü yenersin..
09 Yorumla
Soran+1 yılgözü acıldı evet havalara girdi, ünverste ortamını bana tercıh ettı
- +1 yıl
yapacak bir sey yok gidenin arkasından ağlama dik dur o ona daha çok koyacaktir..
Soran+1 yılkoysun ya da koymasın 4senedir tanıyor benı uzulcegımı bılır ama o hıc uzulmuyor hatta bendeymıs suc gıbı davranıyor ne yapsaydım göz mü yumsaydım
- +1 yıl
kesinlikle hayır diorum ki üzüldüğünü belli etme ona baska yapıcak bir seyin yoq
Soran+1 yılöylede insan yediremiyr ıste kendine 3günlüklerin 4seneliğe daha agır bastıgını
- +1 yıl
hayat böyle ummadiğin tas her zaman bas yarar o sana öyle yapıyosa senin üzülmemn lazım çünkü evlendiğinde ne yaprdı sana bunu düşünmek lazım
Soran+1 yılkesınlıkle haklısın şükrediyrm bu yuzdende
- +1 yıl
aynen ins sonbulur cektiğin sıkıntılar..
Soran+1 yılinş.:(
+1 yılHiç bir şekilde iletişim kurma.Bittiği kabullen ve zamanla alışmaya çalış.
01 Yorumla
Soran+1 yılkabullendım dönmem de ama ıcımde kın de yok ona karsı hatta kotu olsa üzülürüm
+1 yıltek care unutmak eşşek kafası senin değerini bilememiş ama okul bitip evlenme cagı gelincede seni mumla arar muhafazakarım demişssin Allaha sıgın
030 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyorum :( ama mumla arıcağını zannetmiyorum ona o hayat güzel geldi
- +1 yıl
iş evliliğe gelince onlarla evlencek hli yoktur
Soran+1 yılasıl oyle ınsanlara ilgi çok fazla.popüler tiplere
- +1 yıl
öyle insan arayanında o insanlardan farkı olmaz zerre kadar aramam Allahta karsıma cıkarmasın
Soran+1 yılamin inşallah çıkmaz
- +1 yıl
zor bu devirde ama
Soran+1 yılhemde çok zor
- +1 yıl
ne bilim nabıcaaz ya ben yüzsüz olcam serseri olcam ya da sabretcez ama yas geciyo
Soran+1 yılvalla en iyisi evlenmemek dicem ama nereye kadar :(
- +1 yıl
işte nereye kadar surda kimse kalmadı 2 cift muhabbet etcek insan günaha girmeninde anlamı olmaz
Soran+1 yılkesınlıkle ama bazı seylerde belli oomuyor
- +1 yıl
ben inançlı olmasam her yer kız
Soran+1 yıldimi bencede ama namuslu kız cok az artık kızlar fırıldak
- +1 yıl
nasıl bulucan seninkide senin kıymetini bilmez baskalarıda arar
Soran+1 yılaynen ne biliyim adaletsiz dünya işte
- +1 yıl
basıma geldi kız imam istiyomus bened okaar değilim ama :)
Soran+1 yıl:) ya eksık ya fazla olur zaten
- +1 yıl
ortasını bulamıyoruz hacıların kızları bile kendi buluyo artık
Soran+1 yıl:) her bulan mutlu olmuyor ama
- +1 yıl
devir onlarıda bozuyo bir tek bana yazıyon herhalde cok hızlısın :))
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
yarın 5 bucukta kalkcam yatsam yarın istersen dertleşiriz :))
Soran+1 yılolur tabiki iyi geceler
- +1 yıl
cok saolasın ii geceler sanada
Soran+1 yıltesekkürler :)
- +1 yıl
Sa nasilsin nasi gidiyo :-)
Soran+1 yıliyi şimdilik :) sen
- +1 yıl
Bende simdilik ii is bitti gidiyoz topluyonmu kendini
Soran+1 yıltoğpladım şükürler olsun burada yazılanlar motıve etti beni :)
- +1 yıl
artık önüne bakarsın ama inş hayatının bir yerinde karsına cıkmaz mesajları mesaj olarak azbilirmisin? cok fazla oldu burası :) istersen trabi
+1 yılDaha iyi olmuş aşk acısının tadını çıkar işler boka sarmadan yeni biri çıkar karşına ona şans ver. Ağla için çıkana kadar.
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyrm zaten sabredıyrm aglıyrm ama ıcımde kın yok hıc kın tutamıyrm ben
- +1 yıl
Ohhh kin de yoksa devam et yoluna. Gurur duy kendinle sevmişssin hemde dibine kadar. Sende bu karakter varken herkezle mutlu olursun.
Soran+1 yıltesekkür ediyorum :) içime su serptin inş mutlu olurum
- +1 yıl
Önemsiz, tıkandığında buralardayım.
Soran+1 yıltesekkür ederm :) allah razı olsun senden yardım ettıgın ıcın
Boş ver sen onu adam olsaydı ciddi düşünseydi seni seçerdi onlar gelip geçicicir sonradan sana dönerse sakın yüz verme seni hak etmiyor çünkü...
03 Yorumla
Soran+1 yılçok agladım çokağlayarak namaz kıldıgımı hatırlıyorum.dönmem de ne biliym zamanım boşa gitti
Soran+1 yılkesınlıkle çok günah :( cok töbe ettım rabbim cahilliğime versin
zamanla yokluğuna alışırsın önüne bak geçmişi unut
01 Yorumla
Soran+1 yılalısırım da 4senemı caldı ustelık yarı yolda bırakıp umutlarımı alıp gıttı nıye umut verdı o zman
Kungfu ogren dal baska turlu acin gecmez :)
05 Yorumla
Soran+1 yılyok ben kımseye zarar veremem alalha bıraktım ben
Soran+1 yılboş demi sıkılır mı onlardan ki? ben sıkıcı geldım ona gece dısarı cıkamıyorum barlara gıtmıyrm dıye
Soran+1 yılolmamıs gıbı farzedıyorum zaten
sen ne olmasını istiyorsun onu soylesene
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı ne isteyebilirm ki
Soran+1 yılneyi istyrm ben sadece haketmedıgım bırseyı yasadım ve paylastm
+1 yılbırak
04 Yorumla
Soran+1 yılo bıraktı zaten ben değil
- +1 yıl
unut anlamında bırak
Soran+1 yılunutucam baska yol yok
- +1 yıl
malesef
+1 yılokuadım xd
01 Yorumla
Soran+1 yılolsun :(
yolver:)
03 Yorumla
Soran+1 yılo bana yolverdi zaten :)
Soran+1 yılsabrediyrm canım unutcam allahın ıznıyle
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nasıl bir yol izlemeyelim arkadaşlar daha 19 yasındayım bana tavsiye verin lütfen yardımınıza ihtiyacım var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler