ya ben çok sevdiğimden çok önemseyip kıskandığımdan bikaç kez ayrıldım bundan bitti dedim ani sinirlenip ama en fazla 1 saat sürmüştür konuşmadan yapamadığımız geri eski halimize dönerdik hemen unuturduk geçen aydındaydı bende aydındaydım 12sinde mezun olup gidicek zaten diğer ayda tayini çıkıcak gider görüşemeyiz ben benimle zaman geçirsin istedim ama o beni geri plana attı arkadaşlarıylaydı hep bana doğru düzgün bir gün bile ayırmadı 10 gibi arkadaşlarıyla işi biterdi keyfini yapar yanıma gelirdi bazen hiç gelmedi bile bir akşamda iki kız bide bununla bir erkek arkadaşı beraber çıktılar kıskandım sıkıldım benimle niye görüşmüyorsun diye sinirlendim yine bitirdim sonra yine döndük ama bu değişti bu seferde ben tam ona daha yakın içten olmuşken o soğudu benden uzaklaştı...o son şeyden dolayı sıkılmış soğumuş benden ayrılmak istedi 5inde..ben beni neden arkadaş ortamına sokmuyorsun bende geliyim dedim o iki kızla görüştüğü zaman ona da kızdım ama ailem biliyordu onunda ailesi biliyordu annemle tanışmak için can attı kendi geldi tanıştı böyle bitmesini beklemezdim ..çok seviyordu ciddi düşünüyordu güya..şimdi sevmiyorum istemiyorum diyor...Siz erkekler neden böylesiniz :(( ben bunu hak etmiyordum..çok sevdim yüz verdim tepeme çıktı bir tarafları kalktı NASIL UNUTUCAM :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bence o tayini çıkıp gidicek ya ondan da ayrılmış olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar