9 aylık bir ilişkimiz oldu 6 ayımız ayrı geçti idare ediyorduk yinede 1 ay önce ayrıldık ben çok uğraştım yapmasın diye ama yaptı 1 ay sonra gelicek simdiden yazmalımıyım yoksa beklemeli miyim onu tekrar istiyorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay sonra geliceğinden nasıl eminsin eminsende bekle 1 ay sonra yaz ama o 1 ayda başka biri senden önce davranır ve kafası karışırsa bilinmez bence kalbini dinle
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnaz yapıyo olabilir gerçekten ilgilenmiyoda olabilir. huyunu kişiliğini bilmediğimiz için çok açık yorumda yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılonu en iyi sen tanıyabilirsin ve böyle düşünüyosan o zaman bildiğin gibi devam et kalbini dinlemeyi de unutma. aslında bu sefer onun adım atmasını bekle derdim de demicem şimdi nolucağı belli olmaz ters teper falan sen bildiğini yap kardeş:D
Cevap sahibi+1 yılsen yazmaya devam et verdiği cevaplara göre kendine bırakırsın onu. eğer geçiştiriyosa rahat bırak bakalım bazıları çok alışır böyle üstelemelere bıanda bırakıncada geeri gelirler yani kaçan kovalanır hesabı. önce bir üsütne düş bakalım
Cevap sahibi+1 yılo zaman biraz zaman ver ve sadece bekkle
Cevap sahibi+1 yılo yazana kadar..
Cevap sahibi+1 yılartık yazmamalısın
Cevap sahibi+1 yıleğer oda özleseydi mesajına dakikasında saniyesinde cevap verirdi bana kalırsa atma artık sen özlet alışmış buna alışılmışın dışında bir şey yap BANA KALIRSA
En İyi Cevaplar
Gitmiş ve bitmiş zorlamanın alemi ne? Napıyosun demişsin hiç demiş bu kadar net konuşmak istemiyor yorma kendini.
012 Yorumla
Fazla üstüne düşme bence ya seninle olmak isteyen zaten her türlü yanoında olmak için bahane bulur :) Ama gerçekten çok seviyosan bişey diyemem.
05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
+1 yılkalbini dinle özlüyorsan yaz
039 Yorumla- +1 yıl
ne dedi cevap attı mı
- +1 yıl
hiç mi öküz hiç umut yok
- +1 yıl
ha o zaman başka olabilir evet konuşmayı sürdürmelisin :)
- +1 yıl
bende o kafadayım yazmayınca beni unuttumu acaba diye düşünürüm :D oda düşünüyo olabilir
- +1 yıl
ama bu sırada kaybedebilirsin de
- +1 yıl
kendini unuttarabilirsin anlamında dedim
- +1 yıl
seninle aynı durumdayım eski sevgilim mesela 3 gün önce mesaj attı iki sayfa yazı yazmış cok seviyorum falan diye hiç cevap atmadım mesela arada seni cok seviyorum diye mesaj atar ve bu benim hoşuma gidiyo ama cevap atmıyorum sende mi böyle yapsan acaba hoşuna gider mi
- +1 yıl
biz farklı şehirlerdeyiz mesela cıkıp gelse gözlerime bakıp seni seviyorum dese kim hayır diyebilir ki
- +1 yıl
gelince yap o zaman kaybediceğin bişeyin yok zaten dene
- +1 yıl
evet artık her şeyi denemelisin kaybetme korkun olmasın zaten kaybetmişsin
- +1 yıl
sogumuştur büyük ihtimal ondan böyledir aranızı ısıtcak olan sensin
- +1 yıl
üc günde falan bir mesaj at ama baymıcak sekilde nasılsın sonra geceleri özledim seni falan yazabilirsin gelincede mutlaka yüzyüze görüş yüzyüzede halledemezsen zaten unut gitsin
- +1 yıl
umudunu kaybetme kızlar cabalayan erkeklerden hoşlanır ve peşimizden koşturmaya bayılırız vazgecme en azından yüzyüze konuşana kadar
- +1 yıl
cevap yazmaz bence ya da bana mesaj atmada diyebilir ama vazgecme denemeye devam
- +1 yıl
aynen devam "sıkmadan" kücül ne olacak elimden geleni yaptım dersin en azından
- +1 yıl
daha önce aklın nerdeydi falan diyebilir
- +1 yıl
benim için kücülmeyi göze almış daha ne isterim
- +1 yıl
bilemezsin belki düşünür
Mesaj at hamileyim de.
012 Yorumlayaz gitsin ne kaybetcen
026 Yorumla- +1 yıl
bir kaç defa daha böyle olmustu naber nasılsıından sonra yagdırmıstım dön bana mesajlarını sonra yazma bana daha demişti şimdi yine üstüne düşersem olmaz gibi. biraz düşünürmü yazmasam niye mesaj attı acaba diye sabretmek yarar getirirmi ki gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var
+1 yılİstiyorsan, özlüyorsan yaz
032 Yorumla- +1 yıl
direkt söyle hani konuşmak istiyor musun diye bana kalırsa
- +1 yıl
Eğer bir kaç defa böyle bir durumla karşılaştıysan işler değişir. Bırak şaşırsın o zaman atma
- +1 yıl
İçin nasıl rahat edecekse onu yap :)
- +1 yıl
Bence hata yapmış olmazsın çünkü kız alışmış sürekli senin mesaj atmana. Şimdi atmaya devam edersen hani bu bana nasıl olsa atar yine diye düşünebilir
- +1 yıl
Peki kızın hayatında hani samimi olduğu erkek arkadaşı (sevgili anlamında falan değil) veya konuştuğunu birisi var mı yani şüpheleniyor musun
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon
- +1 yıl
Mantığını kaybetmek nedir çok iyi biliyorum, ben de çok yaşadım.Bazen insan önündeki gerçekleri görüyor fakat kabullenemiyor falan... Ne yaparsa yapsın hala seviyor
- +1 yıl
bu aşk işlerinde adalet yok zaten , bana kalırsa hiçbir insan sevdiği kadar sevilmiyor :(
- +1 yıl
neden istediği sevgiyi alamasın ki? uzakta mısınız yani
- +1 yıl
uzun mesafe ilişkileri de zor ya, ama eğer iki tarafta birbirini gerçekten severse aşılabilir
- +1 yıl
erkekler üzülemez diye düşünmek çok saçma insanız sonuçta hepimiz sizde taştan yapılmadınız sonuçta sizinde duygularınız olmalı yani, olmazsa sorun zaten
- +1 yıl
hayır bence unutmaya çalışmak şerefsizlik değil
- +1 yıl
Zaman bırak bence, başkalarının duygularıyla oynama
Mesaj yazmissin ne yazdin merak ettim
019 Yorumlayazma ya bekle
00 Yorumlayazma.
01 YorumlaSeviyorsan yaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı