Kız arkadaşım yazarmi tekrar acaba?

Bir kız var 1 haftadır beraberiz, bana 2-3 gündür diyor saat 9-10 gibi gel bizim eve seni içeri alayım saat gece 3e kadar beraber olalım, ben ise cesaret edemediğim için bahane üretip gitmiyordum. Bugün yine gelecenmi dedi, tamam gelirim ama seni evin biraz uzağından alırım arabaya gelirsin eve gelmem dedim tamam dedi. Ama ailen odaya girerse çağırsa haber almazsa sıkıntı çıkmaz mı dedim, yok gelmiyorlar dedi, Bunada yine cesaret edemedim ya arabayla alırsam gidersek 3e kadar takilirsak ailesinden biri çağırsa kızı bulamayıp polise haber verirse başım belaya girerse diye, oyuzden bunada bahane buldum ehliyetimi kaybetmisim gelemiyorum diye, aramızda 30 dakikalık mesafe var. İşte dedim boş ver sen buraya geldiğinde görüşürüz daha rahat olur riskte olmaz diye, beni kaç defadır kandırıyon oyaliyon dedi yüzüme kapattı, bende yazdım işte biraz sabret buraya geldiğinde güzelce görüşmek varken riske girmeye gerek yok dedim. Bana istemiyorum sen yalan konuşuyon dedi, numaranı da sildim bb dedi. Ben ise eyw senide tanıdık diye yazdım bir daha yazmadım, şimdi ne yapmam gerek geri gelmesi için
Kız arkadaşım yazarmi tekrar acaba?