Sevgilim Erkeklerle Konusuyor?

7 aydır bir kızla çıkıyorum yani bu sene okulların başlamasından itibaren seviyodum kıza acıldım benden bir yaş kücük kız imkansız falan dedi ama bırakmadım cok seviyodum cünkü sonra iste cıkmaya basladık bu ilk aylarda sürekli ayrılmaya calısıyodu son zamanlarda oda cok cok sevmeye basladı ben ayrılmaya calıssam ne yapacagını sasırıyodu ama ben 7 aydır buna erkeklerle samimi olmuycaksın dedim konusmuycaksın dedim tamam dedi söz verdi sürekli ben cok kıskanc biriyim krize girince büyüyo gidiyodu ama bu sürekli erkeklerle konustu mesela bir ayrıldıgımızda baska bir erkekle konusmustu sonra geri gelmisti bana seviyodum kabul ettim eski sevgilisinin fotosunu felan yakalamıstım simdide gecenlerde erkeklerle okulun bahcesinde birbirilerini ıslarken gördüm sınıf arkadaslarıda iyi ayak degil o günden beri ayrıyım kıza senle bidaha barısırsam serefsizim felan dedim gecenlerde bizim evi bulmus beni görmek icin ama bizim mahallede bunu eskiden seven bir erkekle konusmus ne yapmaya calısıyo anlamıyorum ve dünde carsıda sınıftaki arkadaslarıyla erkeklerle gezerken yakaladım simdide pismanım diyo ne yapmalıyım tamamen bitiriyimmi yoksa sans veriyimmi cok seviyorum kızı oda beni cok seviyorum diyo yardımcı olursanız sevinirim
Sevgilim Erkeklerle Konusuyor?