Sevgilim bana güvenmiyor ve aşırı kıskanç.. Nasıl davranacağımı artık bilmiyorum, çok yoruldum..?

2 yıldır beraberiz fakat yenibir işe girdim ve sevgilim herşeyi sorun haline getirmeye başladı.beni takip ediyor devamlı ne yaptıgımı soruyor, teleona cevap vermessem kıyamet koparıyor , yemeye çıktığımda bir anda karşıma çıkıyor ve her geldiğinde bir şekilde birşey bulup benimle kavga ediyor iş yerimde saygısızca davranıyor. birisi selam verse o kim? neden sana selam veriyor diye bağarmaya başlıyor 2 gün önce de aynı şey oldu benim yanlış birşey yapmamı bekliyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım 2 gündür aramıyorum..fakat bu ilişkinin bitmesinide istemiyorum ne yapmalıyım, şu an ben aramıyorum diye oda aramıyor bana güvensin istiyorum ve nasıl davranıcamı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum..daha önce bu adamla birçok kez konuştum daha anlayışlı ve saygılı olacaktı fakat olmadı..burada benim yapmam gereken en doğru şey aklı başına gelene kadar aramamak sanırım dimi?
Sevgilim bana güvenmiyor ve aşırı kıskanç.. Nasıl davranacağımı artık bilmiyorum, çok yoruldum..?