Eski sevgilimin yeni sevgilisi... yardim edin!

Arkadaşlar, eski sevdiğim çocukla 4 yıllık bi ilişkim oldu, birbirimizi gerçekten çok seviyoduk, bana hiç bi yanlısı olmadı, hiç üzmedi, bi kere ayrılmıştık oda kıskançlık yüzünden bi hafta bile sürmedi. ama ilişkimizin son senesi okulumuza yabancı rus kizi geldi, ve bizi rahatsız etmeye başladı, daha doğrusu sevdiğim çocuğu ama benim bundan haberim yoktu, arkadaşlarımdan sonradan öğrendim. kız buna hep sıkılmadın mı 4 yıldır o kızdan diyomuş (benden için) oda hayır çok seviyorum falan diyomuş, raht biraz bizi falan. ondan sonra işte bir gün benden ayrılmak istedi, seni sevemiyorum artık diye. benden ayrıldıktan sonra face hesabını açtı, bi kaç hafta snra denedim başkasıyla hc mutlu olamadım falan yazmış. ondan snra öğrendim ki bneden iki ay sonra o rus kizla çıkmaya başlamış, okullar açıldı ve bn bunları hergün görüyorum, kız bana kötü kötü bakıyo, snra kötü kötü gülüyoo arkamdan. elinden aldım sevgilini gibi bakışları varrr, gerçekten öyle bakıyo, bıktım artikkk delireçemm. takmamaya çalııyorum, canım çok yanıyodu başta ama artık hergün onları birlikte göre göre alıştım. ama kızın bna öyle bakması bni çok rahatsız ediyoo, öyle böyle değill. aldın elimdenn kardeşim daha ne istiyosun ya :( okul değiştirmeyi bile düşündüm, moralim bozuluyo, eve hergün moralim bozuk geliyorum okuldann. kıza gidip bişey demek istiyorumm ama bu seferde eski sevgilimm bni kişnadı diyecekk :( ne yapsammm? :(( yardımcı olun neolursunuz :(
Eski sevgilimin yeni sevgilisi... yardim edin!