Severken ayrılmak mı, onun artık sizi sevmediği durumda ayrılmak mı?
Hangi ayrılık daha çok acı verir sizce? Severken ayrılmak mı, sevilmezken ayrılmak mı?

severken ayrılmak severek niye ayrılsınlar dersen her insanın bi patlama noktası var sınırları vardır
mesela sabrımın sınırı göz yaşlarımdır benim tabi kişiden kişiye değişir çekilmez hal alır kalp ve akıl arasında kalınır beyinde bitirilince istee sınırlar asılır severek ayrılınır acı verir elin kolunn bağlı gözünün içine baka baka gider beni sevmiyodu karşılıksızdı diye bahanesi olmaz tek bahane anlaşamadık bu daha çok insanın canını yakar ben sevdiğimle nasıl anlaşamdım ah kafam vah aptal kafam dersin ama ipler kopmuştur çoktan zor bi durum...
O seni artık sevmiyorsa, zaten zorlamanın bir anlamı yok. Severken ayrılmanın tek sebebi de, taraflardan birinin uzun bir süre geri dönmemek üzere gitmesidir bence. Onun dışında severek ayrılalım lafı külliyen yalandır.
severek ayrılmak denen zıkkım yüzünden gerektiği ilgiyi görememiş, arada kaynayıp gitmiş ayrılma çeşidi. halbuki birçok ayrılma severek değil sevmeyerek olur. ayrılmak sevilir mi onu bilemem.
artık sevmediğini bilmek daha çok acı verir
severek ayrılınca hep bir ümit olur ama bi tarafın sevgisi bitince sevgisi devam eden taraf kaybetmiş hisseder
Görüş
3Görüş
Her veda çıktığı kapıyı açık bırakır. Arkasından kapatmaz, kapatamaz. Çünkü o arkasına bakmadan gidendir. Arkaya bakmanın, bıraktığı yıkıntıyı görmenin anılarında silinmeyen bir acının resmini çizeceğini bilir. Bu nedenle hiçbir veda arkasına bakmaz ve bu nedenledir ki, çıktığı kapıyı kapatmaz. Oysa. . ; Her veda şunu hep unutur. . ; Her aşk bir veda kapısından girer. . .
artık onun beni sevmediği tabii ki.. eksik olduğumu hissettirir bana.. eksik hissettirmek kötüdür insanları.. koyar bana yani..
Severken ayrılmak acı verir insana ve bu kadar severken umursanmamak
ne fark eder ki sana acı veren zaten senin ona duyduğun sevgidir. o ister sevsin ister sevmesin.
seviyor ve seviliyorken ayrılmak ölmek gibi , sevilmiyorken ayrılmak bir işten kovulup işsiz kalmak gibi.sen düşün artık hangisi iyi.
Fark eder mi? Ayrılığın her türlüsü acı..
''severken ayrılınmaz''
olerek ayrilmak
En İyi Görüşler