Çaresiz kaldım.Yardım edin.

Babamı 3 yıl önce kaybettim. Annemle yaşıyoruz ve başka kardeşim de yok. 5 ay önce nişanlandım,1 buçuk ay sonrada düğünüm var. Başta herşey çok güzeldi. Annem damadıyla çok iyi anlaşırdı,nişanlım anneme, senin Kızından başka yanında kimsen yok korkma ben hep yaninizdayim.evlenirken sanada yakın ev tutucam derdi.. sonra aramıza nişanlımın annesi girdi. Birkaç problemimiz oldu. Yüzükleri attık 2 hafta ayrı gezdik.ailelerin kararıyla geri birleştik. Bu arada birsürü şey konuşuldu. Ben nişanlımla çok iyi anlaşıyorum. Ama annem her fırsatta beni dolduruyor, o sana iyi bakamaz,ben ona artık güvenmiyorum,bana yakın ev tutmayacak,seni bana göndermeyecek diye. Annem çok evhamlıdır.herseyi sorun haline getirir. Babam 3 yıldır yok diye önüme bir çorba yapıp bile koymaz,kendi istemediği sürece. Hayatından bezmiş gibi yapısı var. 4 kardeşi var ama hiç biri bir işe yaramıyor. Zoru görünce kaçıyorlar. Görümceleri desen öyle onlar zaten Allahlık adamlar. Neyse nişanlım bu olayı görüyor,annemin beni doldurduğunu anlıyor haliyle ve oda annene yakın ev tutmak istemiyorum,huzurumuz kalmayabilir diyor. Zaten annemin oturdugu yerler çok pahalı,kirayi veremem diyor.evlendikten sonra annene haftada 2 3 kere git gel diyor.memleketten 2 saat uzaktayız. Annemin orda çok tanıdığı var,ve nişanlımın ailesi de orda. Kayinvalidem annemi özellikle çağırıyor gel burada dur beraber gideriz gezeriz orda nasıl yalnız kalacaksın diyor...biraz uzun oldu ama size tek sorum,annemi memlekete göndermelimiyim? ya da yakınımda olmalı mı? Olmasa bile bir dolmuşluk mesafede olur. Ama onu da annem becerip gelemez..bana yardımcı olunn lütfen.
Çaresiz kaldım.Yardım edin.