Unutan bir kız geri sevebilirmi ?
Unuttuysa neden sürekli mesaj atar hiç bişey olmamış gibi davranır
Nasıl davranmalıyım ?
Unuttuysa neden sürekli mesaj atar hiç bişey olmamış gibi davranır
Nasıl davranmalıyım ?
Geri döndüyse unuttuğunu zannetmiştir.
Ve şunu asla unutma ki bir erkek terkettiyse mutlaka geri döner ama bir kız terk ettiyse çok düşük ihtimalle geri döner.. döndüyse hattırladığındandır
İntikam almak isteyedebilir ama .s çünkü unuttum o unutamadı süründüreyim demezmi çok üzdüm onu çünkü :(
A suç sendeyse mutlaka intikamdandır.. acı çekeceksin bunu bir yere yaz
O Zaman arkadaşımızın dediği gibi öteleme mi yapayım :)
kesinlikle katılıyorum
tamam :)
sever eğer sen onla ilgilenmişsen o kız tekrar seni sevmeye başlamış olabilir ve o sana yakın davranıyosa sende davran aynı şekildee
Teşekür ederimm :))
her zaman :)
Bence benden intikam almak istiyor ama o unuttu ben unutamadım ya elimin altında olsun yapar gibi 2 aya bir yoğun ilgiyle yoklayıp gidiyor :)
pekii hanginiz ayrıldıı şunu bir anlatır mısın ona göree yorumluyim .s
Çok karmaşık ikimizde birbirimize ihanet ettik ben ayrıldım pişman oldum özür diledim kabul etmedi unutacam dedi unuttu ben unutamadım .s
o da unutmamış galiba sakın üzülme
Başkasını seviyor ama biliyorum kesinlikle .s.s
bak bence hala seni unutamamış içinde bir yerlerde sen varsın yoksa biz kızlar durduk yere bir erkeğin başına sarmayız bak cidden
Ama bundan 3 ay önce falanda geri gelmişti barışalım dediğimde ortan yok olmuştu çokmu üzdüm acaba ne yaptım
-bu arada çok teşekür ederim yorumların için biraz daha yardımcı olursan sevininrim arkadaşım :))
gururunaa yediremediğii için kabul etmemişşş
Affettireyimi kendimi yoksa bb mı diyeyim affetireceksem neler yapayım :)
sen ilk önce kıza bir sor beni hala seviyo musun diye eğer sevmiyorum diyosa yol ver senin gibilere daha iyileri yakışır kardeşiiim :)
Sormaya gerek yok yol vereyim o zaman bütün yorumların için herşey için teşekkür ederim :))
:) rica ederim bir sorun olursaa buradan sorabilirsin
Gidipte dönenden hayır gelmez dostum dönsede daha iyisini bulamadığı için döner
değilmi :)
Cevap
0Cevap
evet unutan kız tekrardan sevebiliyor ççünkü kendimden biliyorum boşlukta kalmıştır :) bende bir ara eski sevgilimi unutmuştum sonra tekrar ona karşı duygularım depreşmişti saçmaydı ama öyleydi... olduğun gibi davran umutta verme kıza eski defteri kapat gitsin ya :))
Bende unuttum sevmiyorum ama geri istiyorum neden bilmiyorum :)
sevmiyorsun ama geri istiyorsun ? hımm:) güzel anılarınız olmuş ki ozaman geri istiyorsun ?
evet güzel anılarımız vardı tabikii :)
evet ondan kaynaklanıyor ozaman peki ne istiyorsun ? aklını karıştıran ne ?
Ya şimdi biz çok kavgalı dövüşlü ayrıldık ben ayrıldım pişman olup özür diledim kabul etmedi unutacam dedi inatla başardı helal olsun ben unutamadım birbirimizin ilkiydik biz çok güzel anılarımız vardı şimdi başkasını seviyor eminim bundan ama şimdi neden mesaj atıyor sürekli o
ve çat kapı seni hala unutamadığını söyledi. ya şimdi gerçekten bilmiyorum şimdi bir neden aramaya başlarsak bir sürü sebepler çıkar.. bu yuzden nedenlerle ugrasmayı bırakmalısın. ne yapmak istediğine karar ver ve sana karşı olan duygularından gerçekten emin ol ...ona göre hareket et derim...
unutan bir insan tekrardan sevmez. sevseydi unutmazdı çünkü. sen zamanında onu sevip deger verdıysen oda bosluga düşüp senın ilgini özlemiş olabilir . fazla yüz verme
bence seve bilir sende ilgi görnce bağlanyo her seyi sen oluysn senden haber alamzsa deli dönyo ksacasi aldğı nefes sen olysnn
Öteleme yap
Nasıl yapayım arkadaşım biraz daha açarmısın :))
Dikkate alma diyorum
Neden ki ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar