+1 yılYorumlarda o erkek, böyle şeyi her erkek yapar falan diyorlar. Boş bunlar canım.
Eğer sana sevgisini dolu dolu hissettiriyorsa, ilişkiniz çok yeni değilse, sana aşıksa ve en önemlisi kişiliği varsa asla yapmaz böyle bir şey. Hani erkek o yenik düşer falan diyenler var ya onlaradır sözüm aldatmanın cinsiyeti yoktur, karakter meselesidir, onur melesidir. Yaparım diyen benim gözümde kişiliksizdir .
Neyse soruna dönersek yaptığın kötü birşey ama o da sınıfta kalmış anlaşılan.
Şimdi iki önemli bir şey var ya senin olduğunu anladı ondan böyle davranıyor ya da gerçekten aldatmak için fırsat kolluyor. İkinci seçenekse durma şutla !62 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir çok erkeğin verdiği cevaptır bu senin yaptığını anladım o yüzdem böyle söyledim,yazdım vs derler.Madem anladın o zaman anladığın dakikada neden karşındaki insanı mahçup etmiyorsun?Birde olaya bu açıdan bakmak gerekir.Şuan resmen açığını kapatmaya çalışıyor suçu sana atarak.Eminim şunları söylüyordur vay efendim sen beni nasıl denersin benim sana karşı olan sevgimi güvenimi bilmiyormusun...! bilmem ne... sakın bu duruma kanma hatalı olan o sen değilsin.Ben ilişkilerde denemekten yana değilim karşı tarafı denemek insanın güçsüzlüğünü gösterir.Ama senin durumun farlıymış biraz daha.
24 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler bana katılmana sevindim
Sessiz sedasız ayrıl. ya da koluna birini tak sana hakaret edince kurguyu kendinin yaptığını söyle.
Bir cahillikti denemek ama sonuçta inkar edilemez. Seviyorsan görmezden gel. Kurtlar içini kemirip seni öldürmeden de ayrıl. Erkan ayrılırsın az zarar, geç ayrılırsan çok zarar görürsün zaten başına ne geleceğini sen bizden daha iyi bilirsin ama onay bekliyorsun her şey ortada.
Ama şu da bir gerçek pişman olmuş erkek iyi bir erkektir eğer pişman olup dönerse ona bir ŞANS demiyorum bir kez daha hak tanı derim. pişman olmuş insan iyi insandır. Aslıanda hapishanelerdeki insanlara da terapi yapılması lazım.
Saygılarımla.11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. bence yüzüne söyleme sessiz sedasız ayrıl belliki senin oğlan ayran gönüllü birazda zekasında problem var çünkü öyle bi durumda ben düşünürdüm acaba bu kız benimki olabilirmi beni işletiyodur belki diye anında çapraz sorguya alırdım kim oldugunu çözmem en fazla 1 saat alırdı. yani şu lafı gerçekten okuduysan BOŞVER SEVGİLİMİ bence burdan çek kopar gitsin her zaman inceldiği yerden koparmak en iyisidir eğer sen değilde o bitirirse sana daha çok koyar bence söyleme ayrıl çünkü söylersen savunmaya geçip yine seni elde etmeye çalışacaktır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılyaaa arkadaşlar sen suçlusun diyenleri anlamıyorum neden işlettin o erkektir yapar klasik türk cevapları nasıl erkeke yapar yani erkekler şerefsizdir sadakatsizdir dönektir yavşaktır onlardan herşey beklenir anlamına mı geliyorr? hayır aklım almıyor ya bu tür cevaplar sadece sinirimi bozuyor.ohh ne ala e sevgi nerde kaldı aşk nerde kaldı? yarın öbür gün evlnedin bu oğlanla diyelim o işe giderken yada dışardayken sen evde onu beklerken ne die bekliceksin beklerken kimbilir kimle ne yapıyorrr kafanda hep soru işaretleri yada neyse ya ne olcak ki erkeketir yapar mı diyceksin diğerleri gibi? şu an sadece sevgilisiniz evliyken ayrılmaka daha zor uzatmadan yol ver bence hatta sessiz sedasız ayrılma yerden yere vurki anlasın hatasını. ayrıca işlettiğn için kendini asla suçlu hissetme gerçek yüzünü gördün bide böle düşün okk
21 Yorumla- +1 yıl
cok haklısın
+1 yılyeni mi sevgili oldunuz yoksa
epey zaman geçti mi ?
yeni iseniz
bence zaman tanı
sana olan hisleri daha gelişmemiştir.
sana olan hislerinin gelişmesine zaman tanı
o tanıdığın zaman geçtikden sonra bu sölediklerini yapıyorsa
asıl o zaman bırak
erkekler sevgi konusunda sığınacak liman ararlar
o liman olmaya çalış ona ...34 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum...
- +1 yıl
5 aydır sevgiliyiz
- +1 yıl
5 ay kısa bir süre bence
çok kısa değil ama kısa gene de
- +1 yıl
++1
Eger telefonda senin oldugunu anladıysa belkide dalgasına almıştır.. Yada devam ettirip belki sizi ekicekti yani işletirken işletilicektiniz.. Bence ona bir şans daha vermelisin yada yanına gidip yüzüne karsı söleyip , gözünün içine baka baka cevap verdirmelisin
11 Yorumla- +1 yıl
arkadasımı arada bende konus dedim imkanı yok.
Belkı senın yaptıgını anlamıştır. ne blım demıştır sevglm test edıyo flan. oda bılerek oyle soylemış olablr.cocugun gunahnı alma hemen.duzgn sakın bı sekılde knş. de kı bn şöle böle yaptm arkdşla. bnı sevdgnı ogrenmek ıcn ama sen şöle soyledın flan de. bagırıp çagırmayla olay dahada cok buyur. hem snu unutma.eger kızlara yavsicak brı olsaydı senı aldatcak bırı olsaydı ve her kzla knşcak bırı olsaydı sevglm var demezdı.sevglmı boşver demesı anlamş olmasndan kaynaklanıyo.şeytana uyupta olayı buyutme
00 Yorumla
+1 yılkadınlar böyle basit denemeleri devamlı yaparlar..anlamıyorum ama arkadaş vallaha billaha ya..misal veriyorum kıskancımdır ben..ki tüm erkekler kıskançtır..olmayanın aklından şüphe ederim..biz moderniz filan falan geçeceksin..neyse sana böyle bişey yapılmış olsa veya hadi onu geçtim eski sevgilinle konuşmaya başlasan falan..düşünsel olarak bi arafta kalsan bu sefer erkeğe yazık olacak.. ama normal durumda yazık olacak.çünkü size göre bayanlar full time kusursuz..biraz düşünerek yaşamalısın diyor iyi akşamlar diliyorum..
00 Yorumlaiyilik, kötülük olduğu için var.. şerefliler, şerefsizler olduğu için var.. yani herkes şerefsiz değil.. "her erkek böyle yavşar" diyenlere bakma. onlar antipati kurmuşlar, bizde öyle yavşarız herhalde diye düşünen bir takım yavşaklar onlar.. bakma, adam oğlu adamlar var.. bence sessiz sedasız ayrıl. tantanaya gerek yok.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen herkes aynı değil +1
+1 yılacik acik söyle onu denedigini ve ondan bu tarz cümleler beklemedigini..ondan sonra ayril gitsin, arkadasin degilde baska biri yazmis olsa ayni davranacakti yani hersey olabilirdi.. ama bu yaptiginda tabiki dogru degil ama olan oldu ve olanlardan sen dersini alman gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
BENCE YÜZÜNE VURMASIN
OKULDA BERABER OKUYOLAR
YÜZ YÜZE BAKICAKLAR
AYRILAYI KAFASINA KOYDU İSE
BAŞKA BİR BAHANE BULSUN.
KIRKINLIK OLUŞMAAN AYRILSN
Bence her erkekte bu olur eger erkek buna dusuyorsa saftır bence yememeli
yani sevgilisini seviorsa işletmeli cıvk davranmalı haa ben bi erkek olarak sıfırlamam ama sıfıra yakın tutarım belki gercektir die ama bunu karsıdakini karmasa altında bırakarak yapardım :D
seninki yemiş fırsatı olursa rahat aldatacaktır fırsat yaratmaya calısacaktır
ilerde belki problem olabilir10 Yorumla
+1 yıl:0
vay be.. gerçek yüzünü iyi ki geç olmadan görmüşsün.
İster hiç çamura bulanmayıp git, ama yok sussan gönül razı olmaz, yüzüne vur da belki utanır, aklı başına gelir. Pişkin biriyse beni nasıl işlettin, cık cık derse, yavşaklığından gir ağzını aç, gözünü yum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelki adamın nıyetı yoktu bıle aldatmaya seni olana bak ya.. Senın o arkadaşın resmen aranızı bozmuş..
Sevgilin buyuk ıhtımal senı trkedecek duyunca. yanlış hareketler bunlar..13 Yorumla- +1 yıl
kim kimi terkediyo ya bitti benim icin.
- +1 yıl
BELKİ DE ARKADAŞI ELİNDEN ALMAYA ÇALIŞIYO SEVGİLİSİNİ DEMİ ?
- +1 yıl
Belki can sıkıntısndan sadece dalga geçiyordu çocuk bilemem. Zaten kötü niyetli olsa en başta demez sevgilim var diye:/
İşte madalyonun ilk yüzü..
Ben de sana diğer yüzünü söyleyeyim..
Eğer işlettiğin sevgilin , uyanık olsaydı ve karşı taktikle senin işlettiğini açığa çıkarsaydı o zaman yaptığının işletmeyi aşağılıkça bulurdun ve çok çok pişman olurdun.
Şunu unutma , erkekler çok eşliliği sever.
Sen erkeğine herşeyi eksiksiz yaptığını düşünebilirsin
Sadece düşünebilirsin.
Ama bu eksik bulduğu şeyi başka birinde aramayı gerektirmez.
Dediklerim üzerinde iyi düşün ve doğru olanı yap.11 YorumlaAynı şeyi yaşayan bir arkadaşım var senin gibi seviyordu affetti hatasını görmezden geldi ama çok geçmeden tekrar başka bir hata yaptı bu sefer bitirdi.. Bence senin durumunun da bundan farkı yok.. Seven gerçekten seviyorsa gözleri sevdiğinden başkasını görmez
10 Yorumla
+1 yılben olsam ona olayi bir hikaye gibi anlatirdim sanki baska arkadasim yasamis gibi arkadasim ne yapmali diye sorardim ona bakardim ne diyecek? itiraz etmesini engellersin en azindan
birde mesajlasarakmi oldu bu olay bilmiyorum karsidaki kesinlikle o muydu acaba?11 Yorumla
+1 yılBence çok basitleşmişsin...Unutma bu kızın yaptığı senin bi kızın sana bacaklarını açıp gel bi kere beni doyur demesiyle aynı...kızlar siz gibi yatıvermez hemen birin altına ama sizler bulunca kaçırmazsınız...
Bence ayrıl kendi delikanlılığına b..kk sürdürme...00 Yorumlasen de suçlusun şaka bile olsa bunu erkek arkadaşına yapmamalıydın aynısını o sana yapsa fırtınalar koparırsın anlamış olsun yada olmasın sonuçlarına katlanamıyorsan o tür işlere girmeyeceksin anlaşılan o ki senin kız arkadaşınında o adamda gözü var ! bence dikkatli ol
00 YorumlaBirde altın vuruş gibi bilinç altlarına gizli mesaj gönderen yazıların yazılmamasını diliyorum. Bu site yaşam sitesi ölüm sitesi değil. Olmazsa kendini as en kısası bu.
Lütfen daha olumlu yol gösterici paylaşıcı ...
Saygılarımla.11 Yorumla
+1 yılBasitce ve biraz çocukca ama, bence bir süre devam ettir, hemen ayrılma, seninde haberin yok gibi davran, bakalım hem sana hem arkadaşına nasıl davrancak.. Duruma göre karar verebilirsin, acele etme :)
10 Yorumla
+1 yılbu denemeden kimse sağlam çıkmaz... saçma sapan şeylerle kendinizi üzmeyin..
bundan sonra bulacağın sevgililerin de %99 u aynı testten geçemez... ha test yaparak birini bulucam diyorsan orası ayrı...23 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
dogrudur.
senı anlıyorum kızdın fılan ama erkekler öyle kolay kolay ağa takılmazlar.kesın bu ıste bır bit yeniği vardır demıstr ve ona gore davranmıstır.yoksa basta sevglım var demezdı ..
22 Yorumla- +1 yıl
umm...
Bakmamanız gereken yere bakarsanız görmemeniz gereken şeyler görürsünüz.
Ben arkadaşların bahsettiği %1 denim ama beni böyle test etsen çok şey kaybederdin.20 YorumlaBence ayrıl çünkü kıza yavşaması bir yana anladım bilerek öyle yazdım demesi daha vahim bari dürüst olsa seninkinin 2 huyu varmış biri maymun iştahlılık diğeri de yalancılık
10 Yorumla"üzülçeğimi bile bile tamam dedim güvenim sonsuzdu" şu cümleden sonra düşünüyorum da, belkide sevgilin anlamıştır böyle bir işe girişeceğini ? Seni kandırmıştır.
10 Yorumlaben olsam dayanamazdım yüzüne söylemeyi bekleyene kadat çatlardım sçp suvarmadan.ama sen yüzüne yapıştır mal gibi kalsın böyle sonra terk et seni hep gururlu biri olarak hatırlasın ve değerini anlasın ya da belki barıştığınızda bir daha yapmaz
10 Yorumlaklasik coluk cocuk hareketleri... eger kişi sevgilisinden yeterli ilgi alaka sevgi ve tutkuyu görüyorrsa, sevgilisi onu merkezi yaptıysa feriştahı gelmez... ama kişi sevgilinde yaptıkları ve davranıslarıyla yeterli yeri edinememişse sürekli gözü dısarılarda olur... vsvs :) objektif olmak lazım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. olayın çözüldüğü falan yok :D bu oğlana bağlanmış ondan bırakamıyo benim dediğim gibi söylersen savunmaya geçer dedim çocuk hemen savunmaya geçmiş kızımızda affetmiş dur bakalım daha ne kadar üzüleceksin
02 Yorumla- +1 yıl
affetmedim
+1 yıl"Üzüleceğimi bile bile tamam dedim.", "güvenim sonsuzdu." Burdaki çelişkiyi es geçiyorum. Sessiz sedasız ayrılma, bir mesaj at daha da cevap verme.
13 Yorumla- +1 yıl
Guvenim sonsuzdu. Eger yavsarsa cok uzulurdum ve uzuldum. Nasıl bi mesaj atabilirim ki mesaj atmaya utanıyorum.
- +1 yıl
İyi bile dayanmışsın ben o anki sinirle ağzıma geleni söylerdim, direkt ayrılırdım. Güzel, sakin bir cevapla, soğukkanlılığınla arkadaşının denediğini ve yine aynı mesajda artık devam ettiremeyeceğini söyle. Keşke biraz daha karakterli olsaydın gibi sözlerle de süsleyip rencide edebilirsin. Alçak.
- +1 yıl
İyi fikir.
Aynı şeyi bundan 2 ay önce yaşadım sevgilimi deneyeyim derken, kız arkadaşım yüzünden ayrıldık. Yani arkadaşın da olsa kimseye güvenme derim. Ama biz sonradan barıştık. Umarım aynı şeyleri yaşamazsın.
10 YorumlaGünümüzde çoğu erkek böyle. Geçen minibüsteyim iki tane kızla aynı anda çıktığını anlatıyordu biri ..Yedeklemeyi seviyorlar. İçine sinmiyorsa ayrıl, yok seviyorum dersen şans ver...
10 Yorumlabence böyle test yaptığın için suçlu sensin. her erkek yapardı bunu ben olsam bende yapardım. herif senden hoşlandı diye ömür boyu sana bağlı mı kalacak. samimileşti resmen yavşadı derken de kesin herif bişey yapmamıştır sadece uzun süre muhabbet ettiler diye samimileşmiştir ondan yavşadı diye düşünmüşündür. benim böyle sevgilim olcak anında ayrılırım.
00 Yorumlasen söyle ne yapman lazım? cevabı verecek sensin...
10 Yorumla
+1 yılhiç arama sorma. ayrıl. o seni arayacak neden böyle davrandığını arayıp sormadığını merak edecek. işte o vakit sen bunu onun yüzüne tokat gibi yapıştır.
10 Yorumlaeh müstehakmış sana, erkek dölleyendir, cocuk yaptırmadığınız sürece erkeğinize, erkek bu arayışın direk göbeğindedir. Kendim ettim kendim buldum şarkısını bol bol söyle ve haline yan.. Sevgilin için sorun yok :)
02 Yorumlaişletmeye devam et, 1 hafta kadar, tamamen yavşar, yada senin olduğunu bilir söyler sana, 1 günde karar verme derim, biraz daha sürdür.
10 Yorumla
+1 yılhiç birşey deme direk ben sevgilin (yani adını yaz) sonrada arasa açma mesaj atarsa cevap verme işte erkkler böyle 1 kişi yetmze onlara
10 Yorumlabence git söyle sessiz sedasız ayrılmana felan gerek yok bu saygıyı bile haketcek biri değil anlaşılan
10 YorumlaTanımadığım numaraları sevmem, geçen gece bir kız aradı telefonu suratına kapattım. Rahatsız etme diye de mesaj çektim. Yalan değil yaptım bunu. Sonuç mu, kendimi temiz hissediyorum.
10 Yorumlayüzüne söyleme mesaj at daha acı olur sonra da hiç bir şekilde cevap atma ve ayrıl
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılsessizce ayrıl ne mesaj ne vakit harca. sen şimdi ona mesaj atsan küfür yersin hatta belki kendini savunur. asla ona fırsat verme. bırak kafasında soru işaretleri olsun. yada şöyle de ben ayrılmak istiyorum sen geçici bir heveşmişsin
10 Yorumla öle diecek tabi :) hatta yarınadaha guzel cevaplar verecektir hazırlık yapacaktır :) suradan anladım senin tepkini merak etim gibi
01 Yorumlaerkektir yapar desek. seviyorsan ayrilma sevmiyorsan salla gitsin yenisini bulursun =) ama bundan sonraki ne kadar degisik olabilir ki ? nerden biliyorsun demessin umarim =)
01 Yorumla- +1 yıl
"erkektir yapar" oh ne ala memleket.
+1 yılBaşıma bi kaç defa gelmişti kız arkadaşımın böyle şeyler yapabileceğini düşünerek hepsine kırmızı ışık yakıyodum :D
11 Yorumla- +1 yıl
kaçanlarda olmuş tabi arada:D
+1 yılyüzüne söylersen üste çıkmaya çalışır sen bana güvenmiyomuşsun da şu bu falan. en iyisi sesszi sedasız kaybol
10 YorumlaSessiz kalamazdim önce icimi döker sonra yol verirdim Benim icimde kalacağına onun icine otursun :d
12 Yorumla
+1 yılBelki arkadaşın senin elinden almaya çalışıyor onu ?
Belki oyun içinde oyun var ?
Dikkatli ol
Bu kadar kolay yıkma ilişkini13 Yorumla- +1 yıl
hayır ya asla oyle bisey olamaz.
- +1 yıl
Bence yeterince kendine bağlayabilseydin onu kendine böle davranmazdı arkadaşına.
Demekki senden memnun değil ve arayış içinde.
BU DA BİR İHTİMAL
- +1 yıl
Alt tarafı sevgilim neyi bekledigi ortada bu da bi ihtimal
ayrılmadığına göre artık o ne yapacak biraz daha dikkatli olmayı öğrenip arkandan daha kolay iş çevirecek..demmkki neymiş..aldatan erkeelere kızlar sebep veriyormuş.
01 Yorumla- +1 yıl
Affetmedim zaman kolluyorum asla o kız grubundan degilim ne bu onyargı onu sevmem hic biseyi degistirmiyo gozumden dustu artık.
+1 yılşimdi kıvırma vaktidir, bence sevgilin dansözlere taş çıkarır :P
21 Yorumlao arkadaşından da uzak durmaya bak
51 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılbile bile lades diyoruz biz buna. seni denese hoşuna gider miydi?
04 Yorumla- +1 yıl
duygusal düşünmeyelim gerçekçi düşünelim lütfen :)
- +1 yıl
tabi gitmezdi ama anlık bişey ustelik o erkek.
sesiz sedasız ayrılma hatasını yüzüne vur öyle ayrıl güzelce
11 Yorumlagayet normaaal
piyasa erkeği tabir ettiğimiz model neden şaşırdın ki11 Yorumla- +1 yıl
sende cok guvendigin birini islet cevabı bulursun dostum.
+1 yılzaten öyle der erkekler affetme sürt burnunu
11 Yorumla- +1 yıl
pekii
yaptıgınız cok cocukça.
sen burda suclusun bence.
erkek arkadasın deli gibi çemkirirse hic sesını cıkarma bence...
bu oyunlar hala oynanıyor mu ya...03 Yorumla- +1 yıl
pardonda benim yaptıgım cocukluk olabilir ama seni ilgilendirmez ne yapmalıyım diye sordum duzgunce cevap verebilirsin.
- +1 yıl
ahahah
ne salakça bir hareket ... bu olay bu sevgilin için değil ilerde ki bütün sevgililerin ve kocan çinde geçerli olacak ... iletmişmiş bence sen zeki oldugunu sanıyorsun
15 Yorumla- +1 yıl
turkce yaz sonra konusuruz kardesim.
- +1 yıl
bebe becik adam olsun..
- +1 yıl
reese kızmış.yapmayın böyle şeyler.
- +1 yıl
neyse abi boşver.. :)
neden böyle bir işe kalkıştın...güvenin vardı madem neden çocuğu arayıp işletiyon...bilmiyon mu erkekler dayanamaz kadın sesine...boş işler ile uğraşıyorsunuz ya...
010 Yorumla- +1 yıl
sana mı sorcam
- +1 yıl
ödemeli yapsın.o arar:p
- +1 yıl
+1 o da var tabi sen de haklısın. Bence bu kişi sevgilisini değil, aklına şüphe tohumları ekip fesat karıştıran arkadaşını terketmeli...
- +1 yıl
Ah ah
- +1 yıl
aradı acmadım cesaretim yok konuscak
+1 yılBence nickini degistirmelisin tatlim. Bilemedim bi yorum yapamadim
00 Yorumlabütün bokluk senin arkadaşında.
10 Yorumlabelkı sen oldugunu anlamıstır?
10 Yorumla
+1 yılsenin arkadasla cıkarsaa sasırma
10 YorumlaAltın vuruşla ayrıl derim
10 Yorumla
+1 yılAyrıl.. Ardına bakma..
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem