Etrafta dolaşması , kızın konuşmasına , hareketlerine dikkat etmesi bu anlama mi gelir? Nadiren de olsa sudan sebepten mesaj atması? Sizin fikirleriniz nedir?
Ayrilali 3 hafta oldu
Ayrilali 3 hafta oldu
Sudan sebepten ayrılan hiç bir erkek mesaj atmaz.Dönmek istiyordur ama söyleyemiyordur.Konuyu genelde kızların açmasını beklerler?
Malum her erkeğin odun tarafı vardır buda malesef onlardan birisidir.
Ama seni seviyor ise ağzını arayabilirsin ? Açıkça konuş yani söyle biz ayrıldık bana söylemek istediğin bişey mi var açık olalım.Bana karşı bişey hissediyorsan söyle de.
Yok derse de bir daha mesaj atmamasını iste,biraz gururunu ortaya koy o zaman amacı başka ne olabilir.Arkadaş kalmak istiyorsaki ayrılanlar genelde arkadaş kalamaz bunu ona söyle
bnde geri dönmek istiyom ama köpek gibi sürtüyom.sen affet bacım ama gerçekten pişman ise.barışmak için çaba veriyorsa barış.
Ne kadar oldu ayrilali?
1 ay oldu.3 senelik ilişki.hayaller.güven yıkma büyüklük sende kalsın.bn i hala affetmedi neler yaptım neler bir bilsen.
Biraz detay verimizin , sen mi ayrıldın ? Kız nasıl davrandı ? Ayrilik sonrası ilk baslarda nasıl davranıyordun? Pisman oldugunda nasıl davrandın
biz 3 senedir çıkıyoruz.ben lise son um 18 yaş aynı sınıftayız.sınav filan uaklaştı.1 aydır ayrıyız.bu bir akşam aradı ayrılalım .bişey diyemedim kesin kararım filan dedi.ağladım filan okula geldik bn tabi ilk başlarda hep sıktım bunu barış barış geri tepti.sonra ayrılığımızın 3 günü bir pankart açtım eşeklik yaptım beni affet çarşının ortasında.bunu hiç yapmam diyodum it gibi yaptım.sonra aynı sınıftayız ya geliyo yanıma nasılsın filan diyo bn ağlıyom o ağlıyo elimden tutuyo filan.
bunlarin hrpsi bir oyun banada oynandi bu oyunlar ben kandim sen kandma gercekten bir erkek gercekten seviyorsa geli konusur ya da direk gozerine bakip ozur diler bu ne oyle liseliler gibi etrafta dolasmayor faan filan ben ce takma
geri dönmek isteyen erkeğin yüz ifadesi biraz küçük emrah azıcık mecnun vari laflar ortaya karıştırır karşına çıkar fok balığının karadaki ruh hali gibi :DDDDD
Cevap
15Cevap
Mutlaka anlarsın zaten dönmek istediğini. Mesaj atar, över, iştee sana bakarken yakalarsın filan...
Ben geçenlerde bir konuda "tebrik ederim" yazdım . O bana iyi dilekler falan, asıl ben teşekkür ederim gibisinden . Baktığını görüyorum , hatta ne konuştuğuma , yaptığıma bile dikkat ediyor. Ama yakindayken umursamaz oluyor. Peki pisman oldu diyelim, nasıl davranmalıyım ?
O senden ayrıldıysa unut gitsin. Bende eskiden birini sevmiştim. Kalbim yalvar dedi aklım unut. Arkadaşlarım da yol ver gitsin diyordu. Peki ben ne yaptım. Yalvardım. Sonuç rezil olduğumla kaldım. O günden sonra çok şükür hiç bir ilişkide üzülen taraf olmadım. O çocuğu bu yüzden fazla aklına takma. Çünkü kararsız. Yani zorla sevdiremezsin. Ya da ıkınıp da sevemez. Eğer tam manası ile dönmek isteseydi öyle güzel şeyler yazardı ki aklında kalbinde bir düşünürdü...
Evet seninle iletişime geçip herhangibir konu hakkında konuşmaya çalışması dönmek istemesine işarettir.
çoğu yerde karşına çıkar. küçücük bir olayı büyütüp seni suçlayarak sana mesaj atıp seninle konuşmaya çalışır.
Hala Seviyorsa İnsan Gibi Gelir Söyler Kardeşim Daha Ne
sağ eli üstünde amuda kalkarak sol eliyle dürüm yemeye çalışır:D git sor amacın ne diye ya da tanıdık birine söyle o sorsun açıkca bu kadar sıkıntı yapma yani
bi 3 hafta daha olursa kaybedersin onu al karşına konuş de amacın ne
Konuşamam , kırgınım, hislerim değişmedi ama düşüncelerim değişti . Onunla devam etmek istiyorum ama ama kalbim kırık .
düzelir
Geri dönmek istiyormuş gibi davranır jklahnkldflkadha
Erkek dediğin ayak yapmıycak açık açık söylemeli bence
Ya direk özür diler ya da küçük flörtler ve hediyelerle saldırır
Moonwalk a merak saldiysa durduk yere geri donme ihtimali vardır
geri donmek istiyosa bastan kafasını cevirir sonra da totosunu hop 180 derece geri donmus olur
mesaj atar eeger gerçekten pişman ise
Sen ne zaman bos verirsen ozaman doner sanaa
geri donmek isteyen erkek gibi davranır
köpek gibi davranır bacım :D
ORASI KALKARSA GERI DONER MERAK ETME SEN
götü başı ayrı oynar
Ayrilan hangi taraf?
Geri dönmek ister gibi .
cocuksu davranır
evet olabilir
kısacası yavvşar :D
mallaşırrrrr