5 yillik arkadastik son 1,5yilda birseyler hissetdik , 8aydir sevgiliydik, bazen kavga ediyorduk (herkes eder) gecistiyorduk, bazen sinirden ayrildik , 1saat sonra geri donuyordu bende donuyordum falan , bir turlu ayrilamiyorduk cox seviyorz birbirimizi, en son kavgamiz oldu3gun falan yazmadik sonra bana olmayacağını seviyorum ama seninle gelecekte mutlu olayacagiz falan soyledi ses falan atmisti cok kotuydu ( gercekten seviyo) yani bildiyin severek ayrildik, ve burbirimiz hayla istiyoruz ama qurur yapiyoruz, nasil erkek arkadasimi geri dondure bilirim, takipte+ Wp da var hayla Adil yildirim taktigi olarak 2 3hafta falan hicbirwey yazmadim ama storylerime aninda bakiyo, sizce " hikayelerime gosterdigin ilgiyi keske iliski sirasinda bana gosterseydin, birlikte daha mutlu ola bilirdim, belki hic bir şey icin gec kalmiş sayilmayiz ne dersin😏?" Dersem bir sonuc olurmuERKEKLER NE. DUSUNUYORSUNUZ NASİL GERİ DONERSİNİZ EGER GERCEKTEN SEVİYOR VE QURUR YAPOYORSANİZ
Güncellemeler
+1 yıl
Yabanciyim , eger harf sikintisi olursa kusura bakmayin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizde tartışıyoruz ama ayrılık kelimesi asla geçmedi geçmez de inşallah. Şu ara verelim ayrılalım diyip 1 saat sonra barışmalar alışkanlık yapıp soğumaya sebep oluyor mesafe giriyo araya yapmayın emekler bu şekilde çöp oluyo
Aynen surekli kavga yapmak bir sure sonra iliskiyi yipratiyor, ya insAllah olmasin daha ii
Birşeyler yaşadıysanız döner
Oyle cinsellik falan yok, baya zamaniniz birlikte gecti birlikte buyuduk gibi birsey ama gerceksen seviyoruz, amma qurur yapiyorz, oda cox qururlu biri İkizler burcu işte
Ooo ikizler se yandın kızım çok sıkıntı burc yaa. Libidosu da yüksektir nasıl ki olmadı bişey hayret hele bayadır beraberdiniz hayalini illaki kurmuştut
Aynen yaa, cok qururlu bir okadar kendini seviyolar , ama karakter meselesi ya , Evt Her kizla birlikte olmuyorsa hayalini kuruyodur illaki🥲🥲🥲
E illaki. Eee şimdi ne olacak peki
Yani addim atmasini bekliyorum, biraz sinirli biri sinirle boyle diye bilir diye dusunuyorum sesi falan kotuydu zaten taniyorum kendisini bayadir , seviyor, pek durum koymaz kendisi boyle bazen "gitme deseydin birterdi bu ayeilik falan "biraz cringe seyler paylasiyo ama oyle herzaman paylasan biri olmadigi icin insana qarib geliyor, Instagram hikayelerimede wp dada bana bakiyor, qurur yapiyorr cok qururlu beyfendi, her zaman o bana adim atmistir ama şu 4 hafta dolsun ayrilali yazmazsa ve hayla takipimde olmazsa Adil Yildirim taktigini deniycem kader artik arliyorum biryerden mutlaka karsima cikiyor🤧🤧
Yürü git başka erkek bul aynı erkekte sabit kalan dezavantajlı yamuk hahajaja
NE ALAKA, Her kes onun gibi falan degil evet birgun yollar ayrila yeniden denemek kotumu ya, bilir ikimizde baska birini bula biliriz ama hemen ayrilan zaman yapamayizz sen dedigin SİRTLAN erkek modelisin gunde gonul eylendiriyor , Hic bir zaman anlamazsin Bir kisiye sadik kalmayi..
Döner döner daha çok beklersin Hahahahaha
Bi git canım
Neden işine gelmedi tabi 😂
Boyle kendini beyenmiş Zavalli dusunceli insanlarin bilgilerini umursamiyorum gitsin kenrine baksin bi 🤣🤣🤣
Özgüven bu özgüven sen de olmayan şey hahahahha
Senin ozguvenine edeyim ajsnsjsjjsjssbjshsjs ok bb
Ergen seni erkek arkadaşın bu yüzden terk etmiş seni
Tabi yav hehe🤣🤣
Tamam anlıyorum seni
Bu saatte sana akıl mı verelim. 😄
İstemiyirsan geç kardeş.. yorum yazmak bakmak zorunda degilsin..
Xper için yazdım kardeş. 😄
Ok
Ok. 😄