Kız arkadaşım zihinsel engelli akıl hastası mı yoksa ben mi abartıyorum lütfen yardım ediiiin

kız arkadaşım biraz tuhaf anormal bir kız acaba kafasında sorun mu var. mesela çok gereksiz şeylere boş boş gülüyor en ufak komik olmayan şeylere bile gereksiz gereksiz çok gülüyor sonra ağır başlı olamıyor çocuk gibi hareketleri var çocuk gibi hareketlerle beni çevreye karşı utandırıyor rezil ediyor ondan sonra önceden daha henüz sevgili bile olmadığımız dönemlerde elimi tutmaya öpmeye filan çalışıyordu ya içki bile içiyor ve üstelik 16 yaşında kendisi. ama beni çok çok aşırı seviyor acaba kafasında bir sorun mu var deli mi zihinsel engelli mi hep bu düşüncelere kapılıp kendi mi kötü hissediyorum. sonra ayrılmayı düşündüm ayrılmak istediğimi söyledim baktım kafayı yedi çok fena ağladı bırakma beni gitme çok çok seviyorum dedi. ve artı o gece intihara kalkıştı ilaç içip kendini hastanelik etti onu bırakacam diye o yüzden bırakamadım. konu böyle işte ne yapmalıyım arkadaşlar yani ben bu kadar şeyden sonra bu kızdan artık soğudum neden böyle biri akıl hastası zihinsel engelli mi gerçekten yoksa aşırı sevdiği için mi böyle ben mi abartıyorum. yani bu kızdan nasıl kurtulabilirim başıma iş açmadan kızı yaralamadan nasıl ayrılıp kurtulabilirim lütfen yardım edin
Kız arkadaşım zihinsel engelli akıl hastası mı yoksa ben mi abartıyorum lütfen yardım ediiiin