Kızım zihinsel engelli olduğunu düşünüyor herşeyden soğudu ne yapmalıyım?

Merhabalar 41 yaşındayım 16 yaşında bir kızım var 10. sınıf öğrencisi birde taekwondo ve bağlama kursuna gidiyor kızım uzun zamandır zihinsel engelli olduğunu düşünüyor ne akademik başarı da ne spor da ne müzikte hiçbirşeyde yetenekli değilim sınıf ortalamasının aşağısındayım diyor maç grubunda dün antrenmandayken kızım hareketleri anlayamamış yapamamış hocası neden benim bu gruba herkesi almadığımı anladın mı ben arkadaşlarına teknik göstermiyorum söylediğimi anlıyorlar seni böyle maça sokmam ben seni bu gruba kendini geliştirmen için aldım evde kendini geliştirmen gerekli bu sakatlanma riskinin olduğu bir spor kendini korumayı öğrenmen gerekiyor falan demiş ben hocanın dediğini anlayamıyorum gördüğüm zamanda doğru yapamıyorum en basit hareketleri yanlış yapıyorum dedi bağlama çalmayı öğrenmede zorluk ve nota sorunu olduğunu akıcı okuyamadığını söylüyor akademik başarısı da zayıf dersleri hiç anlamıyorum arkadaşlarım anlayıp yapıyorlar bende bir sorun var beni psikiyatriye götür diye yalvarıyor öyle bir sorunu olmadığına eminim senin öyle bir sorunun yok çabalaman gerekiyor diyorum bana inanmıyor çok üzülüyorum böyle düşünmesine okuldan kurslardan soğudu ne yapmalıyım😔😔
Kızım zihinsel engelli olduğunu düşünüyor herşeyden soğudu ne yapmalıyım?