Sevgilim var, ama gidip başka bir kızla tanıştım. Kendi egomu doyurmak mı istiyorum?

Merhabalar. Sevgilimle 3 ay sonra 2. yılımıza gireceğiz.. Kendisi 2. sevgilim, ondan önce 1 kızla birlikteliğim oldu oda 1 ay sürdü, yani buna ilk aşkım diyebiliriz. Aklınıza gelebilecek herşeyi yaşadık-yaşıyoruz kendisiyle.

Birbirimizi sevdiğimiz kadar üzdükte. Kendisine ait bir öğrenci evi var ve ben haftada 5-6 gün orada kalıyorum. 2-3 hafta ailemin evine gelmediğim oluyor. Ailemde tanıştı ve çok sözü geçmesede onunla kaldığımı biliyorlar. Yakın zamanda antidepresan kullanmaya başladı, seyrek kavga ediyoruz ama ettiğimizde ayrılma noktasına gelip sonra tekrar barışıyoruz. Ondan etkilenip psikiyatriste gittim ve bende antidepresan kullanmaya başladım.

Daha sonra bir karar alıp 1.5 aydan sonra ilaçları kullanmayı bıraktık. Dershanede uzun süredir bakıştığım bir kız vardı. Çarşamba günü deneme sınavından sonra merdivenler kalabalıktı ve oda yanımdaydı. Sınava aynı sınıfta girdik ve sanırım sınav stresinden olucak ben kendisiyle tanışmayı kafama koymuştum. "Merdivenlerde sınav nasıl geçti?" gibi basit bi soruyla muhabbet başlattım biraz konuştuk daha sonra "Bu arada ben AlmostHonest" diyip elimi uzattım. Adı Dilaraymış.

Sınav stresindenmi yoksa ilişkinin yıprattığı bünyedenmi? Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Muhtemelen kızla muhabbeti ilerleticem yaptıklarımın üstüne fazla düşünmüyorum artık.

Kız arkadaşım olduktan sonra özgüvenim iyice arttı ve sosyal ilişkilerim gelişti. Karşı cinsle yeterli tanışmayı yada olayları yaşamadığım için psikolojik açlık duyuyor olabilirmiyim?Kendi egomu doyurmakmı istiyorum? Neden böyle bişey yaptım?

Olayın yanlış veya doğru olmasını sorgulamıyorum. Kendimi anlayabilmem için farklı görüşlere ihtiyacım var. Böyle birşeyi yakınımdaki insanlara anlatamadığım için buraya yazdım.

Not: 23 yaşındayım 1 üniversite daha okumak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Guru dışındaki herkes suçlama yoluna gitmiş. Sadece içgüdülerimi anlamak için farklı görüşlere ihtiyacım var, nasihat duymaya değil.
Sevgilim var, ama gidip başka bir kızla tanıştım. Kendi egomu doyurmak mı istiyorum?