Aşırı cimri erkek sevgili

1 yıllık bir ilişkim var.Gerçekten çok seviyorum sevgilimi.Şu ana kadar hep çok yakışıklılarla çıktım ama gel gör ki gönlümü vasat bir tipe kaptırdım kimse yakıştırmaz bizi güzellik söz konusu olunca aramızda dağlar kadar fark var ama bu kısım umurumda değil açıkçası.1.yılımızda bana hediye almadı ve benim ona hediye aldığımı da bir arkadaşı vasıtasıyla biliyordu.Beni tip olarak taşıyamamasını geçtim bari çay parasını otobüs parasını ödetme be sevgili.Aldığım herşeyin parasını ben öderim.Zengin olduğunu da bilmesem.Çocukta bir ev var saray yavrusu..Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum nolur biri akıl versin.Ona kızdığımı üzülüdüğümü hiç yansıtmam kalkıp ona da söyleyemem.Başka bir yol lazım.Çok teşekkür ederim şimdiden(Eklemeden geçemiyicem bir keresinde sinemada toplam hesap 30 TL tuttu ben 20 TL uzattaım o da 20 TL uzattı ve adamın verdiği artan parayı cebine atıp hatırlat sana 10 TL vericem dedi öküz ben sana nasıl öyle bişey diyim sen beni tanımıyo musun..hayır uyuz olduğum şey ya o sırada yanımda başka hiç para olmasaydı artan parayı düşünerek uzatmış olsaydım be o parayı sen nasıl erkeksin.sanki dönerken otobüs paramı vericen de...)
Aşırı cimri erkek sevgili