Başak burcu erkeği sevgili?

Arkadaşlar merhaba, . geçen başak burcu erkeği olan sevgilim benle ayrıldı. Çünki istemediği birşeyi yanlışlıkla yeniden yapmıştım. Çabaladım diller döktüm barışmadı. Dün instagram hesabına girdim ve eskiden konuştuğu kızlara istek attığını gördüm sesler gönderip aşağıladım çok kırılmıştım. Ondan sonra artık biraz değişti. Aradım konuştum. Bunu söyleyeyim ki, bunun bi çok ilişkisi oldu ama hepsi flirt anlamında uzun ilişkisi olmamış ve çoğumuzun yaşadığı ve bildiği çoğu aşk meşk konuları onun için ayrılık gibi geliyor. Ve tanıştığımız dönemde ben ona ilişki istemiyorum evlilik boş bir şey diyordum o da hayır öyle deme gerçek hepsi falan diyip duruyordu. Şimdi de diyor ki, ben üzerime ciddiyyet yükü aldım falam. evlilik anlamında. Normalde benden çok evlilik hakkında konuşuyor. Ben de ona ben sana hemen evlenelim demiyorum dedim sadece olursa gelecekte neden olmasın belki ben senden ayrılırım ve ya başka bir şey olur gelecek denilen şey ne oluyorsa birden oluyor kim bile bilir ki dedim. Garip hissediyorum diyor. Saf aşkı yokmuş. e bende de yok dedim saf sevgi ilk zamanlarda olur ya zaten sonradan alıştığı için artık olgun aşka dönüşüyor. Sonra yük hissediyorum diyor. Ben de öyle hissettiğimi söyıedim çünki başka bir insan olunca hayatında onun enerjisi ve ya aurası insana yansır. Şimdi barıştık ama yine de içimi bi garip şeyler kemiriyor yeniden ayrılır diye. Ne yapmalıyım onu geri kazanmak için? Yeniden eskisi gibi olmamız için? Bırakamıyorum çünki içimi açıp anlattığım ilk kişi o yanında rahat olduğum ilk insan
Başak burcu erkeği sevgili?