Kızlar sevgiliniz sizi aldattı diyelim ki nasıl bir intikam alırsınız?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkeklerin aldatması normal bence. burada hatayı kendinde ara. Acaba sende ne eksikte seni aldattı?
Neresi normal ya birde kadın olacaksın
Sus. Olması gereken bu. Sonra yok sevgilim aldattı, yok kocam başka bayanla beraber oldu diye ağlıyorsunuz.
bir erkek bir kadının eksikliklerini bulup aldatmaz. Eksikliklerini görmezden gelir ve sevgisi varsa öyle sever. Gözü dışarda olan biri olsun istersen eksiksiz ol yine aldatır. Erkeklerin aldatması normal değildir.
Normal.
@buyurunbenimeva normal falan değil sakın böylelerin yorumuna gelmeyin. dikkatli olun.
Böyleleri derken?
Sus ne ya? Asıl sen sus. Nesin sen ya trol müsün? Bir erkeğinde bir kadının da hakkı aldatmak değildir. Boşluğunu aramakta değil, o boşluğu görmezden gelmektir. Sizin gibiler oldukça biz daha çok ahlanır vahlanırız yazık ya cidden çok yazık. Kadın cinayetlerini de destekliyorsundur sen kesin.
normal falan filan diyen insanlardan kesinlikle uzak durulmalı fikirleri alınmamalı
@_Thanos_ cidden çok haklısınız böyle bir hemcinsimin olmasından dolayı tiksiniyorum.
Ben kocam ne isterse yapıyorum. Kocamın beni aldatmasında sorun yok. Siz ne yaparsanız yapın. Allah hidayet versin.
Vay be birde kapalı bir kadın böyle diyor. Demekki kapalı falan değil rahat bir insamış sorun yok bizi ilgilendirmez zaten ne isterse yapsın kocan.
Lan beynini sevdiğim cins. Hidayet bu değil Allah'ın dinini saçma canım bir şeye çevirdiniz ya. Allah sizi bildiği gibi yapsın ya. Birde dini katıyorsunuz tam cehennemlik tipsiniz.
@buyurunbenimeva ya boş ver ya herşeye haram diyen birisi gelmiş normal diyor :D
Kimin cennete gidip gitmeyeceği belli. Allah sizlerede doğru yolu gösterir inşAllah.
İnsanları böyle yaparak dinden soğutun bravo cidden. Yarın öbür gün kumam da kumam diye gezinirsin ortalıkta.
Doğru yol mu? Buysa kalsın. Doğru yola bak adam aldatsın dövsün kadın sussun al sana cennet kes ya beyinsiz
@buyurunbenimeva boş ver herşeye haram diye diye böyle oluyorlar işte
Eğer kocam kuma alırsa gezinirim o şekile etrafta. Beraber ev işi yaparız kocama hizmet ederiz.
haram değil yani :D
İğrençsin. İğrençliğinde boğul.!
Huriş hanım size boynuzlarınızla mutluluklar
@buyurunbenimeva ya boş ver bu hesap tam bi troll muş ya :D
Evet evet trolmüş. Tam bir gerize kalılık abidesi. Sa! ak birde tesettürlü olacak. İğrenç.
sizi alan kocaya Allah yardım etsin inşAllah.
Mal mıyız la alacaklar bizi? E bulmuş adam senin gibi kerizi haklısın sende. Sabır dilersin bizimkilere.
@buyurunbenimeva iğrençte ne iğrenç demekki kocası istediğle yatsa bu hiç sesini çıkarmayacak ne güzel ya daha dün ona buna haram diyordu :D
Kocam benim istediğim her şeyi yapıyor. Ne istersemde alıyor bana. Biz beraber mutluyuz. Allah herkese mutluluk nasip eder inşAllah.
Beraber ev işi yapcakmış kumasıyla 😂😂 iyi bari grupta yaparsınız değişiklik olur 🤣😂
Bırak onu bizim gelecekte ki eşlerimiz düşünsün. Ama bir aldatsın, bir kuma getirsin nereye kaçacağını o düşünsün ya da size sığınsın sa! ak sa! ağa yaşarsınız.
konuyu değiştirdi şimdi böyle mutlularmış :D
Her şeyi alması seni sevmesi değildir Hurişim.
Boynuzlanıyorsun huriş aç gözleri huriş değilde Huriye ol
@buyurunbenimeva işte böyle böyle kanmış
Allah sizlere iman nasip inşAllah.
Yazık. Tez zamanda aklı başına gelir diye umut ediyorum. Bize hidayet diliyor ama kendisi hidayetten bi haber.
Biz imanlıyız ama sen sahte imanlı olabilirsin dikkatli ol.
@buyurunbenimeva o sevgiyi her şeyi alması sanıyor heralde garibim. 😂
Hidayet nedir huriş? Anlatta bilelim. ya da senin cennetin cehennemin, ahiretin nedir?
@buyurunbenimeva aynen kendisinden haberi yok
@_Thanos_ saçmalama tabiki imanlı kapalı çünkü o 😂😂
Allah’a şükür dinine bağlı biriyim ben.
böyle insanlardan kesinlikle uzak durun normal diye diye normalleştirmeye çalışıyorlar bunları
kapalı dinine bağlı ama kocası bağlı değil ne isterse yapar diyor biz mutluyuz diyor :D
Normal bir şey çünkü? Çok özendiğiniz avrupada neler neler var. Onları destekliyorsunuz ama dıne gelince böyle diyorsunuz.
O zaman kocamda benim bir istediğimi yapmadı diye onu aldatmalıyım senin deyişine göre
Bayanların aldatması çok gunah
destekliyormuyuz? umurumda değiller neden destekleyeyim? her koyun kendi bacağından asılır hala normal diyor.
Lan beynini nereye bağışladın sen ya
Yok yok kapalı da tadilat nedeniyle kapalı ama 🤣
acıyorum. yazık be kızım sana. Uyutuluyorsun aç gözünü.
@buyurunbenimeva bayanların aldatması çok günah erkeklere günah değil ahaha ya bırakın şuna yazmayı ya troll işte :D
Niye erkek aldatırsa günah değil mi
Değil
Eşine söyle bari bunu adam gizli kapaklı değilde gözüne soka soka yapsın sende otur izle tamam mı
He tamam canım o zaman günah değilse 😂😂
Zaten gizli yapmıyorki. Eğer yaparsa diyor bana. Hatta bazen benide çağrıyor.
Hahhahah yaaa vallahi bir an gerçek sanmıştım seni 😂😂😂 trol gerçekten 😂😂
hem troll hem dinin olacağını sanmıyorum resmen dinlede dalga geçiyor bizlede
Erkek bu bu arada haberiniz olsun
@ikizterazi teşekkürler yorumlardada öğrenmiş olduk
İntikamı aptallar alır güçlüysen umursamaz ve geride bırakırsın
bende aldatirim ya da canını yakacak şeyler biliyorsam onları yaparım
aslında tam olarak yapmak istediğim
Intikam alınacak bir durum yok. Geride bırakılır.
En güzel intikam ondan gitmektir
Git biriyle ol yat daha fena intikam olur
Çivi çiviyi söker diyosun😅😅
Aynen öyle mosmor yap heryerini 😅😅
aa sende onu aldat