Sevgilim beni küçük görüyor..Sizin başınıza geldi mi benzer olay? Naptınız?

3.5 yıllık sevgilim..

Herşeyden çok seviyorum. O da beni çok seviyor.Eminim kesin ve net.Sevmiyordur belki falan demeyin.Ailem 8 yıldır ayrı.Ayrıldıklarından bu yana durumumuz maddi olarak çok kötüleşti.Marka giyinemiyorum evet..İstediğim hediyeyi alamıyorum sevgilime..Fiziğim kötü çok zayıfım..Saçlarım dökülüyor evet 19 yaşında olmama rağmen şakaklarımdaki saçlar döküldü.. Özgüvenim yok. Onun yanına gittiğimde nasıl davranacağımı nasıl yürüyeceğimi, konuşacağımı dahi bilmiyorum.cok kasılıyorum..Sözel çıkışlıyım.2 yıllık kıytırık bir bölüm okuyorum. O ise sayısalcı.Hedefleri yüksek..Maddi durumları iyi..Çok güzel bir kız.çok güzel giyiniyor.süslü.bakımlı çekici vs..

Kısaca anlattım bizi. Neyse;

son zamanlarda olanları anlatacam;

Geçenlerde kütüphaneye gittik beraber çalışıyoruz.Akşam telefonda sana çok güldüm.Benımle çıktıktan sonra yürümen oturuşun kalkışın hareketlerin falan çok komikleşti.Sanki kendini üstün görüyosun flan.Ben hiç sevmem oyle insanları falan dedi..

Bugün de onu görmeye gitmiştim kız arkadaşı yanındaydı.Bi konu vardı sonra anlatıcam demişti.Ondan bahsetti oraya gidicem diye.Anlat dedim sonra anlatıcaktın noldu.. Ne bileyim..Yolun ortasında mı anlatayım sana?..Anlatırım sonra...

-Nereye gidiyorsun? Sedalara.. yürüdük 5-6 adım daha.Sonra ne yapıcaksın? ayy sedalara gidiyorum dedim ya.. sonra dedim sonraa? Eve gidicem napıcam... çıkarmadım sesimi..5 adım sonra sokağın sonuna geldik neyse görüşürüz ararım sonra seni dedi ve gitti..

yarım saat sonra dayanamadım mesaj çektim buna.. Aynen bu konuşmalarımızı yazdım ve altına ukalalığa gerek yok dedim.. Daha konuşmadık görmedi galiba hala..

Neyse bunlar son 3 gün içinde olanlar.. Daha birsürü varda gelmiyor aklıma.. Kendini benden böyle üstün görmesi,(çıktığımzdan bu yana erkekler çok musallat oluyor.Ee güzel kız..) İplerin onun elinde olması nedeniyle istediği gibi davranması, Egosu, bazen küçümseyici laf ve davranışları..

Ama özünde o kadar iyi bir kız ki..O kadar değer veriyor ki bana..Az gözyaşı dökmedi benim için..

Fakat yediremiyorum kendime..Bu akşam konuşmayı düşünüyorum. Çok düşündüm, ben ayrılmak istiyorum..Seni haketmiyorum evet, yanına yakışmıyorum..Bu ilerde daha büyük sorunlar yaratacak.Ben ayrılmak istiyorum desem..

Pişman olur muyum ilerde.. Çok seviyorum..Onu 2009da görmüştüm.2 sene peşinden koştum.En sonunda başardım.öyle böyle yıllar oldu işte... Ne yapmalıyım sizce..

var mı bu konuda tecrübeli arkadaşlarım?
Sevgilim beni küçük görüyor..Sizin başınıza geldi mi benzer olay? Naptınız?