Bilseydim Gideceğini...

Bilseydim gideceğini alır mıydım hayatıma, hayalime, kalbime, beynime. Anlatır mıydım anneme seni der miyim anne ben onu çok seviyorum! Olmazsa olmazım o benim. Bilseydim gideceğini demezdim yemin ederim. Bir gün özlediğimi söyleyemeyeceğimi bilseydim özler miydim?


Bilseydim gideceğini...


Bilsem sever miydim?


Gideceğini beni yarım bırakacağını kanatlarımı kıracağını yaralarımı sarmak yerine daha da kanatacağını bilsem seni sever miydim? Ama suç seninde değil ki... Baktıkça içimi eriten o gülüşünde, içinde kaybolduğum o gözlerinde, incitmeden seven kalbinde, dokunmaya kıyamadığım saçlarında, bilseydim sever miydim ulan bir gün beni bırakıp gideceğini bilsem sever miydim??


Bilseydim Gideceğini...


Siz siz olun arkadaşlar kimseyi canınızdan çok sevmeyin hayatınız merkezi yapmayın kendinizi unutup onu yaşamayın sevmeyin demiyorum ama canınızdan ç ok böyle ölesiye sevmeyin kimseyi çünkü herkes gider.

Bilseydim Gideceğini...
Cevapla