Oğlak bence 💫💫 Hanzo falan oluyorlar ama somut ve sağlam seviyorlar
12 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlak bence 💫💫 Hanzo falan oluyorlar ama somut ve sağlam seviyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
koç erkeği her şeye burnunu az ya da çok her şeye sokar oğlak erkeği zekidir nerde nasıl konuşacağını konuşmayacağını karışıp karışmayacağını bilir sevdiği zaman ara ara bunu belli eder ama sağlamlık konusunda boğa burcunu hiç bir burç geçemez
Oğlak diyorsun yani 😄 “Hanzo ama sağlam sever” kısmı beni ikna etti 😂 Koç biraz ateş topu gibi, Oğlak da dışarıdan buz dağı olup içinden sevgi pıtırcığı çıkabilir 💫.
Hayatımda 2 tane oğlak erkeği tanıdım. Birisi cimriydi ilk buluşmadan kestim attım. Birisi de pasif, cesaretsiz, öz güvensiz biriydi. O yüzden koç erkeği diyorum.
oğlak erkeğini çok büyütüyorlar oysa dişil bi burçtur oğlak.
Katılıyorum. Rolleri değişmek isteyen kadın varsa oğlak erkeği tercih etsin. Sizi erkek gibi hissettirecektir hahahaha😂
Sanırım temsil ettiği hayvan figürüne göre önyargılı biçimde gözlerinde büyüttükleri için böyle 😂 mesela oğlak kadınları için erkeksidir benzetmeleri yapılıyor ama öyle olsalar bile dişil tarafları güçlü. o durum tamamen inatçılıktan kuralcılıktan kaynaklı. insanın inatçı olması eril oldugu anlamına gelmez. aynı şey akrep ve boğa için de geçerli, sabit ve kararlı bir burç olması onu eril/maskülen gibi gösterse de aslında değil. toprak ve su burçları doğası gereği dişildir. tabi harita o dişilliği erkek için eril tarafa iyi yönde değiştire de bilir ama hepsinde değil. eril olmak için benmerkezci düşük empatili ve egoist olmak gerek. çünkü erillik kendini düşünmeyle alakalı bi durum. bunun en baskın örneği koç burçlarıdır. adamlar her boka bodozlama dalıyor düşünmeden. birinci burç olmasının etkisi de var ama eril tanımına en uygun onlardır. koç kadınları bile eril ruhlu genelde.
koç insanın bildiğinden yana gitmesi gerek dhd
Oğlak daha sağlam karakterli. Koçlardan adam çıkmıyor
balık nası
Yani biz hanzomuyuz kardeşim doğunca sen nesin peki hanfendi?
Koç olmayan her burca okeyim jdkshd
Niye öyle dedin bnde koçum ne gördun sen
İnat, dediğim dedik, küçük dağları ben yarattım modu, egoist, her yerde sözü geçsin isteyen ve lider olmak isteyen vs
Haklısın
Sadittir
Tabi li
Koç erkeği daha iyi
Boğa erkeği
Koçum
Koç iyidir