Hangisi Daha zeki, akıllı, yakışıklı, karakterli, ve ideal erkek türü?
İkiside Lider Burçtur, Bu Yüzden Yorumlar Tamamen Size Kalmıştır.
İkiside Lider Burçtur, Bu Yüzden Yorumlar Tamamen Size Kalmıştır.
tabikide ben oglak burcuyum :D yengeç olan arkdaşlarım deli dolu gözü fıldır fıldır dönen kurnaz kişiler oluyor oglak bir arkdaşım var ondan 1 gün büyügüm oda karakder olarak benle hemen hemen aynı
YENGEÇTİR KARDEŞİM İSTEYIPTE ELDE EDEMEYECEGİ HİÇBİR ŞEY YOKTUR YETERKİ KAFAYA KOYDUYSA OLAY BİTMİŞTİR LAKİN ÇOĞU ZAMAN HAYAL KIRIKLIGI İLE KARŞILAŞTIĞINDAN ELDE ETTİĞİNDEN VAZGEÇER
Oğlakdada Şeytan Tüyü Ve Parlak bir Zeka Var Ne Olcak Şimdi Kardesm :D
ROMANTİZME VERDİĞİ ÖNEM SAYESİNDE AYRICA ÖNCE İĞNEYİ KENDİNE BATIRIR O ACIYA KATLANABİLECEĞİ DERECE KARŞI TARAFA YANSITIR HATTA YANSITMAMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞIR
BU SEBEPLE TERCİH SEBEBİDİR
Şöyle Belirtelim Yengeç bir Kadını Etkiler Ve Onunla Evlenir Ama Oğlak O Kadını Yengeçin Elinden Alarak Onu Aldatmasına Sebebiyet Verebilir.
YENGECİN ARTIĞI İLE GEÇİNİR DİYORSUN ZEVK OĞLAK BURCUNA AİT YENGECİN TARZI DEĞİLDİR SAYGILAR
Oğlak bunu gizlice yapar yani fare gibi üfleyerek sinsi sinsi SAYGILAR
Oğlak candır ya bende oğlak burcuyum, oğlak erkeklerinin geneli yakışıklı olur zaten Zayn malik, Burak Özçivit falan.
tolga sarıştaş :)
Yüzyılın Yakışıklısı Olivier Martinez Unutmayalım
oğlak o da :)
Yengec ve oglak burclariyla çok iyi anlasirim o yüzden kararsiz kaldim
sert. burnu havada. ukala. agresif. hırslı. çalışkan. tuttuğunu koparan. kariyer sahibi * *. kendini ezdirmeyen. gururlu. anksiyeteli. obsesif. yenilikçi. sabırsız. iş bitirici olarak OĞLAK BENCE :D
O Saydığım bütün özellikleri bünyesinde barındıran bir oğlak
Alakası yok sadece aydınlatmak istedim
Cevap
7Cevap
Yengeçler eğri Oturalım doğru Konuşalım Oğlaklar Dünyanin En güçlü Yakışıklı Erkekleri... Yengeç burcuyum Normalde Karekterine Bakarım Karşımdakinin Dıs Görüntüsüne Çok Bakmam Ama Oğlak Erkeğinin Yanında diğer burcun Erkekleri Gerçekten tırt kalıyo😆 Dikkatimi En Çok Çeken Özellik Buydur.. Yengeç Erkeklerin İyi Özellikleri Var Ama Yengeç Kadına daha Çok Yakışan burç!! Yengeçin Kadını Makbül Oğlağın Erkeği makbüldür..
Bence yengeç erkeği hem daha iyi anlaşırım hem de karakter özellikleri daha iyi
Bunlar burcla alakali degil... kisilik meselesi bu... ama oglaklar biraz uyuz oluyor😅
Yengeç erkekleri biraz ürkek bence oğlak erkekleri tercih edilmeli
Tabiki oğlak , yengecin duygusalligina katlanamiyorum
Yengeç lider değildir.. ama duygusal ve içten insanlardır tartışmasız yengeç derim
Oğlak erkeği tanımadım sevgilim yengeç erkeği ve çok kurnaz. :D
@RuhsuzAyı Yani çoğu değil hatta çok duygusallar da benimki kurnaz 😂
@RuhsuzAyı Doğrudur 😊
Oğlak kızlarla başa çıkamazzken erkeği hakkında yorum yapmak istemiyorum. ilişkide büyük sıkıntı.
Hiçbiri yay erkeği :D
yengeç erkeğini seçen bütün kızlara teşekkürler :)
tabi ki tartışmasız oğlak.
Ben daha yakisikliyim :p
Tabiki de ben ve oğlak burcu :D
Yengec en azindan durust
yengec daha komiktir gerisini bilmem
Ben oğlakları daha deli dolu zannediyordum :)
Ikisiylede ciktim yengec diyorum
Oglak kusursuz bir burc
Yengeç candır
Akrep erkeği :D
Anlıyorum :D
Yengeç.
Oğlak
Tabii ki yengeç😃
Biri Yırtıcı tutuğunu koparan diğeride saf asosyal çekingen ve dengesiz erkektir bence :)
Ben oğlak bilmiyom
O zaman öğrende gel ne dielim başka :D
oğlak sadakattır
Kesinlikle sevdimmi çok vefalıyız
Tabiki oğlak😊
Oğlak
yengeç
İkizler erkeği.
oğlak tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar