Bu iki takıntılı burctan hangisinin erkeği sizi etkilemiştir ya da şecim şansı olsa hangisini şeçersiniz?
Oğlak erkeği
Terazi erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın ruhundan en iyi terazi erkekleri anlar.
Terazi bütün burçları dengeler
Hoşsohbettir teraziler karşısındaki insanı asla sıkmaz
Zevk sahibidir hayat doludur
Terazinin yokluğu koyar.. Fark demek terazi demektir :)
😄😄
Aga ben oglakim ama cok caliskanlar ve lider ruhlu der benfe ikisi de tutmuyor. Senin ozellikleri nelerdir? Tutuyor mu?
Valla lider olmak isterim ama onun dışında ruhu var mı bilmem bu arada calışkan olduğum doğrudur kafaya koyarsam yaparım ama üşengeçlik olduğu için yapmıyorum ama uğraşşsam yaparım 😄
Evet aslinda kendimi motive ettimi iyi calisirim da su aralar usengecim.
Bende 1 senedir calışamıyorum mesela üşengeçlikten
Ama bize takintili demissin alindim bak simdi.
oğlak için sadakatsiz diyen halt etmiş en yakından tanıdığım iki oğlak erkeği var, biri kanım canım diğeri hayatımdaki en özel insan diye demiyorum adam gibi adam lazımsa aranan kan oğlak nokta
👍👍 hellal
öyle
Burçun ne
başak
En sevdiğim burçlar arasında ilk 3 te
Oğlak
Neden 😊
Senin burcun ne?
Boğa
Başak
😍😍😍 anladımmmm
Akrep burçlarını severim yükselenim akrep bu arada
Oğlakk
Yükselenin ne peki?
Cok alakasızz 😄
Nedenn ısrarla isteğimi kabul etmiyorsun :)
Hadi ama
Lütfenn bir mesaj sadece
Sonra yine engelle
Cevap
8Cevap
Şimdiye dek hoşlandığım erkeklerin hiçbiri terazi çıkmadı. Koç, ikizler ve oğlak. 😄
Sen nesinn?
👍👍👍 ilk 4 tesin
Boğa
Başak
Akrep
Yay
Koç diye gidiyor 😅
Oyle bildiğim bir özelliği yok açıkcası mesela ilk 3 burçu sorsan a-z kadar herşeyini bilirim yaylar sadece cekici gelior bana ama ilerisini bilmiyorum
Ikisi de degil ama illa secmem gerekiyorsa terazi erkegi.
Neden?
Severse karşılıksız yapar onun dışında yaptığı iyilik karşılık bekleme değilde karşıdakindende aynı şeyleri bekler önür türlü kimse enayi değil
Oglak burcu nun kankasi olur hep terazi.
İmza:oglak erkeği
Yok yav olmaZlar yav😄
Iki burcun erkeğiyle hiç karşılaşmadım. Ama ben teraziyim mümkünse terazi olmasın. Benim gibi terazi burcu olan insanlarla anlasamiyorum.
Oğlak iyidir ama oğlaklada anlaşamazsın 😄
Yani bilmiyorum olabilir 😊
Şüphesiz 😉😉
İkisiyle de cok iyi anlasirim terazi bazen dengesiz, oglakta hep melankoliktir
Melankolik
Evet hep bir uzgundurler
Hee ya niye oyleyiz anlamadım
Ayrica sevgilim de oglak , gercekci olusunu ve mantigini cok seviyorum
Burçun ne güzel şeçim oğlak 😄
Ben kovayim 😊
Kovalarıda severim aynen iyidirler iyi arkadaş olur
Sen oglaksin heralde 😄zaten bu uc burc disinda efendi duzgun biriyle karsilasamiyorum
Şimdi beni onure ettin 😄
Ne demek 😅
Gel biz teraziyi eliyelim yinede 😂😄😂
Oğlak erkeğiyim deninlere göre göre tutuyor ama inanmıyorum :D
oğlaklar kinci olur sadakatsiz olur sanırım. teraziler dengesiz diyorlar ama oğlaktan iyidir herhalde asd
Kalbi olması daha önemli.
Abee kalb herkezde var , yürek ise oğlakta ta ta
Aradığın herşey oğlakta ta ta emin olll oyle 😄
Cinsellik olarak terazi ama düzenli olarak oğlak
Anlamadım 😄
Sevgili olunacaksa oğlak ama cinsel ilişki için terazi
Cinsellikte ne eksiğimiz var onu anlamadım zaten 😄
Bir eksiginiz yok ta terazi erkeği işini bilir tabi varsayim bunlar kaniti yok
Sen denk gelmemişinnnn 😂 varsayımdır aynen
Oğlak direk elendiği için terazi diyorum
Neden peki?
Babam terazi, erkek kardeşim oğlak. Ben terazi diyorum.
oğlak erkeğiyle iyi anlaşırım
Burçun ne? Boğa? Başak?
boğa 😄
Oğlak erkeği aşırı kıskanç olur
Evet eksimi, artımı?
burçlara göre insanları 12-13 sınıfa ayırmak bağnazlıktır ve bu soru da popüler olma çabasıdır
Oğlak en sevdiğin burçlar ne bu arada
Boğa
Başak
Akrep
Bide azcık yay
Koç?
Cinselliktee evet 😄
Neden sadece cinsellik :D
Hani işinin ustadı kişilerle calışmayı sevmişimdir prensip diyelim 😄
Cinsellikte en beğendiğin burç Koç mu :D
Akrep koç boğa 😅😅😅😅
Terazi erkeği tabiki :D oğlakla çok zıtlar bir kere
Senin burcun ne
terazi
Oğğkkk💩💩😷😷
öğğkk mü? sensin öğğkk çok domuz olur oğlaklar :D
Pehh pehh peehh şu yaşadığımız kainatı orman diye gösterecek olursak oğlaklar olsa olsa ASLAN OLUR ASLLAAN
şu yaşadığımız kainatı orman diye göstersek oğlaklar yine domuz olurdu :D ben böyle inatçı takık bir burç görmedim :D :D
Kantaar burcuuuuuusun işte ozamn şoyle söylim. Mutluluğun engüzelini aşkta, aşkın en büyüğünü oğlakta yaşarsıN. İnat falan onemli değil yaniii 😉
ehh iyiymiş ama ben de bişey söylemek istiyorum ki aşkın en deli dolu hali aşkın en derini terazide yaşanır ;) ;)
Ahahahahaha seni kandırmışlaar
Bu arada dikkatimi cektide eğer dediğin doğruysa bu iki burcun aşkı yeryündeki en güzel aşk olur 😂😂😄 sana yürümüyorum yanlış anlama 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
valla yeryüzündeki aşkın yaşanması için yürek lazım. çoğunda yemiyo da :D :D
Her konuda olduğu gibi oğlaklar bu konudada başarılılar 😂😂😂
Gerçi benim bir teraziyle işim dahi olmazda 😂😂😂😂 oyle aklıma geldi işte 😄😂
hahahaha bunun burçla alakası olduğunu zannetmiyorum ben :D :D bu arada büyük konusuyosun istemediğin ot kapında biter haberin olsun :D
Amaann ottur işte ezer geçerim teraziyse hiç affetmem kokünden söker yine diker yine sokerim
şşş dikkat et yanarsın
çok da kapılmamaklazım burçlara insan neyse odur
Tabiki canım arada istisna olaniliyor senin gibi gayet eğlendim sohbet ederken dediğin gibii insan neyse odur burçlar yüzdelik kıyaslama yaparsak karekterin %30-40 ını tamamlıyor geri kalanı insandan insana değişiyor benim düşüncem böyle
uuu kesinlikle öyle yoksa yeryüzünde sadece 12 (on iki) çeşit insan olurdu :D sınıflandırılma yapıldığını düşünsene :D sen oğlaksın bana uygun değilsin cart curt :D
Eğer oyle olsaydı sayet oğlak teraziye değil , terazi oğlağa uygun olmazdi iyiki oyle değil 😂😂😂😂😂😄
oğlakla teraziyi bir tutamazlardı heralde sonuçta terazi var tartı var oğlakla teraziyi aynı teraziye koyacak olursak oğlak teraziyi bozar 😄😄 ama yinede senin dediğin gibi insanları burclarına göre ayırmak olmaz 😄😂😄
hirikisin sipirmin öyle olsaydı oğlaklar teraziye uygun olmazdı iyi ki yok böyle bişey :D
Düşünsene herkezin azında aynı laf amaan boşver o teraziyii terazide kimmiş oğlak varken 😂😄 oyle bişey olsaydı durum bu olurdu😄😄 aslında durum oyle olmadığı halde bile haksız sayılmazlar 😄😄😄
haklısın karşıdaki sığ bir insansa kesinlikle terazi de kimmiş oğlak varken derdi :D :Dvalla bravo tebrik ediyorum :D :D :D :D
Burdan bunu cıkaran insana ancak terazi denilebilir #bozukterazi 😂😂😂
Ama sen yinede gel öyle dediğin için benden özür dile bizler büyük insanlarız oyle küçük hesaplara kafa yormayız özür dilersen seni affederim mesela 😄😄
Özür dilemen gerektiğini bile ben hatırlatıyorum bizlerden öğrenecek çoook şeyiniz var
hhahahaha özür mü dileyecekmişim rüyamda görsem inanmam :D :D :D büyük insanın hali de başka tabi ne kadar da alçak gönüllü özür dilesem affediceksin demek :D senin canına kurban :D
Biliyorum büyüklük falan sana yabancı şeyler ama şunuda bilmek lazım eğer büyüklük yapamıyorsan küçük olmanın hakkını vereceksin demi 😄😄😄
ya bilmiyorum ki hiç bahsetmedin daha önce küçük olunca nasıl davranılır sana sormak lazım :D :D
Ne yazıkki hiç o duyguyu tatmadım bende isterdim küçük olup calışıp çabalayıp büyük olmayı ama oyle bir ayda doğmuşum ki doğuştan büyük insan dedikleri bu olsa gerek hayata 1-0 onde başlamışım herşeyde zirvede olmak zorundamıyım hangi ayda doğdun diye sorsan o bile 1. Ay sen düşün artık ama sakın ben teraziyim diye üzülüp ümitsizliğe kapılma ben inanıyorum teraziler cok calışırsa burçlar arasında ilk 10 a girer ben inanıyorum yani 😄😄😄
Genelde bende istediğim bir şeyi yapmak için ekstra bu i şey yapamam gerek kalmaz karakterim çok etkilidir çabucak hallederim hemen ama dikkat et büyük insanlardan tevazu beklerler sanırım bu sende yok o yüzden baştan kaybediyosun ayrıca da yanlış biliyosun teraziler tam bir düşünce insanidirlar. Yani diğer insanlardan farklı ve titiz bir düşünce yapısına sahip oldukları için her zaman bir adım onderdirler sanatsal yönleriyle de öne çıkarlar estetiktirler bence bu kadar on yargılı olma gözünü kör etmiş tanımaya çalış 😂😂 bilirsin belki büyük insan dediğin geniş açılı düşünmesi lazım gelir cabala ama olur olur 😂😂
O işin espirisiydi seni küçümsemedim yanlış anlama 😄
yanlış anlamalık durum olamaz tabi ki işin esprisi :D
Yaaniii 😄
Her zaman oğlak.
Neden peki 😊
Güvenilir, sakin ve olgun.
👏👏👍👍
Oğlak
Neden?
Senin burçun ne
Annladım 👍
Oğlak 😄
Neden?
Seni etkileyen yanı ney burçun nedir bu arada 😄
Alakasızzz ikiside :) neden oğlak? 😄
Doooğru güzel terçih böyle devam
Ikisiylede anlasamam😅
Biz sana bayılıyordukk 😄😄
Burçun ne
Sen beni bayıltsan bayıltsan şeyde bayıltırsın
😄😂 boxta bayıltırsın o anda aklıma gelmedi böyle anlayacağını düşünemedim kusura bakmaa 😄😄😂😂😄😂😄
Oğlakkk 😍😍
Kurrrban olsun 😍😍
Oğlak mı?😍 Bana mı? 😍😅
Eveet 😅
Kurban'ım zaten canım sevgilime :D
@SCRobinHood Sevgilinde sana kurban 😂
@RujluSigaraa Kendini bilmek bu olsa gerek. Tek yürek tek vücut...
Lan gidin paka yerde koklaşın
Yoğğğhhhh... Sevgilim parklara mı layık :(
Başka yerde dedim park demedim
Ayrıca hiç samimi değilsiniz
Sağol kardeşim ;) güzel yorumların için
Bir oglak olarak kendine oy verdim :)
terazi
Neden?
Teraziyim selam qjkwhrqwr
yıl 2016 hala burçlara inananlar var :(
Kayybol
Oğlak erkeğinde sadakat eksikliği oluyor
Ne alaka o içten içe öyle bir sadakaarlı ki anlayana görebilene 😉
Tecrübeyle sabittir.
Eminim öyledir
oğlak tercihim
Neden?
daha iyi anlaşıyoruz
Burçun ne
Boğaa Başak?
başak lskfksk boğayı da severim
Başak burçu bir kızın beni baştan cıkardığı ve heder ettiğide doğrudur
oğlak mısın
Evet
aslında o kadar kolay değilsinizdir ama bir başak kızının kafaya koyduktan sonra yapamayacağı şey yoktur
Yav hiç sorma istisna gibi bişey oldu ama yaptığı her hareketten hoşlanacak kadar tutulmuştum geldiiiii geçti oda 😊😊
geçer ya geçmeyen şey yok
Oyle oyle
Oğlak erkeği
Sevvviyorum seni
Türk erkegi
Peeh
Akrep erkegi
Yükselenim akrep 🦂
Hay Maşşallah ✈️ kule iniş izni vermiyormu
oğlak tam bir odun aklı olan sevgili olmaz
Oğlak. sndh
Needen? 😄
Teraziden nefret ettiğim için 😂
😂😂 burçun ne
Akrep 😈
En sevdiğim ilk 3 burç arasında ayrıca yükselenim akrep 🦂
Ne güzel. dsh işte
Evet eminim en az sen kadar güzel 😂😂😂
Ay tsk 🙈
Recaa ederim 😄güzelliğin karşısında yalan söyleyemezdim 😂😂😂😄😄
Aslan erkeği..
Başkkka kappıya yeğenn
Yok erkeklerde yapabilir ama bu iki burç arasındaa
Terazi
Neden
terazi
Neden güzel gözlüü?
Bilmediğin şeyi niye istersinki bilmediğin için terazi diyorsun bilseydin oğlak derdin zaten
Sadece istediğin içinse terazi tam sana göre, oğlaklara göre değill
Senin burç ne?
Terazi... yakti beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar