Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Akrep, aslan, terazi, yengeç, kova, ikizler 1km öteden belli ediyor bunlar kendilerini :D ama bazen tipten de çıkardıgım oluyor, hatta aynı burçtan daha önceden birini görmüşsem mutlaka onun bir benzerini bulurum ve sen şuna benziyorsun o da seninle aynı burç dediğim zaman o kişi şok olur. Bazıları imajinasyon eksikliği nedeniyle o kişiye benzetemez kendini ama arkadaş çevresine sorduklarında aynı vibe 'ı verdiklerini onlardan bizzat kendi duyar, bir tane yay burcunu şarkıcı Göksel'e benzetmiştim, ben söyleyene kadar hiç aklına bile gelmemiş kendine benzerliği :D ben o kadar çirkin miyim diye psikolojik bunalıma girmişti kız :D İlla tam benzerlik olması gerekmiyor bazı noktalar çok andırabiliyor aynı burçtaki insanlarda.
Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Çok güç davranış , bakış , beden dili , konuya verilen tepki hepsi bir bütün olarak görürüm ancak %100 tahmin olmaz. Ancak %80 diyebileceğim bir gerçek.
Bir insanın davranışlarından burcunu anlamak her zaman kolay değil ama karakteri yaşam tarzı ve insanlara karşı tavırlarında bazı burç özellikleri ister istemez kendini belli ediyor
Kismen yapabilirim. Yani tahmin etmek tamamiyle bilmek olmuyor. Yukselen ve dogum haritası herkeste farkli karma burçların varlığını gösterir o yuzden birinde şu var demek sadece Güneş burcuyla bazen uyuşmaz.
En İyi Cevaplar