Evet pamuk eller klavyeye...

Sorularını özlemişim🙂
Soruya gelince, evet bazen böyle şeyler yapıyorum, sonucunu düşünmeden konuşuyorum.
Ama, bunu kötü niyetle yapmıyorum, tüm samimiyetimle yapıyorum. Sonradan farkına varıyorum ama iş işten geçmiş oluyor
O noktaya geldi isem umrumda olmuyor sonuçlar.
O noktadan kastım, mevsimsel, dönemsel ruhsal değişimler değil elbette, kıvılcım sekip de bir yerden bana temas etmişse, ben etrafımı yakarım...
Kim yanacak, ne yanacak iş işten geçince aklıma gelir...
Bu gibi öfke nöbetleri dışında normal şartlar altında temkinliyimdir ama...
Bazen gemileri yaktığım olur
Teşekkür ederim 🙏
Bir hata yaptım.
Onun sonucunun pişmanlığını hala yaşıyorum. Ve benimle gidecek.
Bu yüzden hata yapmaktan korkarım.
Teşekkürler.🌼
Cevap
17Cevap
Düşünmeden, mantığımın süzgecinden geçirmeden markete bile gitmem; kalp kırmışsam hak etmiştir, değer vermişsem de benliğim buna inanmıştır. Bu yüzden de değer vermiyorum kimseye artık; duygular ile hareket etmeyi bıraktım yıllar önce.
Düşünmeden hareket ederim çünkü daha eğlenceli. Düşünmeden konuşmam çünkü karşımdakinin istediği kadarını duyacağını bilirim.
~yani kafama göre takılırım 🌸
Yok ben düşünürüm, düşünmeden hareket etmem.
Ha bazen düşünsem bile bilerek yapacağımdan geri kalmam. Olacağı varsa olsun deyip dengesiz hareketlerim de olabilir yani.
evet siparişi fazla verip bu sıcakta manda gibi yiyip sonra nefes almaya calısmak , hareket etmeye calısmak.
Evet anlık karar verip sonucuna katlandığım oldu pişman değilim arada delilik yapmak lazım ki heyecan katsın hayata.
Verecegin her karar daha önceki verdigin secimlerin sana dayattigi davranislardir.
Burda aslinda gercekten özgur irade var mı sormak gerek.
İyi bir hevesse ve kimseye zararı yoksa belki bı ihtimal ama kötü bir hevesse ve etrafa zararı varsa kesinlikle duusnmeden hareket etmem
Anladım ki hızlı yaşamak tat vermiyor. Yavaşlayıp acele etmeden fikirleri eyleme dökmek çok daha sağlıklı. Zaten yaş ilerleyince anlıyor insan bunu.
mantıksız işlere bulaşmam daha doğrusu kendime göre mantıksız gelen işlere bulaşmam bulaşmış olduğum her işinde akıbetine razı gelirim.
Ettiğim oldu evet ama artık bunları yapacak yaşı geçtim.
Ah o hevesler bizleri ele geçirmiş duygular hep hevesten
evet bazen mantıksız davranışlarım oluyor ama insanız olsun o kadarda
Benim hayatım monoton hep adrenalin yaşanmıyor bende
Boğaz dokuz boğumdur sekizinci yut birini söyle derler bende düşünmeden konuşmadığım gibi düşünmeden de hareket etmem genelde 🙂
Ben hep aynıyım kafama esen hayatımda şekil alır
Ederim bu huyumu sevmiyorum
Bu soru tam beni ifade ediyor
Bu hatayı çok uzun süre yaptım. Artık akıllandım.
Eskisi kadar frenlemiyorum
Nadir oluyor
Duygusal konularda ederim genelde
Çok çok nadir oluyor.
Hayır düşünürüm
Hayır etmem
Çok nadir
öyle şeylerim yok
Etmem düşünürüm ben
Etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?