#Bahane kaçışı mı çözüm yüzleşmesi mi yaşar ve yaşatırsın?

#Bahane kaçışı mı çözüm yüzleşmesi mi yaşar ve yaşatırsın?

Bahne üretmeyi de üretilmesini de sevmem. İnsan elinden geleni yapmalıdır. Çözüm odaklı çalışırım. Bizim iş yeri zaten bunu gerektiriyor. İş yerinde bir sürü sıkıntılar çıkartıyor makine arızaları falan filan. Bunun en pratik şekilde çözmemiz lazım. Onun için bazen bir makineden parça alıp diğer makineye takmamız gerekebiliyor. Bu da o anda bulduğumuz ufak tefek çözümler. Bahaneye gelince bahane üretmek çok kolay. Olmadı diyebilirim, elimde yok diyebilirim, arıza yaptı diyebilirim geri çekilebilirim ama öyle yapmıyoruz.
O an canım nasıl istiyorsa öyle yaparım
Çözümlere bakarım
Tüm eigler için teşekkür ederim :D 🌸
Çözüm üreten taraftayım hep. Bahaneler anlık kurtarıcı olabilir ancak, bu da benim için rahatsız edici olur. Tamamen sonuca ulaştırmak, çözmek isterim.
Cevap
18Cevap
3 sene önce beyin ameliyata geçirdim ameliyat sonucunda su Vücudumun sol tarafı felç oldu Fizik Tedavi görüyorum azimle mücadele ediyorum veyahut da yürüyebiliyorum Bu cevap yeterli mi sence
Hayatımda bahanelere sığınacak kadar lüksüm yok, başarılı olmak tek şansımdı, bahane kelimesinin bende bir karşılığı yok.
Bahanelere sığınmak bazı zamanlar kolayimiza kaçar ama çözüm üretme imkaninin olduğu konularda buna dayanmak gucsuzluktur.
Bahaneleri hiç sevmem. Bahane sunan insanlara da sinir olurum
Ne kadar istediğime bağlı her ikisi de var ama bahanem çok benim
Herkesten her sahtelikten kaçan! Yalnızlığında huzur arayan
Cözümü imkansız sorunları bile cözmem 3 saniye sürer
Genelde herkese bi çözüm uretirim kendim hariç
Çözüm üreten bahaneye ancak aptallar sığınır
Bahaneye bağlı.
Bahane sevmem. Çözüm üretirim.
Çözüm üretmeyi severiz
Çözüm üreten genelde
Olabildiğince çözüm üretirim
Bahanelere sığınan birisi değilim