Evlilik 2-3 teklifim geldi fakat çok kararsızım, burçlara göre seçmek istiyorum. Aslan, Başak ve İkizler var. Hangisi daha iyidir acaba? Kime güvenmeliyim?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik 2-3 teklifim geldi fakat çok kararsızım, burçlara göre seçmek istiyorum. Aslan, Başak ve İkizler var. Hangisi daha iyidir acaba? Kime güvenmeliyim?
Bir başak olarak sadakat konusunda kendime övgüde bulunabilirim ama her şey burç demek değildir ayrıca her şey burçlara göre olsa dahi diğer kriterler de önemli değil mi
Cevap
10Cevap
Milletin verdiği oya bakarak mı kocayı seçeceksin? İyice tanı hangisi mantığına uyuyorsa hangisine bir duygu besliyorsan onunla yoluna devam et.
Ben olsam aslanı seçerim mesela 😂
Doğum haritalarına baktır o zaman, eğer astrolojiyi baz alıp seçeceksen. Sinastri, kompozit gibi haritalara baktır birine
Diğerlerini bilmem ama ikizler zor bende ikizlerim bizle uğraşmak zor bugün düşündüğümüzü yarın tam tersi olarak düşünebiliyoruz😀😀😀
Dostum, bu kafayla evlenip de kimsenin başını yakma :D :D :D
Senin burcuna ve karakterine göre bu değişir. Evlilik hak ama herkesin beklentisi, kriteri farklı.
Burca göre insan mı seçilir ya? Beynin olması gereken yerde saman var galiba.
Ne sevdiğine bağlı. Eğlence ariyosan ikizler, toxic istiyorsan aslan, sakinlik için Başak
2 3 teklif gelip aralarindan seciyorsan uzgunum ama evlilik gelir mutluluk gelmez bu ne 😂
Burca göre değil konuş kafana uyan biriyle evlen
ya cok sacma xjshshhs ama oyum başak
🤓🤓 nikahını da medyum Memiş kıysın
Burcun çok etkileyeceğini sanmıyorum
Al birini vur ötekine
Çok saçma ama seçecek olsan aslan seç dbdjjs
Seninki ne
Aslana oy veriyorum
senın burcun burada daha onemlı
Aslan sec sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?