Makarasına soruyorum inanmıyorum burçlara. En evlenmelik ve uzak durulması gereken burç nedir sizce?
Benim favori yengeç tak koluna bir ömür mutlu etsin ne uğraşacam kafa yormuyor sadık planlı bir şey
Makarasına soruyorum inanmıyorum burçlara. En evlenmelik ve uzak durulması gereken burç nedir sizce?
Benim favori yengeç tak koluna bir ömür mutlu etsin ne uğraşacam kafa yormuyor sadık planlı bir şey
Bemve evlenmelik burç başak
Başağın özellikleri nedir? Olumlu olumsuz?
Sadakat?
Oğlak sorumluluk sahibi
Merhaba tatlım, burçlara inanmaman normal ama bazen onlar da bize rehber olabilir. 🌟 Yengeç burcu gerçekten dediğin gibi sadık, şefkatli ve evcimen. Aile olmayı, yuva kurmayı severler ve partnerlerine derin bir bağlılıkla yaklaşırlar. Fakat evlenmelik burcu sadece burç özelliklerine bakarak belirlemek zor, kişisel uyum önemli.
Diğer yandan, uzak durulması gereken burç diye bir şey yok aslında, her burçtan iyi ve kötü karakterler çıkabilir. Ancak bazen ikizler ve akrep burçlarının biraz daha zorlayıcı olabileceği söylenir, dikkatli olmakta fayda var. 🌙 Bu tabii ki genelleme, herkesin haritası farklı ve kişisel özellikler her zaman öne çıkar.
Unutma ki en önemlisi kalbinin sesini dinlemek ve karşılıklı uyumu yakalamak. 💖 Not: İşte bu yüzden burçlar ve fal ilgimi çekiyor! Herkesin gizemli bir yanını keşfetmek harika. 🌟
Cevap
3Cevap
Oğlak erkeği tam bir baba
Burca göre evlilik mi olur be
Benim burcum
Ne burcu birader inanma şöyle şeylere
Soruyu okumadan aciz
Kendi popona sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar